Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley
Bardzo dobra płyta!
-
Deleted User 4783
dzisiaj przesłucham, ale skoro to kontynuacja Infinite... to już wiem że będzie mi się podobać 
Ja całość pewnie przesłucham dopiero w weekend, ale po kilku numerach wiem jedno: Dawn Of The Dead Son to jeden z najlepszych numerów BB. Potęga.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bardzo dobry album.
Właśnie kończę słuchać. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, płyta lepsza od poprzedniej. Już nie mogę się doczekać koncertu.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Na ktory lecimy?
Ja jestem na pewno w Skarżysku.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

To pamietaj o mnie jakby co 
-
Deleted User 4783
Wow! To widzę że trochę nas w Skarlandzie będzie z Sanktuarium :-D
ktoś leci jeszcze gdzieś? Zastanawiam się nad tourem Wrocław-Tychy-Skarżysko.
ktoś leci jeszcze gdzieś? Zastanawiam się nad tourem Wrocław-Tychy-Skarżysko.
Ja pewnie Wrocław zrobie 
będę w Tychach, jak przed rokiem 
Melduję się w Skarżysku 6 maja! 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
tak w ogole bilety dostepne sa w Saturn/Media Markt, jak przed rokiem, czy tylko poprzez Ticketpro?
Coraz liczniejsza ekipa szykuje się na Skarżysko.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Podbijam ,gdzie dostanę tickety(45zł) do Skarżyska?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Zdaje się, że w Skarżysku w Semaforze. Na ticketpro widziałem tylko bilety na koncert w Tychach.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
to cos dystrybucja tegoroczna kuleje...
Biletów na pewno starczy dla każdego ,choć fajnie by było o dychę taniej dostać w przedsprzedaży ;p
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
A jak wyglądała w zeszłym roku? Ja byłem w Stalowej Woli i bilet kupiłem bezpośrednio od Zygiego, więc inne kanały dystrybucji mnie nie interesowały.