Rotflkocian_jr pisze:Ten Myung to jednak jest niezly zboczuch
Ja ich juz nie słucham
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Rotflkocian_jr pisze:Ten Myung to jednak jest niezly zboczuch
Yyyyyy ... zobaczymykocian_jr pisze:Fear - czas na ciebie

Te mnie szczegolnie rozwalilyCopycat pisze:Wed Jan 25, 2006 Bangkok, Thailand - Impact Arena Exhibition and
Convention Centre (NEW)
Fri Jan 27, 2006 Singapore, Singapore - Singapore Indoor Stadium
(NEW)
Sun Jan 29, 2006 Jakarta, Indonesia - Istora Senayan, Gelora Bung
Karno (NEW)
W ogóle chyba większość zespołów tak ma, dlatego jakieś DVD i Live są tak często wydawane właśnie z Japonii. Albo jakieś limitowane edycje, a potem limitowane wersje limitowanych edycjiŚwinek69 pisze:Nie jestem pewien, ale wydaje mi się że w takich egzotycznych miejscach DT mają dużo większą sprzedaż płyt niż w takiej np Polsce
A w Japoni to już na bank

Dokładnie... Ja ma takie same zdanie na ten temat... No ale co zrobićŚwinek69 pisze:Dlatego uważam, że dla menagmentu DT Polska może być bardziej egzotycznym krajem niż taka zółta Azja
Ale przynajmniej management DT wie, gdzie jest PolskaŚwinek69 pisze:Dlatego uważam, że dla menagmentu DT Polska może być bardziej egzotycznym krajem niż taka zółta Azja
No prawda... Ale sądze, że dużo się zrobiło również ludzi "neutralnych", którzy nie są przyporządkowywani do żadnych subkultur. I myśle, że taki proces dalej będzie następował, ale te dresy i dresopochodne sprawy to rzeczywiście niepokojąca rzeczeulogy pisze:Nie to co u nas, nie zauważyliście tej prawidłowości, że im gorzej u nas w kraju tym wiecej drecholi i tych dyskotekowców od techniawek
U mnie było podobnie...Yaaqb pisze:Najbardziej mi się chciało śmiać jak przylazłem do szkoły z discmenem z "Train Of Thought" i chyba leciała właśnie solówka "This Dying Soul", kumpel wziął ode mnie słuchawkę, zaczął wykonywać dziwne ruchy i się drzeć "Szatan! Szatan!". Heh to się nazywa stereotypowe myślenie.