Tak sobie dzisiaj katuje ten Scenes from a Memory i chyba wkręcę się w ten zespół. Naprawdę porządna płytka i nie wiem czemu tak ostrzegaliście przed wokalem myślałem że będzie jakoś pedalsko a tu proszę jak miło Wielkie dzięki za polecenie tego albumu :rocx
Szajba pisze:Saxon ? odpaliłem tą nową płyte i nawet nieźle wchodzi, co jeszcze ?
eee Crusader jest cienki w porownaniu do Wheels of Steel , Strong Arm of the Law, Denim and Leather zakonczonych rewelacyjna koncertowka - The Eagle Has Landed - Live :rocx
z nowszych mysle, ze galdziutko i milutko wejdzie Ci Killing Ground
slayer pisze:eee Crusader jest cienki w porownaniu do Wheels of Steel , Strong Arm of the Law, Denim and Leather zakonczonych rewelacyjna koncertowka - The Eagle Has Landed - Live
Szajba pisze:Saxon ? odpaliłem tą nową płyte i nawet nieźle wchodzi, co jeszcze ?
eee Crusader jest cienki w porownaniu do Wheels of Steel , Strong Arm of the Law, Denim and Leather zakonczonych rewelacyjna koncertowka - The Eagle Has Landed - Live :rocx
z nowszych mysle, ze galdziutko i milutko wejdzie Ci Killing Ground
Crusader jest równie zajebisty, tyle że inny \m/
Ale fakt faktem, że The Eagle Has Landed (jedynka oczywiście, bo potem jakieś TEHL2 i TEHL3 były chyba?) jest zajebiste na początek.
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 10:29 pm przez herki, łącznie zmieniany 1 raz.