Maiden England European Tour 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden England European Tour 2013
Prawdopodobieństwo koncertu w PL wzrasta, jeśli do Pragi zawitają - Warszawa rzut beretem. Trasa od samego początku była zaplanowana, jako halowo - festiwalowo - stadionowa. Może zrobię zarówno Pragę, jak i Warszawę. Nie zdziwi mnie jeśli w Pradze będzie O2 Arena.
Wrozenie z fusow
w Niemczech beda 6x i co z tego? Za kazdym niemal razem w innym terminie bo w dzisiejszych czasach to zaden problem, wiec Praga nie wskazuje automatycznie na Wawe
w Niemczech beda 6x i co z tego? Za kazdym niemal razem w innym terminie bo w dzisiejszych czasach to zaden problem, wiec Praga nie wskazuje automatycznie na Wawe
ale bardzo prawdopodobne ze będzie po WarszawieBudziol pisze:Wrozenie z fusow
-
Deleted User 5800
Praga
Super! Chyba porzucę myśl o Berlinie. Do Pragi mam taniej i nie ma bariery językowej. Z nimi to się po polsku rozmawia 
-
Drake
No chyba nie do końca
Czesi nie zawsze rozumieją co mówisz po polsku, a w Berlinie można sprechać po angielsku 
-
Deleted User 4876
a tak z innej beczki.. łądne te bilety na Paryż.. niby tez tylko lieterki ale takie kolorowsze niz polskie i ten hologram na całości tyłu.. małą rzecz a cieszy 
-
Deleted User 5490
Akurat. To poproś jakąś Czeszkę, żeby pomogła czegoś poszukać.Kayn pisze:PragaSuper! Chyba porzucę myśl o Berlinie. Do Pragi mam taniej i nie ma bariery językowej. Z nimi to się po polsku rozmawia
http://klubmenedzera.pl/jadalnia/podroze/469
"Live Nation Polska
Jak wielu wśród nas kocha Iron Maiden ??" ZNAK, haha
Jak wielu wśród nas kocha Iron Maiden ??" ZNAK, haha
no faktycznie na fb taki wpis, ale wczoraj dawali pytanie o mete...
pare dni temu bylo tez cos o rihannie, ale mysle ze na darmo tak nie postuja, pewnie wszystko predzej czy pozniej oglosza
O mecie chyba jeszcze nic nie wiadomo, nie oglosili nic na 2013. rihanna ma europejska trase ogloszona i sporo wolnych terminow w lipcu. A maiden ma jeszcze w cholere terminow do zagospodarowania wiec bez paniki. No i dokladnie tak jak ktos pisal to ze praga bedzie nie znaczy ze dzien po czy przed bedzie wawa, oni tak ciepia tymi koncertami ze jak ktos zacznie sie wozic za nimi tam i spowrotem to sie w glowie moze troche zakrecic. taka juz ich specyfika ze logistycznie dla fanow jest to masakra, bo dla nich pewnie bez wiekszej roznicy.
O mecie chyba jeszcze nic nie wiadomo, nie oglosili nic na 2013. rihanna ma europejska trase ogloszona i sporo wolnych terminow w lipcu. A maiden ma jeszcze w cholere terminow do zagospodarowania wiec bez paniki. No i dokladnie tak jak ktos pisal to ze praga bedzie nie znaczy ze dzien po czy przed bedzie wawa, oni tak ciepia tymi koncertami ze jak ktos zacznie sie wozic za nimi tam i spowrotem to sie w glowie moze troche zakrecic. taka juz ich specyfika ze logistycznie dla fanow jest to masakra, bo dla nich pewnie bez wiekszej roznicy.
Parę godzin temu ,,Fan PAge'' Live Nation Polska rozpoczą swoją gre wstępną zamieszczając Hallowed be the name z dopiskiem kto lubi
Biorąc pod uwagę systematyczność ich gierek datę ogłoszą już teraz za moment !!
Biorąc pod uwagę systematyczność ich gierek datę ogłoszą już teraz za moment !!
Taki myk z tym samym utworem był jakieś 3 tygodnie temu. Ale teraz najwyższy czas.
3 dni...
3 dni...
@Jacj, obyś się nie mylił
ja czekam na jakieś Pragi, Bratysławy, Wiednie i inne bliskie klimaty - wychodzi tyle co do Warszawy, ale klimat lepszy 
Wg mnie Paryz nawet wyjdzie tyle samo co kepicho na Bemowie - paranoja 
No wiesz wnioskuję obserwując profil LN ale czy wreszcie ogłoszą to sie okażeMichcio pisze:@Jacj, obyś się nie myliłja czekam na jakieś Pragi, Bratysławy, Wiednie i inne bliskie klimaty - wychodzi tyle co do Warszawy, ale klimat lepszy
PS: Jak naj bardziej się z Tobą zgadzam !
Budziol pisze:Wg mnie Paryz nawet wyjdzie tyle samo co kepicho na Bemowie - paranoja
No tak dla tego bardzo mocno wierze że klepicha nie będzie !!
ja juz czerwiec rozkminilem gdzie beda grali 
a tak w ogole to jest temat o zeszlej trase
a tak w ogole to jest temat o zeszlej trase
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Jaki ty jesteś zajebiście wyluzowanyEmilio pisze:Nie boje, szczerze powiedziawszy mam to głęboko w d***GrzegorzCantara pisze:Nie bój nic: będzie Iron Maiden w Warszawie:-)
Pieprzyć Berliny, u nas muszą być!!!