Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

+1, świetna płyta na lato, nie tylko na letnie popołudniaFaithNoMore pisze: Idealny album na (gorące) letnie popołudnia.

A rachunek masz?The_Alchemist pisze:a ja dziś zakupiłem 13 BS w wersji Deluxe, podniecony wróciłem do domu, wrzucam płytkę nr 1 do wieży i.... 3 utwory?! a gdzie reszta?! przecież jest 8ale nic to. Może się pomyliłem. Więc biorę pudełko, wyjmuję drugą płytę, wkładam i... k...a! 3 utwory i to TE SAME?! Jaja jakieś! Ale nie! Okazuje się, że w moim dwupłytowym wydaniu otrzymałem dwie płyty bonusowe, a brak albumu! Jutro jadę specjalnie do Radomia do Media, zobaczymy co powiedzą. Tragedia... Mam nadzieję, że będą mieli jeszcze jeden album na wymianę albo mi kasę oddadzą. 7 dych to jednak sporo. Napiszę jutro co z tego wynikło.
PS: miałem napisać, że słucham 13, ale chyba nie mogę.

Jest jeszcze sporo jego nagrań,poza solowymi krążkami.Dejavu pisze:tyle dobrej muzyki mógłby jeszcze stworzyć.
Wiem, wiem jest trochę poza solowymi, strasznie lubię Abstract Logic i ogólnie te płyty z Hellborgiem są dobre, ale Shawn dożył tylko czterdziestki, spokojnie by jeszcze sporo dobrych rzeczy nagrał gdyby zdrowie dopisało.Invader pisze: Jest jeszcze sporo jego nagrań,poza solowymi krążkami.