24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 24/06/2014 - Iron Maiden - Poznań
Ghost również...
Faktycznie, sugerowałem się tylko eventimem. W takim razie szkoda, że na eventim.pl nie ma słowa o koncercie Slayer 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Ja tam bym nie płakał po Slayerze
Tak swoją drogą, to może ktoś polecić, co szczególnie warto zobaczyć w Poznaniu? Jakieś miejsca szczególnie warte zobaczenia? Będę sporo wcześniej, na Ghost też się nie wybieram, więc od przyjazdu, do wejścia na stadion będę miał sporo czasu i spożytkowałbym go jakoś ciekawie.
Stary Browar :-) Prawdziwa perełka. Jak wiadomo w Polsce obecnie największym zainteresowaniem cieszą się galerie handlowe, a to jest jedna z lepszych.
Tak na szybko: Stare Miasto, Ostrów Tumski, Cytadela, Zamek Cesarski, Jezioro Maltanskie, Plac Wolności, PalmiarniaDejavu pisze:ak swoją drogą, to może ktoś polecić, co szczególnie warto zobaczyć w Poznaniu? Jakieś miejsca szczególnie warte zobaczenia? Będę sporo wcześniej, na Ghost też się nie wybieram, więc od przyjazdu, do wejścia na stadion będę miał sporo czasu i spożytkowałbym go jakoś ciekawie.
Będzie bifor i after party, także będzie gdzie się podziać. Szcegóły wkrótceDejavu pisze:Tak swoją drogą, to może ktoś polecić, co szczególnie warto zobaczyć w Poznaniu? Jakieś miejsca szczególnie warte zobaczenia? Będę sporo wcześniej, na Ghost też się nie wybieram, więc od przyjazdu, do wejścia na stadion będę miał sporo czasu i spożytkowałbym go jakoś ciekawie.
No i wyżej na Eventimie. Jak ktoś z Was widział bilboard/reklamę koncertu na mieście - dajcie cynk!
-
Deleted User 5147
W Warszawie w autobusach/tramwajach/pociągach są reklamy wyświetlane
To super!
W Poznaniu również jakiś czas temu widziałem w tramwaju.
W Poznańskiej TV była taka krótka sonda, reporter na deptaku podchodził do ludzi i pytał czy znają zespół Iron Maiden... Nikt nie znał

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
To nieźle... nawet to chyba widziałem 
Ale czemu się dziwić, jak u nas w mainstreamowych mediach taka muza nie istnieje
Aż dziwne, że właśnie w Poznaniu na stadionie zrobili koncert, nie lepiej było w Kraków Arena?
Ale czemu się dziwić, jak u nas w mainstreamowych mediach taka muza nie istnieje
Aż dziwne, że właśnie w Poznaniu na stadionie zrobili koncert, nie lepiej było w Kraków Arena?
-
Drake
Podobno jeszcze wtedy były problemy z tym, że na płycie jest za mało miejsc stojących. A jak w końcu je zwiększyli, to nie mieli nowych papierów. A potem było już za późno.
Mógłbyś doprecyzować, na co papierów - na halę... 
szkoda, że na mnie nie trafiłoEmilio pisze:W Poznańskiej TV była taka krótka sonda, reporter na deptaku podchodził do ludzi i pytał czy znają zespół Iron Maiden... Nikt nie znał![]()
![]()
A gazety sie liczą?Widziałem jednostronicowe reklamy w TeRaz Rocku i Metal Hammerze:)RALF pisze: Jak ktoś z Was widział bilboard/reklamę koncertu na mieście - dajcie cynk!
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Tak, jasne - pewnie w Perkusiście i Gitarzyście też będą reklamy.
I co byś powiedziała? Na pewno byś się nie przyznała, że lubiszmila pisze:szkoda, że na mnie nie trafiło
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Drake
Tak, na nowe dane techniczne.RALF pisze:Mógłbyś doprecyzować, na co papierów - na halę...