Wywiady i newsy

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

MaidenZary
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Wywiady i newsy

Post autor: MaidenZary »

https://boardgamegeek.com/boardgame/372 ... den-pack-1
Coś dla fanów planszówek - nie znam szczegółów, ale ma być wydanie również po polsku przez Portal Games :https://sklep.portalgames.pl/zapowiedzi
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Piotr Lange pisze: pn mar 27, 2023 10:40 pm Szacun, stara gwardia rules!
Rozum coraz krótszy. Nie ma czym się cieszyć. W każdym razie pozdrawiam. :D
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Bronek się żeni - podejście 3 :)
Deleted User 5490

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się kiedyś, że weźmie sobie taką obleśną, silikonową prukwę, na którą normalny facet by nie spojrzał bez obrzydzenia.No ale co kto lubi. Nic mnie już nie zdziwi ....chyba.
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Pierre Dolinski pisze: czw kwie 06, 2023 7:53 pm Szczerze mówiąc nie spodziewałem się kiedyś, że weźmie sobie taką obleśną, silikonową prukwę, na którą normalny facet by nie spojrzał bez obrzydzenia.No ale co kto lubi. Nic mnie już nie zdziwi ....chyba.
Sam też urodą nie grzeszy, a wzrostem to już w ogóle, siwy dziad z krzywymi zębiskami :mryellow:

M.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

beaviso pisze: czw kwie 06, 2023 9:57 pm
Pierre Dolinski pisze: czw kwie 06, 2023 7:53 pm Szczerze mówiąc nie spodziewałem się kiedyś, że weźmie sobie taką obleśną, silikonową prukwę, na którą normalny facet by nie spojrzał bez obrzydzenia.No ale co kto lubi. Nic mnie już nie zdziwi ....chyba.
Sam też urodą nie grzeszy, a wzrostem to już w ogóle, siwy dziad z krzywymi zębiskami :mryellow:

M.
Nawet za młodu za bardzo urodą nie powalał, przy jego wzroście trudno było nazwać Dickinsona przystojniakiem :)
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Piotr Lange pisze: czw kwie 06, 2023 10:01 pm
beaviso pisze: czw kwie 06, 2023 9:57 pm

M.
Nawet za młodu za bardzo urodą nie powalał, przy jego wzroście trudno było nazwać Dickinsona przystojniakiem :)
1985 to styl na Neandertalczyka, no ale werwa i "pakunek" za spandexowymi spodniami zdradzają potencjał hahaha (choć słusznie prawią ci, co mówią że u niskich bardziej się wyróżnia - kwestia proporcji - tak, ja z tych wysokich :lol:)

Ale już zostawmy kwestie urody... Skąd info? Jakieś fotki?

M.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Poszukaj na necie, sporo wiadomości o zaręczynach itd.
nugz
SMERF MARUDA

Niski wzrost nadrabia wysokim ego i kutafonowością :D
Deleted User 5490

Ale przyznaj, że ze względu na to, że to Air Ride Siren, frontman Iron Maiden i biznesmen z kasą, niejedna fajna laska wskoczyłaby mu do łóżka, a nawet związała się z nim na stałe. A on związał się z takim workiem na silikon po okresie gwarancyjnym.
Jest to zaskakujące.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Cóż... jak to mówią: "miłość i sraczka uderza znienacka" ;) :lol:
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Nie lubię Bronka. Miałem do czynienia sporo z Angolami i raczej stawiałbym go z tymi, z którymi juz nie chciałbym mieć osobiście od czynienia.
To chyba jedna osoba z bandu, za którą nie latałbym za podpisem czy zdjęciem, mając możliwość dorwania dwie ulice dalej.
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

Skoro miałeś sporo do czynienia z Angolami (ja też) to trochę się dziwię tej opinii, ale Twoje prawo.

Bruce dla mnie nie różni się od wielu Brytyjczyków, których poznałem. Ma swoje pasje i zainteresowania, którym się poświęca i może o nich rozmawiać godzinami. Rzucisz w rozmowie temat, który go fascynuje, to będzie maksymalnie zaangażowany i rozmowny. Ale generalnie jest niezbyt towarzyski, nie lubi rozmawiać o dupie Maryni i nie przepada za towarzystwem fanbojów Maiden kiedy chce sobie w spokoju pospacerować.

Taki charakter po prostu i tyle. Sam wolę takich ludzi niż nieszczere uśmiechy obłudników.

Co do kobiety, cóż... skoro bawimy się w Pudelka, to dla mnie rozczarowujące było rozstanie z Paddy. Delikatna i sympatyczna kobitka, która w dodatku urodziła mu troje dzieci. Pomyślałem: odbiło Bruce'owi na stare lata, zwłaszcza kiedy zobaczyłem nową wybrankę. Szkoda słów, no ale lubię go za inne rzeczy.
nugz
SMERF MARUDA

W sumie w tymi obłudnikami to też dobry argument. Dlatego trzeba kochać takiego np. Harrisa jeszcze bardziej :P
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

'Arry to mega sympatyczny koleś, bardzo przyziemny i taki "do rany przyłóż".
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

Fakt. Jak ja patrzę na nowe i dawne wywiady z Harrisem to poza wyglądem on w ogóle się nie zmienił przez te 40+ lat.
nugz
SMERF MARUDA

Tak, a z takim Hoglanem tworzy najsympatyczniejszá i przyziemná sekcję rytmiczną w metalu :)
Nie żeby Nicko był dzbanem - NIE ;)
Ostatnio zmieniony pt kwie 07, 2023 2:24 pm przez nugz, łącznie zmieniany 2 razy.
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Żeby on tylko komponować dalej umiał a nie takie szroty jak ostatnio sadził ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Gadacie jakbyście z nimi co tydzień na piwo chodzili do knajpy :lol:

Każdy ma swoje oczekiwania od życia i potrzeby. Więc nie nam oceniać z kim kto się związał czy spotyka.

A pisanie, że ten jest miły, a ten gbur o osobach publicznych, których nie zna się osobiście to jaki ma sens? Facet w wywiadzie gada jedno, a w głowie ma drugie.

Nawet jedno spotkanie gdzieś na trasie nic nie znaczy, bo jak każdy człowiek, to taki Bruce czy Harris swoje nastroje mogą danego dnia mieć dobre/złe.
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Jasne, to powierzchowne ocenianie, ale postaw sobie cały zespół pod scianą i popatrz, komu najgorzej z oczu patrzy :D
ODPOWIEDZ