Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
Kibicuję Nowakowi, Nergala powinni udupić : - )
- dostoevsky
- -#Assassin

Dlaczego Nergal nie powie wprost, że jest satanistą? ;>
bo by go potem zjedli na śniadnia...Grzędi pisze:Dlaczego Nergal nie powie wprost, że jest satanistą? ;>
już nie mam tu najwięcej postów

Zbłaźnił się chłopak 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
w którym miejscu? jak dla mnie remis w tym pojedynku...vyrus pisze:Zbłaźnił się chłopak
już nie mam tu najwięcej postów

- dostoevsky
- -#Assassin

Nergal kręcił, zero konkretów: "moje środowsko, mój show, package"... Nowak lepszy. 
A dla mnie Nergal wygrał
Wprawdzie migał się od odpowiedzi na niektóe pytania ale udowodnił ,że inteligentny z niego facet 
Nowaka nie komentuje bo to burak ale postawa Nergala mi nie pasowała. Unikał bezpośredniej odpowiedzi na część pytań - choćby o tym, że jest satanistą - i w kółko się powtarzał. W porównaniu do tego co mówi w wywiadach dla magazynów metalowych tutaj jego postawa była zupełnie przeciwna. Albo jest konsekwentny w tym co robi albo niech spada na drzewo.
Śmieszny Nowak.
Bo w naszym społeczeństwie wizerunek "satanisty" to palący kościoły gwałciciel kotów. Dobrze, że nie powiedział tego, bo ludzie po prostu nie wiedzą co to znaczy.Grzędi pisze:Dlaczego Nergal nie powie wprost, że jest satanistą? ;>
Współczuje Nergalowi, że jako interlokutora ma tak ograniczonego człowieka, który ciągle powtarza to samo zdanie i tani chwyt pseudopsychologiczny "Pan Darski to utalentowany, wykształcony człowiek, wiec dlaczego robi takie rzeczy"....
Moim zdaniem, jak zawsze zresztą w tej konfrontacji Nergal wyszedł zwycięsko.
Ostatnio zmieniony pn gru 08, 2008 9:43 pm przez yankes, łącznie zmieniany 2 razy.
Rozwaliło mnie to jak Nowak powiedział, że Behemoth ma śpiewać o bezrobociu 
A Nergal wyszedł jak taki polityk unikający odpowiedzi na niewygodne pytanie co mnie strasznie wkurza.
A Nergal wyszedł jak taki polityk unikający odpowiedzi na niewygodne pytanie co mnie strasznie wkurza.
- dostoevsky
- -#Assassin

To niech bierze na barki to co powiedział i to co robi. Każdy może sobie obejrzeć na youtube ten koncert z Gdyni (co chciał zbagatelizować, mówiąć, że nagranie pochodzi z telefonu - jakość jest całkiem niezła, nagrane kamerą). Więcej konsekwencji, dla mnie on taki wielce inteligentny nie jest, patrząc przez pryzmat występu u Wojewódzkiego ("no i kurde wiesz kurde jeżeli wszyscy są biali kurde niech będą źli kurde i kurde bardzo fajnie" lol).yanek pisze:Bo w naszym społeczeństwie wizerunek "satanisty" to palący kościoły gwałciciel kotów. Dobrze, że nie powiedział tego, bo ludzie po prostu nie wiedzą co to znaczy.Grzędi pisze:Dlaczego Nergal nie powie wprost, że jest satanistą? ;>
Współczuje nergalowi, że jako interlekutora ma tak ograniczonego człowieka, który ciągle powtarza to samo zdanie i tani chwyt pseudopsychologiczny "Pan Darski to utalentowany, wykształcony człowiek, wiec dlaczego robi takie rzeczy"....
Moim zdaniem, jak zawsze zresztą w tej konfrontacji Nergal wyszedł zwycięsko.
Nie chciał zbagatelizować tego nagrania tylko podkreślić, że to nie on je upublicznił. Koncert był tylko dla ludzi,którzy kupili bilet, a nie dla ogółu ( np nie był transmitowany w TV). Co za tym idzie, logiczne jest, że to co zrobił było tylko i wyłącznie dla ludzi, którzy kupując bilet byli świadomi tego, co reprezentuje sobą Behemoth. Idąc dalej, jeśli ktoś jest fanem Behemoth to albo ma podobny światopogląd albo nie przeszkadzają mu treści głoszone przez muzyków. Podsumowując, Nergal chciał podkreślić, że nie podarł biblii przed kościołem chcąc obrazić wiernych z niego wychodzących, tylko zrobił to w miejscu gdzie przypadkowi ludzie nie mieli prawa się znajdować.
Przy Nowaku to jest naprawdę inteligentny człowiek. ;]Grzędi pisze:dla mnie on taki wielce inteligentny nie jest, patrząc przez pryzmat występu u Wojewódzkiego ("no i kurde wiesz kurde jeżeli wszyscy są biali kurde niech będą źli kurde i kurde bardzo fajnie" lol).
Nergal ma o tyle szczęście, że ten Nowak się prezentuje, tak jak się prezentuje. gdyby był bardziej wyjściowy i też tak kwieciście niby mówił jak Pan Darski, to by był mocno zdruzgotany jego światek po tym wywiadzie
- dostoevsky
- -#Assassin

Nie mówię, że Nowak jest inteligent, mam do niego taki sam, obojętny stosunek jak do Adama Nergala Darskiego.M@ti pisze:Przy Nowaku to jest naprawdę inteligentny człowiek. ;]Grzędi pisze:dla mnie on taki wielce inteligentny nie jest, patrząc przez pryzmat występu u Wojewódzkiego ("no i kurde wiesz kurde jeżeli wszyscy są biali kurde niech będą źli kurde i kurde bardzo fajnie" lol).
Zgadzam się. Kręcił strasznie. To nie był ten wygadany Nergal chociażby od Wojewódzkiego.vyrus pisze:ale postawa Nergala mi nie pasowała. Unikał bezpośredniej odpowiedzi na część pytań - choćby o tym, że jest satanistą
Generalnie Nergal wypadł słabo - nie tego się spodziewałem. Gadał straszne głupoty i aż żal było słuchać.
- likipiki
- -#Lord of the flies

a mówiłem, żeby na browara pójść
ja nie żaluję 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...