TSA,Turbo czy Kat
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: TSA,Turbo czy Kat
Co za kurwa jebana, nie wierze
Przecież to Luczyk prowadzi...Schizoid pisze: ↑pt sie 27, 2021 7:25 pm https://www.facebook.com/27461312629873 ... 0149427354
Przydupas kowboja się odezwał
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Tzn. założył sobie fanpage i udaje, że to ktoś inny na nim pisze? Niezły idiota.
Nikt nie chce jego koncertów, to siedzi w domu i się nudzi.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
A ja poszedłbym na jego koncert. Kupiłbym z 2 kilo popsutych pomidorów i kratę jajec.
On na spółkę ze swoim lizodupemgumbyy pisze: ↑pt sie 27, 2021 7:46 pmPrzecież to Luczyk prowadzi...Schizoid pisze: ↑pt sie 27, 2021 7:25 pm https://www.facebook.com/27461312629873 ... 0149427354
Przydupas kowboja się odezwał
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Była awaria fb kiedyś i można było sprawdzać kto dodaje posty pejow.Pierre Dolinski pisze: ↑pt sie 27, 2021 7:48 pm Tzn. założył sobie fanpage i udaje, że to ktoś inny na nim pisze? Niezły idiota.
I za tę stronę odpowiada Luczyk i jakiś jego przydup
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W sumie to nawet gorsze. Jakby lubicz sam tak pierdolil to pol biedy, ale ten przydupas dowodzi, że jest jeszcze ktoś o tak spierdolonym postrzeganiu swiata
Właśnie mi podesłał ktoś screena z tego wydarzenia co Luczyfer sam o sobie pisał
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 357
To prowadzi taki jeden przygłup który ponoć w latach 80 kręcił się koło zespołu, obecnie to podnóżek Luczyka który pieję peany na jego cześć przy każdej okazji. Generalnie na ich relację jest jeden obrazek
Dokładnie... samozaoranie.
www.MetalSide.pl
Ja nie wiem co trzeba mieć z głową żeby osiągnąć poziom Luczy-ego...... 
- Saimon1995
- -#Moderator

No to wczoraj Nergal zabrał głos - krótko i na temat:Schizoid pisze: ↑pt sie 27, 2021 3:07 pm Szczerze mówiąc, to ogromną przyjemność sprawiłby mi głos Nergala w tej sprawie. Oczywiście negatywny. Ale przydałoby się, żeby ktoś z grona czołowych polskich wykonawców to skomentował. Nergal, Peter, ktoś z Decapów...Niech Kałboj spierdala swoim ostatnim taborem w siną dal.
Śmieć z Kat Historia znowu się odpala
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Temu skurwielowi z tego fanpeja bym autentycznie zajebał. Nie za Romka, po prostu dla jakiejkolwiek sprawiedliwości. Nie godzi się być takim kutasem i chodzić po ulicy z podniesioną głową.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Po wczorajszych wypocinach oni mnie nadal zaskakują, to są bardzo chorzy kurwa „ludzie”
-
Deleted User 5490
Luczyk, jak panislamista, chce mieć pewność, że nie będzie już musiał nikogo banować na swoich koncertach a wtedy zapanuje rajski, miłosierny pokój. Stąd te działania dążące do ostatecznego rozwiązania kwestii fanowskiej.