ja ich slyszałem kiedyś na jakiejś skladance... nie pamiętam dokładnie ale jedyne wspomnienie które zostało to bezmyślna rąbanka.. choć to takie mgliste wspomnieniePiwowarus pisze:Za to nich mi ktoś powie czego mam się po WRINKLED FRED spodziewać?
Coma
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Coma
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Od wczoraj mam bilet na dzisiejszy koncert otwierający trasę i za 2 h wychodze :rocx . Jak ktoś chce to mogę napić minirelacjęz koncertu i settlistę (ale nie w kolejności, bo niegsy jej nie mogę zapamiętać, ale utwory które grali wszystkie)
- dostoevsky
- -#Assassin

Warszawa - Stodoła - pojutrze - będę!
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Koncert świetny, ale w przypadku Comy to prawie pewne
. Zabawa na 102, set świetny (dla mnie tylko jedengo kawałka brakowało), forma wokalna Roguca ok, czasem troche nie wyciągał, ale i tak publika go zagłuszała
Niedługo napisze szersą relację i wkleje set (kolejności w przypadku utworów od 10 do 14 nie jestem pewien, ale chyba wielkiego problemu nie ma
)
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Listopadu niestety nie byłoFear pisze:Którego?Filik10 pisze:dla mnie tylko jedengo kawałka brakowało
A tak wugle to seta napisze juzteraz, jak ktoś wiedzieć nie chce to nie poniżej nie patrzy
1. Zaprzepaszczone Siły Wielkiej Armii Świętych Znaków
2. Pierwsze Wyjście Z Mroku
3. Święta
4. Wojna
5. Spadam
6. Tonacja
7. Nie Wierze Skurwysyną
8. System
9. Skaczemy
10. Pojedynek Na Solówki
11. Ostrość Na Nieskończoność
12. Sierpień
13. W Ogrodzie
14. Bass Solo + Drums Solo
15. Schizofrenia
Bisy:
16. Nie Ma Joozka
17. Leszek Żukowski
18. Zbyszek
Filik10 pisze:1. Zaprzepaszczone Siły Wielkiej Armii Świętych Znaków
2. Pierwsze Wyjście Z Mroku
3. Święta
4. Wojna
5. Spadam
6. Tonacja
7. Nie Wierze Skurwysyną
8. System
9. Skaczemy
10. Pojedynek Na Solówki
11. Ostrość Na Nieskończoność
12. Sierpień
13. W Ogrodzie
14. Bass Solo + Drums Solo
15. Schizofrenia
Bisy:
16. Nie Ma Joozka
17. Leszek Żukowski
18. Zbyszek
Jaki set
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Całą trase maja teraz a Bielsko to pierwszy koncert wiec zminy w secie pewnie niewielkie będąFear pisze:![]()
![]()
![]()
Jaki set![]()
![]()
Ach, szkoda, że mnie tam nie było
Ile koncert trwał? Coś koło 2 h dokładnie nie wiem.
Miejmy nadzieję, ze będą niewielkie zmiany w secie, bo naprawdę jes genialny. W sumie mogłoby być nawet tak jak mówisz Listopad zamiast W Ogrodzie i gra gitara ;> Tylko, żeby nie było tych "popisów" solowychFilik10 pisze:ałą trase maja teraz a Bielsko to pierwszy koncert wiec zminy w secie pewnie niewielkie będą Smile . Dla mnie gdyby ten Listopad zamiast W Ogrodzie dali to najlpeszy jaki mógłby być. A oprawa wizualna koncertu też świetna
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Akurat solówki na gitarkach fajnie wyszły. Bass też całkiem całkiem, ale parekusja też grała, więc kiepsko było go słychać. Na perkusjii zaś bardzo schematycznie, jednak bębniaż nie jest najwążniejszą częścia Comy. No i przed solówkami gitarowymi, ruchy siedzącego Roguca gdy lecił wstęp z taśmy, to trzeba z bliska zobaczyć, o mało co ze śmoechu sienie przewróciłem 
Żelazny, idziemy na koncert i jużŻelazny pisze:lucek664 pisze:SOSNOWIEC
Klub Antidotum
Szczegóły wkrótce 1 grudniaZnowu? Ale teraz nie idę,nie ma bata
Oj nie przesadzaj, zabawa była przednia ;>Żelazny pisze:Ostatnio jak byłem to usnąłem prawie