Thrash Metal
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Thrash Metal
Byłbym wdzięczny, Jesli sam Thrash to też byłoby fajnie, przynajmniej bym się podszkolił w tym zakresie
jak znajdziesz czas to napisz do mnie pm. I założę temat, będe liste aktualizowal w 1 poscie na 1 stronie.
Ostatnio słucham Kreatora "Endless Pain".
- AncientMariner
- -#Clansman

A to już nie ma tematu o opiniach kolegi Zdana???
Dalej leci u mnie Kreator.Tym razem "Pleasure to Kill".
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Ty akurat masz uzasadnienie ale wielu młodych thrasherów na hasło Kreator , reagują - AAAA PLEASURE TO KILL.
Nie chce nic odejmowac Pleasure ale dużo osób gada w taki sposób jakby Kreator po za tym albumem nic innego nie nagrał. Ta sytuacja się zradykalizowała bardziej nawet niż w przypadku innych zespołów. Strasznym kultem dzisiaj ten krążek jest owiany przez młodszych fanów thrashu
Tego też nie rozumiem. Poza tym u mnie jest tak, że uwielbiam i doceniam też inne płyty Kreator ("Coma Of Souls" to geniusz kompozycyjny). Uważam, że powinno się mieć jakieś argumenty na poparcie swoich tez.Adrian S.O.S. pisze: ↑wt mar 31, 2020 2:50 pmTy akurat masz uzasadnienie ale wielu młodych thrasherów na hasło Kreator , reagują - AAAA PLEASURE TO KILL.
Nie chce nic odejmowac Pleasure ale dużo osób gada w taki sposób jakby Kreator po za tym albumem nic innego nie nagrał. Ta sytuacja się zradykalizowała bardziej nawet niż w przypadku innych zespołów. Strasznym kultem dzisiaj ten krążek jest owiany przez młodszych fanów thrashu
Co do tematu o moich opiniach to on chyba kosmos poleciał nieprawdaż?
Pewno tak, to była akcja na wszystkie freestajlowe
www.MetalSide.pl
Nie dziwi mnie to. Mógłbym w sumie zabrać się za te 50 thrashowych płyt ale myślę, że mogłoby to doprowadzić niektórych boomerów tutaj do zawału 
Jak mówiłem - coś może przygotuję jak będzie więcej czasu 
-
Deleted User 2259
EXODUS/SLAYER Guitarist GARY HOLT Officially Tests Positive For COVID-19
https://www.blabbermouth.net/news/exodu ... 8iI6zXUzQI
https://www.blabbermouth.net/news/exodu ... 8iI6zXUzQI
niestety.
na pocieszenie czuje sie dobrze.
na pocieszenie czuje sie dobrze.
Było do przewidzenia. Gary chyba jest w miarę zdrowy więc miejmy nadzieję, że spokojnie da radę wirusowi.
- Daveastate
- -#Clairvoyant

A ja to sobie dzisiaj Nuclear Assault katuję. Do handle with care włącznie są nie do ruszenia moim zdaniem, eleganckie granie i klasyka 
SDG tez z wirusem.