Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
To spotkamy Cię i innych na miejscu 
Przesiadka z Lodzi do Poznania w Warszawie to juz przegiecie by bylo! 
Już jutro będzie wiadomo kto wygrał wejściówki. 
o ktorej godzinie moge sie spodziewac PM ?? :>
Tego to najstarsi górale nie wiedzą...Szymon pisze:o ktorej godzinie moge sie spodziewac PM ?? :>
D5 powienien wiedziec - bo juz raz PM'a dostal 
Ile bierzecie kasy na wyjazd ze soba? I rozumiem ze z nowym dowodem osobistym bez problemu przekraczam granice
Ja nie wiem jeszcze, ale jakoś dużo to raczej nie...
Myślę, że 100 powinna styknąć. 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Na dowód spokojnie wjedziesz. Może w końcu dowiemy się na jakim dworcu mamy się spotkać 
Stówke to ja juz prze....bie zanim wyjedziemy z poznania, piwo, cmiki i cos do zarcia to bedzie okolo 70zl, a w Dortmundzie czaje sie na koszulke West Hamu z logiem IM. Wyjezdzac pewnie bedziemy sprzed Dworca Głównego, ale lepsze miejsce jest niedaleko Dworca- przy Zamku
No ja palić, nie palę... Przed koncertem pić tez nie mam zamiaru.
Ogólnie sprawa do przemyślenia jeszcze z tą ilością kasy.
100 euro?Madril pisze:Myślę, że 100 powinna styknąć
Na pewno z 50 ojro trza na koszulke benka wziac :rocx
No i zlotoweczki na bronki i zarelko
Hehe, ja raczej koszulki nie będę kupował.
Mam inne potrzeby... 
Jesli kogos interesuje pociag z Warszawy do Poznania w dniu 7.12 to wraz z Ashką doszlismy do wniosku ze pociag odjezdzajacy tego dnia z Warszawy Centralnej o godzinie 19:25, przyjezdzajacy do Poznania 23:04 bedzie pociagiem najlepszym.
Poniewaz termin sie zbliza, a jest to pociag TLK na ktory moze byc pozniej ciezko o bilety, postanowilismy pospieszyc sie nieco z ich kupnem i uczynic to juz w te srode kolo poludnia. Jesli ktos chce sie z nami spotkac tego dnia, badz jest zainteresowany jakimis innymi informacjami to prosze na PW, z gory sorry jesli bede odpowiadal pozno, ale mam male urwanie glowy przez najblizsze pare dni
Poniewaz termin sie zbliza, a jest to pociag TLK na ktory moze byc pozniej ciezko o bilety, postanowilismy pospieszyc sie nieco z ich kupnem i uczynic to juz w te srode kolo poludnia. Jesli ktos chce sie z nami spotkac tego dnia, badz jest zainteresowany jakimis innymi informacjami to prosze na PW, z gory sorry jesli bede odpowiadal pozno, ale mam male urwanie glowy przez najblizsze pare dni
Czwartkowy pociąg z Warszawy do Poznania raczej nie będzie się cieszył chyba jednak aż takim popytem. Choć z 2 strony ja swój bilet już mam, ale dlatego, że chciałem go kupić odpowiednio wcześniej by załapać się na promocję Tani Bilet (swoją drogą spytajcie się o nią, może jeszcze będą bilety z puli).
Co do funduszy to też się zastanawiam, ale raczej większych sum nie biorę 20 zł i z 10 euro. No cóż uroki zbierania na nowego kompa. Aby na kibel tylko było
Co do funduszy to też się zastanawiam, ale raczej większych sum nie biorę 20 zł i z 10 euro. No cóż uroki zbierania na nowego kompa. Aby na kibel tylko było
Dziku, może być już zima. Niech się ten pociąg o godzinę opóźni i masz koncert w plecy, bo raczej nikt nie będzie czekał na 1 czy 2 osoby samemu ryzykując spóźnienie się do Dortmundu... IMHO lepiej jechać wcześniej. 
Dlatego min. mamy spory zapas na bycie w Dortmundzie by na te kilka osób poczekać 
Ale one też powinny się postarać, żeby nie robić innym kłopotu. 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

PKP też może się postarać aby nie było opuźnień 
Niby tak, ale ja bym im nie ufał...