Dobra, mam wyciętą z jednego DVD. Zaraz wrzucę, kto będzie chciał to na pm po linka.Grzędi pisze:Hallowed, możesz udostępnić solówkę Adriana w Tears zagraną pod nieobecność Roya Z na trasie?
Ale już naprawdę EOT, bo Władza nam da
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dobra, mam wyciętą z jednego DVD. Zaraz wrzucę, kto będzie chciał to na pm po linka.Grzędi pisze:Hallowed, możesz udostępnić solówkę Adriana w Tears zagraną pod nieobecność Roya Z na trasie?
proponuję wizytę u dobrego psychiatry i to jak najszybciej zanim objawy chorobowe się nasilą.executioner pisze:To jest jeden wielki SHIT :guns i w dodatku jeszcze komercyjny. Śmierdzi na odległość dance of death i jakies te riffy niepoukładane. Zywy dowód na to że smith nie powinien był powracać do IM bo narazie jedyny dobry kawałek jaki wymyślił od tego czasu to wickerman. Jak dla mnie ten facet już sie dawno skończył. O ile sie wogule zaczął.

To akurat dzielo Mayer'a.Katarn pisze:ostatnio przynosisz nam same złe wieści
a ja wciąż pamiętam ten numer z koncertem w Poznańskiej Arenie. skakałem ze szczęścia, ty brutalu

Pełna zgoda :beerhybrydek pisze:Mi i tak się podobają wszystkie... Mnie chyba nic nie przekona o jakiś wadach albumów Maiden...
:solo :solo :solo :solo :beer :guns
Od lewej: Adrian, Janick, Dave, Steve, Bruce, Nicko i Edek
Osoboscie twierdze ze nie jest to zbyt ambitna kompozycja ... kawalek kawalkiem ale... jak czytam takie teksty to jestem za CENZURA W SIECI.executioner pisze:... że smith nie powinien był powracać do IM bo narazie jedyny dobry kawałek jaki wymyślił od tego czasu to wickerman. Jak dla mnie ten facet już sie dawno skończył. O ile sie wogule zaczął.

Bonzo pisze:http://media.putfile.com/Maiden-Video bardzo ladny teledysk do tego kawałka, fajnie zrobiony :beer
tyle ze moim zdaniem kiedy wchodzi solo Adriana to powinny byc jego zdjecia z koncertów tych starszych i nowszych, fajnej by to wygladalo, ale i tak jest bdb

Bonzo pisze:nie wiem w ktorym momencie, no ale ok

Oklepany będzie po AMOLAD gdzie większość utworów porusza ten temat.Rainmaker. pisze:Bonzo pisze:nie wiem w ktorym momencie, no ale ok
No w tym momencie ze ten kawałek jakoś nie pasuje do tematyki wojennej - taki wesoły... po za tym temat wojny jest juz taki oklepany zwłaszcza jeśli chodzi o Iron Maiden.

Filik10 pisze:Oklepany będzie po AMOLAD gdzie większość utworów porusza ten temat.Rainmaker. pisze:Bonzo pisze:nie wiem w ktorym momencie, no ale ok
No w tym momencie ze ten kawałek jakoś nie pasuje do tematyki wojennej - taki wesoły... po za tym temat wojny jest juz taki oklepany zwłaszcza jeśli chodzi o Iron Maiden.