24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
DZIADEK LEON
- -#Trooper

Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Jeszcze tego nie zrobiłeś łobuzie? 
Świetny news!
2 z 3 moich ulubionych metalowych zespołów na jednym koncercie
.
Ciekawe po ile supporty będą grały.
2 z 3 moich ulubionych metalowych zespołów na jednym koncercie
Ciekawe po ile supporty będą grały.
Otwarcie bram o godzinę wcześniej niż rok temu tj. 17:00
Maiden tradycyjnie zaczyna koncerty od 21.
Koło 17:30 mógłby polecieć pierwszy support, 1h- do 18:30. O 19 drugi support do 20, również pewnie koło godziny zatem, może trochę dłużej.
Generalnie pewnie będą grali około godziny, może 1h20min. Coś koło tego trzeba liczyć
Maiden tradycyjnie zaczyna koncerty od 21.
Koło 17:30 mógłby polecieć pierwszy support, 1h- do 18:30. O 19 drugi support do 20, również pewnie koło godziny zatem, może trochę dłużej.
Generalnie pewnie będą grali około godziny, może 1h20min. Coś koło tego trzeba liczyć
Ciekawe czy jeszcze dorzucą coś. Raczej dużego, zagranicznego zespołu po ogłoszeniu Slayera nie ma co się spodziewać, ale może chociaż coś polskiego 
- Saimon1995
- -#Moderator

Na zagranicznego wykonawcy (z takiej półki jak Slayer) nie ma szans. Powinni jeszcze dodać coś polskiego (Acid Drinkers, Behemoth, Hunter - obstawiam, że coś z tej trójki).Dejavu pisze:Ciekawe czy jeszcze dorzucą coś. Raczej dużego, zagranicznego zespołu po ogłoszeniu Slayera nie ma co się spodziewać, ale może chociaż coś polskiego
Odnośnie ogłoszenia dzisiaj Slayera przed Iron Maiden - nie jest może to mój ulubiony zespół metalowy, ale z chęcią ich zobaczę (szkoda tylko, że nie dano mi było zobaczyć oryginalnego składu na żywo) po raz pierwszy. Na razie ogłaszają zespoły, które miały być na Sonisphere. Nie zdziwię się jakby jeszcze dołożyli Mastodon (wcale bym się nie obraził), ale moim zdaniem to już wszystko w kategorii: zagraniczne zespoły.
A ja zestaw ghost + slayer przed Maidenami widziałem już w zeszłym roku i jakoś mnie to nie rusza w ogóle
Raczej temat supportu zamknięty- obrazek na go-ahead.pl zatytułowany FINAL Maiden Layered Tour 2014 nie zapowiada, żeby coś miało jeszcze dojść. I dobrze.
Chociaż tak jeszcze patrzę na występy Slayer&Ghost przed Maiden z zeszłego roku- chociażby z Sao Paulo, to obie kapele miały set ustawiony na jakieś 50 minut (godzina występu live).
Chociaż tak jeszcze patrzę na występy Slayer&Ghost przed Maiden z zeszłego roku- chociażby z Sao Paulo, to obie kapele miały set ustawiony na jakieś 50 minut (godzina występu live).
Wie ktoś może jak będzie z wnoszeniem butelek wody na obiekt? Jakieś wymogi? 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Szału nie ma
- Marcin_Maiden
- -#Wrathchild

jest pięknie !!!!! Maiden i Slayer na jednej scenie 
Pewnie bez zakrętekTruskawa pisze:Wie ktoś może jak będzie z wnoszeniem butelek wody na obiekt? Jakieś wymogi?
tak bardzo sie zesrałem ze szczęścia!
już nie mam tu najwięcej postów

Mam nadzieję, że Slayer zagra dłużej niż Duch. Co to ma w ogóle być, Slayer to legenda, Ghost to jeszcze zespół na dorobkuSlaug pisze:
Jedni i drudzy zagrają pewnie podobnie długo. Ghosta pewnie oleje a na Slayera pójdę, usiądę, zrobię sobie piknik, przygryzę frytkę i "pojanuszuje" sobie na ich występie. Pewnie dupy nie urwie w pełnym słońcu na otwartym stadionie to najgorszy czas i miejsce na koncert takiego zespołu jak Slayer 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
no to na fttb się nudzić nie będzie 
Zesramy się razem \m/Szajba pisze:tak bardzo sie zesrałem ze szczęścia!
koncert roku !
na benk maiden nie zagra w Polsce i SLAYER nie będzie supportem 
No to teraz twierdzę, że na pewno nie zagrają INFINITE DREAMS
Który to tak twierdził że nie będzie Slayera?Budziol pisze:na benk maiden nie zagra w Polsce i SLAYER nie będzie supportem
Niech powie to o Infinite Dreams, prosimy
hahahaha jak zawszegumbyy pisze:a to niespodziankaFrost No pisze:Na kapele pokroju Slayer , Arch Enemy nie ma co liczyc
+666Budziol pisze:na benk maiden nie zagra w Polsce i SLAYER nie będzie supportem