Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Wywiady i newsy
Niebawem będę otwierać. Właśnie odebrałem z paczkomatu.
- Metalophil
- -#Moonchild

Pięknie jest wydane, trzeba przyznać. Mam numer 90
Natomiast zdaje się że jako zdjęcie ze sceny z Łodzi dano fotę z kolejnej trasy, sądząc po wdzianku Brusa 
-
Deleted User 5490
No ale wtedy nadal była Żelazna Kurtyna więc można wybaczyć.
- Metalophil
- -#Moonchild

Z tego punktu widzenia tak. Natomiast album jest niby tylko o tej pierwszej trasie za Żelazną Kurtyna. Ale to jedyna drobna niedoróbka, bo ogólnie mega fajna rzecz dla fanów.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ja tak samo, wtorek względnie środa.
87Metalophil pisze: ↑sob gru 09, 2023 9:04 pm Pięknie jest wydane, trzeba przyznać. Mam numer 90Natomiast zdaje się że jako zdjęcie ze sceny z Łodzi dano fotę z kolejnej trasy, sądząc po wdzianku Brusa
![]()
Podobno nr 1 ma trafić do obozu IM.
+1Pierre Dolinski pisze: Dokładnie. Żałuję, że nie załapałem się na Metallicę.
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Niestety wydawca nie zrobił jakiejkolwiek reklamy tego dość drogiego produktu i mało kto wie o tym wydawnictwie - a szkoda, bo warto nabyć.
Pewnie gdzieś jest do zdobycia, ale to byl.limit, więc pewnie i z 500zl może kosztować :/ Mojej nie pogonie nawet za kilka KPierre Dolinski pisze: ↑sob gru 09, 2023 9:28 pm Dokładnie. Żałuję, że nie załapałem się na Metallicę.
Skoro wszystkie się sprzedały, to co miał reklamować?Piotr Lange pisze: ↑ndz gru 10, 2023 1:06 pm Niestety wydawca nie zrobił jakiejkolwiek reklamy tego dość drogiego produktu i mało kto wie o tym wydawnictwie - a szkoda, bo warto nabyć.
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ja mam na myśli wyłącznie IM, ta kolekcja jest droga i raczej bardzo niszowa. O wydawnictwie dedykowanemu Mecie było głośno, były nawet wywiady w mediach. Z drugiej strony, to jest rzecz dla fanów - kolekcjonerów, zatem i tak nie dla każdego. Już nie mogę się doczekać tego momentu, kiedy otworzę paczkę. Zamówiłem dostawę kurierską, zatem muszę trochę poczekać.
Żelazna Kurtyna Metalliki nie miała też jakiejś dużej reklamy. Gdyby nie Overkill pewnie bym się o tym wydawnictwie nie dowiedział.
ja właśnie kojarzę ze na socialach było tego pełno - był nawet jakiś program na TVP Kultura (?) m.in. z Mateuszem Żyłą czy muzykami Kata
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

W sumie racja, zapomniałem
Sram na social media, wiec akurat tam tego nie widziałem 
Pati, chyba tylko kobiety się ekscytują takimi tematamiPati pisze: ↑czw gru 07, 2023 10:30 am Lol. Jestem zaskoczona, że forumowy klub plotkarski jeszcze nie dodał info, że Bronek po raz trzeci wziął ślub.![]()
https://www.terazmuzyka.pl/bruce-dickin ... 3BZePi2hrE
Jakoś bez większego echa temat przemknął po forum
No mnie na przykład totalnie nie interesuje prywatne życie muzyków (wszystkich). Jest mi wszystko jedno co tam się u nich dzieje 
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Mnie w sumie też nie. Właśnie dostałem info, iż moja przesyłka jest w drodze. Jaram się 
Mnie też nie ,takie rzeczy to czytałem 30 lat temu w Bravo i Popcornie
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12