Kwestia gustu jak dla mnie ma wszystko na swoim miejscu fajna młoda kobitka i naprawde nie ma tu kontekstu znanego ojcaWICKER MAN pisze:Chyba trochę przesadzasz... Rozumiem, że Lauren ma znanego ojca, ale dawanie jej 10/10 za urodę to lekkie przegięcie. Jak na Angielkę nie jest brzydka, ale jakąś super pięknością bym jej nie nazwał.
The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2011
Who motivates the motivator
De gustibus non est disputandum...WICKER MAN pisze:Rozumiem, że Lauren ma znanego ojca, ale dawanie jej 10/10 za urodę to lekkie przegięcie. Jak na Angielkę nie jest brzydka, ale jakąś super pięknością bym jej nie nazwał
Też mi sie wydawało, ze to plotka tylko. Troche zbyt eksperymentalny to byłby skład.WICKER MAN pisze:Znowu piszesz bzdury. To tylko gdybanie autora artykułu - zero sprawdzonych informacji.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2259
Ja tylko nie rozumiem po co on wysyła ciągle jakieś niesprawdzone info.
Wybacz RALFOWI nie ma to jak dobre podgrzanie atmosferyInvader pisze:Ja tylko nie rozumiem po co on wysyła ciągle jakieś niesprawdzone info.
Who motivates the motivator
no właśnie tylko o to mi chodziEmilio pisze: ni ch**a nie pasuja żeby supportować Iron Maiden
No to jak plotkujemy, to dawaj
Szwedzi napisali tak:
"Sonisphere Festival - Tjeckien
Sonisphere Festival - Polen
Sonisphere Festival – Turkiet
Ovan har tagit sig till den vidare i kategorin ”Best New Festival” hos European Festival Awards. OCH... Sonisphere Festival Turkiet har chans i kategorin “Best Major Festival”
Nu är det röstning som gäller för att kora vinnarna i varje kategori, öppnar 24 november kl 12.00 CET och stänger 8 december kl 12.00 CET."
Jest cos o Polsce, czyli pewnie szybko nas ogłosza. A o co chodzi w newsie to nie wiem
"Sonisphere Festival - Tjeckien
Sonisphere Festival - Polen
Sonisphere Festival – Turkiet
Ovan har tagit sig till den vidare i kategorin ”Best New Festival” hos European Festival Awards. OCH... Sonisphere Festival Turkiet har chans i kategorin “Best Major Festival”
Nu är det röstning som gäller för att kora vinnarna i varje kategori, öppnar 24 november kl 12.00 CET och stänger 8 december kl 12.00 CET."
Jest cos o Polsce, czyli pewnie szybko nas ogłosza. A o co chodzi w newsie to nie wiem
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Co do tego rzekomego skłądu z Turcji... Wydawało mi się ,ze Soni to jednak metalowy festiwal i takie kapele tam nie zagoszczą... 
@Emilio
W tym newsie to akurat zupełnie nie o to chodzi. Tylko o nagrody za najlepszy festiwal za tegoroczny rok.
W tym newsie to akurat zupełnie nie o to chodzi. Tylko o nagrody za najlepszy festiwal za tegoroczny rok.
no wlasnie sie dziwilem, bo przeciez SONI z MAIDEN w roli glownej w Skandynawii byl w tym roku
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Ironi w Belgii 3-ego lipca - http://rockwerchter.be/en/news/article. ... f9ea7cf71b
Kolejny show w Paryżu potwierdzony.
A mnie nie zdziwi, jak za moment dodadzą trzeci Londyn, bo raczej na Download nie można liczyć 
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Mnie z kolei dziwi,że nie grają nigdzie poza Paryżem we Francji ,tak już od paru tras
Właśnie chciałem o tym pisać. Uparli się na ten Paryż... lenie są. Jeszcze dwa koncerty spokojnie by się sprzedały. Lyon i Nantes.
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Nie lenie,tylko Rod Smallwood
Arenes De nimes mogliby dać zamiast kolejnego Paryża. Magiczne miejsce 
- dostoevsky
- -#Assassin

Dobrze, już tak nie przeżywaj. 
Hehe, magiczny zespół musi grać w magicznych miejscach! 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Planowali w tym roku, ale ponoć nie odpowiadała im konfiguracja sceny - nie mogliby zmieścić całego sprzętu i oświetlenia. Stąd w miejsce Nimes wskoczył koncert w Dublinie.RALF pisze:Arenes De nimes mogliby dać zamiast kolejnego Paryża. Magiczne miejsce
Cóż, po prostu większość fanów Maiden skupiona jest w okolicach Paryża, a do tego na koncerty w stolicy Francji dojeżdża sporo fanów z Anglii, Holandii czy Belgii. Bercy jest jedną z ich ulubionych hal i nic w tym dziwnego - ma świetną akustykę, miejsca na trybunach nie są numerowane (więc bliżej sceny znajdują się ci, którzy wcześniej weszli do hali), do tego sam zespół lubi Paryż i tam np. komponują czy mają próby przed trasą.
... wiemy, wiemy. Może kiedyś tak Warszawę polubią