Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
Gdzieś tam ploty chodza o Sweden Rock.
Myślę, że plota: xxx(dowolny festiwal) + Bruce Dickinson = true
www.MetalSide.pl
Prawda. Ale tutaj coś może być na rzeczy ponieważ terminy się pokrywaja i wiele ekip gra tutaj na zakładkę.
Bardziej ciekawi gdzie klubowe sztuki zagra
Na pewno kilka hal zagra,
ciekawe kiedy ogłoszą i czy wszystko naraz
ciekawe kiedy ogłoszą i czy wszystko naraz
Przydałaby się jakaś Bratysława. Ewentualnie ściągnąć porządne kapele na ten dzień, kiedy gra Bruce.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
"Na pewno" no tak... jak ogłoszą to się okaże ike tych koncertów będzie. Nie będę zaskoczony jak ich mega dużo nie będzie.
www.MetalSide.pl
Jak chce jeszcze robić trasę z IM, to na pewno solowo nie będzie szalał
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mala hala ma byc w Skandynawii na 2-3 tys, a takze w Budapeszcie ma byc hala...
Ja nawet o klubach slyszalem
Ja nawet o klubach slyszalem
Myślę ze oni właśnie będą różnicować te dni
Black/death/heavy zeby przyciągnąć jak najwięcej ludzi kazdego dnia, a nie tylko fanow jednego gatunku
Black/death/heavy zeby przyciągnąć jak najwięcej ludzi kazdego dnia, a nie tylko fanow jednego gatunku
Moze zespół na M - eMperor 
Wtedy zacząłbym rozważać Gdańsk jednak
Wtedy zacząłbym rozważać Gdańsk jednak
-
NomadKilkapostów
- -#Prodigal son

Zero ciśnienia na tego solowego Dickinsona, ale pierwsza myśl jest taka, że Iron Maiden ma przed sobą najwyżej 2-3 lata grania i Dickinson szuka sobie zajęcia rezerwowego. Jakoś przez tyle lat nie chciał nic wydać solo i nagle teraz chce? Jedyne wytłumaczenie.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Na miejscu Maidenów wydałbym ostatni album w 2025 i ruszył w oficjalną, ostatnią trasę. Choć wiem, że Bruce opowiadał o swojej niechęci do "pożegnalnych tras" to rynek jednak weryfikuje wszelkie oczekiwania. Lepiej zakończyć na bogato, niż rozmienić się na drobne. Tym bardziej, iż ze zdrowiem jest już różnie (Przykład Nicko). Także sądzę że w 2026/27 mogą zakończyć karierę na dobre, jak w 2017 Black Sabbath.
-
NomadKilkapostów
- -#Prodigal son

Oby. Już dość. To coraz bardziej cyrk przypomina. Wychodzi na to, że z takich niby genialnych tras Somewhere Back in Time i Maiden England tylko 3 utwory zostały zagrane na jednej trasie. Jak Dickinson ma pomysły to się obroni, ale jakoś mi się nie chce w to wierzyć. Myślę, że będzie to taka przegadana, wymęczona płyta z jego pomysłami autorskimi, z małą ilością dobrego, normalnego heavy. No nic, pożyjemy, zobaczymy.