Wywiady i newsy

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Re: Wywiady i newsy

Post autor: Budziol »

Stad moze ta cisza...
Zdrowka!
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

Do du.. są takie informacje. :evil:

Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia. :)
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Nie takich newsów oczekiwałem :/ Na szczęście to chyba nic poważnego no i rokowania b. dobre.

Zdrowia :pijak:
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Ważne, że wcześnie wykryty. Bruce sobie poradzi.
Awatar użytkownika
DeJMIeN Wielki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: DeJMIeN Wielki »

Od razu zrobiło mi się zimno... Dobrze, że przynajmniej wczesne stadium
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Ja też sądzę, że sobie poradzi i będzie mógł śpiewać, nie zdziwi mknie natomiast, jeśli trasę rozpoczną dopiero za rok!
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Jeśli kogoś interesuje więcej informacji medycznych: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rak_j%C4%99zyka

Ponoć preferowaną formą leczenia byłaby interwencja chirurgiczna jednak możliwe, że ze względu na prawdopodobne powikłania (problemy z mową) i ich wpływ na karierę Bruce'a wybrano mniej inwazyjne metody...

Cóż, o ile o nowy album nie musimy się martwić, bo jest już w całości nagrany, to dalsza przyszłość Maiden pod kątem koncertów stoi już pod znakiem zapytania i raczej przez najbliższe 3 miesiące nie dowiemy się niczego nowego...
Ostatnio zmieniony czw lut 19, 2015 4:15 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

Z pewnością wystąpi poślizg jeśli chodzi o nagrywanie płyty i trasę. Skoro leczenie potrwa do końca maja, to Bruce wróci do formy nie wcześniej niż we wakacje i dopiero wtedy będzie mógł wejść do studia. Minusem tego nowotworu jest to, że jest on niejako związany z tym co robi Bruce, więc mam nadzieję że nie wpłynie on negatywnie na jakość jego głosu i Bruce w miarę szybko będzie w stanie znów dobrze śpiewać.
Deleted User 1499

WICKER MAN pisze:Jeśli kogoś interesuje więcej informacji medycznych: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rak_j%C4%99zyka

Ponoć preferowaną formą leczenia byłaby interwencja chirurgiczna jednak możliwe, że ze względu na prawdopodobne powikłania (problemy z mową) i ich wpływ na karierę Bruce'a wybrano mniej inwazyjne metody...

.
Podejrzewam że gdyby sprawa była poważna o była by interwencja chirurgiczna , bo chyba życie ważniejsza niż kariera , a tu chyba było to na tyle lajtowe że obeszło się bez cięcia.
WICKER MAN pisze:Cóż, o ile o nowy album nie musimy się martwić, bo jest już w całości nagrany, to dalsza przyszłość Maiden pod kątem koncertów stoi już pod znakiem zapytania i raczej przez najbliższe 3 miesiące nie dowiemy się niczego nowego..
Mam nadzieję że to jest napisane w newsie , pokrywa się z prawdą a nie jest tylko dobrą miną do złej gry.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Wiadmo, że Shirley w styczniu rozpoczął miksy - więc album jest już nagrany. Prawdopodobnie trasa rozpocznie się z kilkumiesięcznym opóźnieniem. Może dla podtrzymania atmosfery management zdecyduje się na wiosnę wydać koncertowe DVD z Donington 2013. To by było nawet uzasadnione. Niieee, nie chcę nawet mysleć o tym, aby Dicki stracił głos - NO FUCKIN' WAY!!!
Deleted User 1499

Ja pierdziele , na polubiałem się tych stron na FB związanych z Maiden , a teraz na każdej lamentują jakby Bruce był w stanie agonalnym . . .
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Ja myślę, że wszelkie domniemania dotyczące przyszłości koncertowej Maiden w tym momencie po pierwsze są niepewne, bo nie wiadomo kiedy to będzie, po drugie to chyba nie czas na to. Ale co do głosu, to chyba bez większych obaw można tutaj być. To nie rak krtani, tylko języka. I z tego co czytamy - wykryty wcześnie, więc siądźcie i włączcie sobie coś Maiden albo Bruca solo. To go nie wyleczy, ale dobrej muzyki nigdy za wiele, a wam może odejdą te przesadne obawy. Bruce da radę :).
Myślę, że to tym bardziej sugeruje, że stan Bruce'a nie jest zły. Gdyby było źle, to pewnie życiem by nie ryzykował.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Nawet fb już założyli:

https://www.facebook.com/supportbruce

Zdrowiej Bruce ;-) :neutral:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Pablo1919 pisze:Z pewnością wystąpi poślizg jeśli chodzi o nagrywanie płyty i trasę. Skoro leczenie potrwa do końca maja, to Bruce wróci do formy nie wcześniej niż we wakacje i dopiero wtedy będzie mógł wejść do studia. Minusem tego nowotworu jest to, że jest on niejako związany z tym co robi Bruce, więc mam nadzieję że nie wpłynie on negatywnie na jakość jego głosu i Bruce w miarę szybko będzie w stanie znów dobrze śpiewać.
Znaczy plyta chyba juz nagrana w calosci, wiec nie musi juz nic dogrywac. Premiera plyty to wielka niewiadoma, wiec moze to opoznic, ale i przyspieszyc premiere.
Faktyczny problem to trasa na ta chwile, bo terminy juz pewnie zabukowane, a w zaistnialej sytuacji nie mozna byc w 100% pewnym niczego :-/
Fuck! Oby rozeszlo sie to po kosciach jak u Davea chociazby z DM
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Lepiej zeby mu sie to kurestwo po kosciach jednak nie rozlazlo :lol:
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

Budziol pisze: Znaczy plyta chyba juz nagrana w calosci, wiec nie musi juz nic dogrywac.
Fakt. Nie byłem na bieżąco. Czas leci, człowiek się gubi i nie wie czy to już nagrywali, czy będą nagrywać.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

WICKER MAN pisze:Jeśli kogoś interesuje więcej informacji medycznych: http://pl.wikipedia.org/wiki/Rak_j%C4%99zyka
"W raku języka jest zwykle niepewne. Po leczeniu w ciągu pierwszych 8 miesięcy (najczęściej) mogą pojawić się przerzuty do węzłów chłonnych lub częściej wznowa miejscowa (na języku). Śmiertelność u chorych z rakiem języka wynosi zwykle 40-50%."

głęboki oddech ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 1499

Może ratować go to że szybko został wykryty . . . Nie wierze w to dalej :cry:
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

Po pierwsze: wczesne wykrycie. Po drugie: najlepsi specjaliści, najlepszy poziom opieki medycznej... Musimy być optymistami.
Poza tym - nowotwór to choroba przewlekła. Niektórzy żyją z nim długo. Dobrze, że to nie wątroba i trzustka.
Będzie dobrze. Nie wiem jak Wy, ale ja opiję dziś zdrowie Dickinsona koźlakiem pszenicznym. :)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Spokojnie - jeszcze NIC nie wiemy. Płyta jest nagrana, Bruce się leczy i miejmy nadzieję, że fakt, iż ten guzek wykryto bardzo wcześnie - przyniesie pozytywny efekt. Nie wiem, czy wróci do śpiewania live ale teoretycznie W TYM ROKU PŁYTA MOŻE WYJŚĆ!!

Zobaczycie - DA RADĘ! Nergal miał cały szpik zaatakowany anie jakiś tam guzek i co? Nap****ala aż miło. Nie umierajmy przed śmiercią!
ODPOWIEDZ