Sterta koszulek czeka
KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Na pewno wyslalem kogo moglem.
Sterta koszulek czeka
Sterta koszulek czeka
Do Gela i Pablo pisze nty raz o nr tel bo nie moge wyslac mimo, ze zaplacili. Do johnnego O ponieważ nie chce paczkomatu wysle w pn dpd.
Reszta milczy, nie wplaca - koszulki leża i czekaja, a koncert tuz tuz
Reszta milczy, nie wplaca - koszulki leża i czekaja, a koncert tuz tuz
Dzisiaj odebrałem, koszulki mega jak zawsze. Dzięki serdeczne 
Paczka odebrana. Dzięki za ogarnięcie tematu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Dzięki za ogarnięcie koszulek.
"Nosiciele" zadowoleni. 
- primemover
- -#Prisoner

Czyli na początku przyszłego tygodnia jeszcze paczki mogą dochodzić ? Bo ja w sumie stracilem rachubę czasu kiedy były wysyłane .Pytam tylko dlatego ,że mi domownicy przesyłkę odbiorą i chciałem się upewnić że jeszcze są w drodze a nie np mi sąsiad zawinął 
Edit: Koszulki dostałem , dzięki.
Edit: Koszulki dostałem , dzięki.
W końcu doszły koszulki i do mnie 
Wszyscy już maja?
Bo projekt polskiej Senjutsu jest już prawie gotowy
Wszyscy już maja?
Bo projekt polskiej Senjutsu jest już prawie gotowy
Lećmy z Senjutsu póki temat gorący i trzyma nas jeszcze po koncercie to wpłaty szybciej polecą 
- primemover
- -#Prisoner

Ja się piszę na polską Senjutsu w ciemno .
Nowy temat czy tu?
Caly czas mam jeszcze nie rozesłane 2-3sztuki
Caly czas mam jeszcze nie rozesłane 2-3sztuki
Rzuć chociaż jakąś zajawkę koszulki Senjutsu 
No dobra. Projekt jest gotowy. Bardzo podobny do tego co zrobiłem z BOS. Czekam na wycenę i otworze nowy temat z zapisami
A ja właśnie odebrałem koszulkę koncertową do Warszawy. Dzięki InPost! Budziol wysłał prawie 3 miechy temu, gdzieś zaginęła, wróciła, znów poszła do mnie, znowu wróciła... Eh. Na koncert już się nie załapie, ale jest! Dzięki za ogarnięcie tematu i cierpliwość do InPostu Budziol! 
don't waste your time always searching for those wasted years
Niewątpliwy rekordzista! 
To byla ostatnia koszulka ktora właśnie znalazla sie u szczęśliwego nabywcy
Teraz czekamy na polska SENJUTSU i rozsyłamy
Sporo już wpłat za wysylke, paczkomaty ogarnięte więc sprawnie powinno pójść
To byla ostatnia koszulka ktora właśnie znalazla sie u szczęśliwego nabywcy
Teraz czekamy na polska SENJUTSU i rozsyłamy
Sporo już wpłat za wysylke, paczkomaty ogarnięte więc sprawnie powinno pójść
Szokuje, że to InPost. Zdarzały mi się paczki i listy, które przez PP szły tygodniami, ale z IP nigdy nie miałem problemów.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Problem pojawił sie bo byl to punkt odbioru nie paczkomat. Qba nie dostał nie wiedzieć czemu powiadomienia i po dwóch dniach paczke zablokowali mimo, ze tam poszedł i chciał odebrać.
A potem zaczęła sie kołomyja i miesiąc widziałem paczke jako przedawniona. Ale ani kontaktu w sprawie zwrotu jak zawsze robią, ani nic. Null zero
A potem zaczęła sie kołomyja i miesiąc widziałem paczke jako przedawniona. Ale ani kontaktu w sprawie zwrotu jak zawsze robią, ani nic. Null zero
Tak, tak będzie koszulka MAIDEN POLAND KRAKOW 2023
Już dzisiaj rozmawiałem z graficzka i jest zabukowany termin na marzec przyszłego roku. Zarys projektu tez już jakiś mam. Nie wiem czy jest sens zakładać nowy temat już teraz bo potem się okazuje ze ludzie zamawiają a potem im się zmieniają plany. Także jak będę miał jakieś nowinki to będę wrzucał tu a nowy temat powstanie pewnie na początku przyszłego roku
Już dzisiaj rozmawiałem z graficzka i jest zabukowany termin na marzec przyszłego roku. Zarys projektu tez już jakiś mam. Nie wiem czy jest sens zakładać nowy temat już teraz bo potem się okazuje ze ludzie zamawiają a potem im się zmieniają plany. Także jak będę miał jakieś nowinki to będę wrzucał tu a nowy temat powstanie pewnie na początku przyszłego roku
Zdradź jakis zarys pomysłu 
Smok juz byl
Smok juz byl
To teraz krakowski smog.