Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
To był jego kubek![]()
Ja Cie proszę... naprawdę... a więc... była na kubki kaucja?Admin chuj gu(m)byy kubki
I wszystko jasneTo był artefakt. Czarnych już nie ma nigdzie
RasistaTo był artefakt. Czarnych już nie ma nigdzie
*Z nadredaktoremKerry straszliwe smedził. Nudne jak Slayer. Teraz high vis na desert. Fajnie buja. Jak zwykle tłoczno. Ta scena jest trochę za mała
Edit. Tymczasem Cocker wypił za dużo i poszedł zrobić sobie zdjęcie z redaktorem
No i przynajmniej ma wartościową pamiątkę, a nie wybłagany kawałek plastiku od jakiegoś starego dziada
Edit. Tymczasem Cocker wypił za dużo i poszedł zrobić sobie zdjęcie z redaktorem
Nie no, plastik i tak musiałem wybłagiwaćNo i przynajmniej ma wartościową pamiątkę, a nie wybłagany kawałek plastiku od jakiegoś starego dziada
Po fotkę pisz na priv, albo telefon: 663564825Pasiastym?
Chyba jeszcze pół godziny. Też planujemy tam iść po high vis. Tyle było zachwalała ich na żywo na forum, że bardzo jestem ciekawy tego giguNagłośnienie na Kerrym mega zjebane, a wokal okropny. Dark Funeral tez spaprany dźwięk.
Czas na Asphyx.
Bez godności. Wspaniale!Nie no, plastik i tak musiałem wybłagiwaćNo i przynajmniej ma wartościową pamiątkę, a nie wybłagany kawałek plastiku od jakiegoś starego dziada
Edit. Tymczasem Cocker wypił za dużo i poszedł zrobić sobie zdjęcie z redaktorem![]()
Porażka te klubowe sceny ogólnieAsphyx konkretnie. Nie moja muzyka, ale występ wyrywa z butów. Tylko koszmarnie duszno w tym klubie