Maiden Fans FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden Fans FAQ
Z tego co kojarzę żaden z członków zespołu nie ma oficjalnego fp ani instagrama. Najbliższe źródła to ich żony lub dzieci 
Żona Dickinsona też ma, ale 0 info o Brusie tam 
Swego czasu w 2011 roku Bruce mial swoje prywatne konto na fb, gdzie postowal bardzo duzo prywatnych zdjec i byl bardzo aktywny.
Raz zrobil live chat z pijanym Janickiem i Jan nawet odpisal mi cos po polsku
Konto nazywalo sie Paul B Demon.
Niestety Bruce zrobil quit z fb jakos ok 2012 roku.
-
Deleted User 5800
To jak to jest z tym jego polskim? Coś tam rozumie? Pamiętasz co niby napisał?
Normalnie nie śledzę prywatnych spraw muzyków (leje na to ile mają dzieci i z kim itp.), ale to jest wyjątkowo ciekawe i chyba mało wścibskie.
Anegdotka:
Moja była chodziła do klasy w podbazie z krewnym Janicka
Wnukiem jednej z jego kuzynek
Moja była chodziła do klasy w podbazie z krewnym Janicka
Wnukiem jednej z jego kuzynek
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Niestety nie pamietam, jakies jedno znadnie cos w stylu pozdrowien chyba. Po prostu siedzieli we 2 i pili przed kompem.
Żałuję, że nie zgrałem sobie tych zdjęć Brucea zanim usunął konto, bo wrzucał ich naprawdę sporo i nie ma ich na necie.
Ale kto mógł się spodziewać, że mu się odwidzi facebook...
Zgaduje, że mu się nie odwidzial tylko ludzie go zaczęli tam męczyć
Ja się nie zdziwię jak Panowie mają jakieś ukryte konta
Ja się nie zdziwię jak Panowie mają jakieś ukryte konta
- dostoevsky
- -#Assassin

Nicko jest na fejsie! Skomentował kiedyś zdjęcie z wizyty IM w Polsce w 1984 i tak go znalazłem. Sprawdźcie sami, ale wygląda mi na autentyk (patrząc również na jego znajomych): https://www.facebook.com/nicko.mcbrain.37?fref=ufi&rc=p
Rzeczywiscie wyglada na autentyk.dostoevsky pisze: ↑pn lis 26, 2018 9:35 pm Nicko jest na fejsie! Skomentował kiedyś zdjęcie z wizyty IM w Polsce w 1984 i tak go znalazłem. Sprawdźcie sami, ale wygląda mi na autentyk (patrząc również na jego znajomych): https://www.facebook.com/nicko.mcbrain.37?fref=ufi&rc=p
Noo, ma w znajomych swoją żonę, syna, syna Harrisa, żonę Adriana, więc na bank to prawdziwe konto 
... ochroniarza Harrisa, bębniarza British Lion, technicznego Harrisa, nagłośnieniowca Maiden, byłego szefa FanClubu....
Jak tak się poklika na FB w kontaktach i po zdjęciach, to z jednego profilu wychodzi cała "klika"
Oprócz wymienionych w poprzednim poście: Dzieci i żona Janicka, 3 córki i 2 synów Stefana, jego była żona i aktualna też, syn Adriana, techniczni, no sporo jest tego. Nawet fotkę rodziców Stefana chyba z lat '60 da się wyłowić, wrzuconą przez jego siostrę. Stefan miał za młodu urodę po matce 
M.
M.
Jak się nazywa ten mundur z The Trooper co ma Eddie i Bruce na koncertach?
Run to the Hills
-
Deleted User 2259
Dzieki, w sumie nie pamietam czy ja mial w Krakowie, ale tak strzelalem własnie, ze uzywal jej podczas jakiegos starszego walka 
Mógłby ktoś przybliżyć sprawę jak wygląda dołączenie do oficjalnego fanklubu czysto w celach wygrania FTTB? Gdzie się zapisać i ile to kosztuje?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kupujesz FC na oficjalnej stronie, bodajże 150zł wychodzi. Dostaniesz starter pack i 3 gazetki w ciągu roku.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy