Masz rację, ale nie mogłem się powstrzymać :dtomtomala pisze:IgorW miałem dziecku odpisać w podobnym tonie ale myślę, że nie ma sensu wdawać się w dyskusje. [cut]
01/08/2012 - Madonna - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 01/08/2012 - Madonna - Warszawa
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Dobra, to jest moja opinia, ale czy napisałem gdzieś że to jest fakt? Mamy kilka fajnych kapel, fakt. No ale ile ich jest? z 10? max. 20. W porównaniu do innych krajów to jest dość mało. Wiadomo, są jeszcze kraje, które mają jeszcze mniej kapel heavy-metalowych. Mi się polskie heavy-metal niezbyt widzi, i mówią to z perspektywy przeciętnego słuchacza. Dobra, ja proponuje zakończyć dyskusję i ten off-topic.IgorW pisze:to jest Twoja opinia, a nie fakt.
Odgrzebał po 3 tygodniach temat koncertu Madonny, nie miał argumentów na to, że polski metal sucks więc zaproponował zakończenie offtopa.
Nice.
Nice.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

jak można się wykazać taką ignorancją wobec muzyki polskiej to ja nie rozumiemIronCezarek pisze: Oczywiście, w końcu lepiej słuchać Turbo, które ma z 10 płyt a słuchalne są dwie, bądź trzy.
Czemu polski heavy metal należy spuścić w kiblu? Bo w Polsce nie ma żadnych kapel grających heavy metal, a jak są to już apogeum wtórności i kopiowania.
co do Madonny mimo że to nie moje klimaty, cenię ją za to co wniosła do muzyki rozrywkowej, i wszystkie kontrowersje z jej udziałem
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley