Jak ich dorwać????????????? przed koncertem
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Jak ich dorwać????????????? przed koncertem
W sumie co miał innego powiedzieć 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
dokładnie + mieć duuuużo cierpliwości.Budziol pisze:innymi słowy chcieć znaczy móc
Ogólnie z tym było ciężko... wiadomo było, że mamy na każdego po minutce, każdy się skupiał na tym, żeby cyknąć foto, lub starał się o autograf.Nomad1985 pisze:Głupie pytanie, a rozmawialiście z nimi? zadawaliście jakieś pytania?
Najbardziej rozmowny był Bruce, ale w sumie kto go słuchał
Janick Gers na Molo Sopockim
Witam.
W czwartek ok godziny 13ej Janick Gers razem z dwoma kumplami wybrali się na Molo Sopockie pooglądać statki, jachty. Janick bez problemu zgodził się na zdjęcie. Niesamowite szczęście. Taki spontan.
W czwartek ok godziny 13ej Janick Gers razem z dwoma kumplami wybrali się na Molo Sopockie pooglądać statki, jachty. Janick bez problemu zgodził się na zdjęcie. Niesamowite szczęście. Taki spontan.
gitardo, można pozazdrościć
. Gratulacje
Gobos pisze:Takie emocje były że ciężko o rozmowe było, ale Adrian powiedział np. że bardzo podobał mu się koncert w Łodzi
I to ja się spytałem czy mu się podobał hahaha
Ale w ogóle zabrakło mi języka w gębie jak z nimi staliśmy. Chciałbym się o tyle rzeczy spytać ale byłem w ciężkim szoku jak robiliśmy sobie z nimi fotki
Szkoda, że Nicko był jakiś wk*****ny i prosiliśmy go 3 razy o fotkę. Ale się udało!
My go dorwaliśmy jak siedział w ogródku pod Sheratonem, a resztę przy wejściu głównym do hotelu.gitardo pisze:W czwartek ok godziny 13ej Janick Gers razem z dwoma kumplami wybrali się na Molo Sopockie pooglądać statki, jachty.
No i Zygixxx, nasz negocjator bardzo się spisał!
Ostatnio zmieniony sob lip 06, 2013 6:58 pm przez Kudlaty, łącznie zmieniany 2 razy.
Ajajajaj, mogliście chociaż przekazać, że przy tworzeniu kolejnych nowych albumów nie może zabraknąć utworów w stylu "Hallowed by thy name", "To tame a land", "Flight of icarus", The prosoner", "The trooper", "Rime of the ancient mariner", "Judas be my guide", "The prophecy", "Seventh son...", "Alexander The Great", "Sign of the cross", "Clansman", "Como astais amigos", "The nomad", "The mercenary", "Thine line betwwen love and hate", "Montsegur", "Paschendale", "The legacy", "The talisman", "Isle of avalon", "When the wild wind blows"...... ech, nie dalibyście rady chyba 
"Still my heart calculate and pray"
Ja się chciałem spytać dlaczego nie grają Infinite Dreams i Hallowed. I chciałem się spytać Adriana albo Davea czy mógłbym się umówić na lekcję gitary
Ale byłem w totalnym szoku, więc mózg się odłączył
Ale byłem w totalnym szoku, więc mózg się odłączył
Pisze się "zygixxx"Kudlaty pisze:...
No i Zygixxx, nasz negocjator bardzo się spisał!
Wybacz zygixxx 
Można powiedzieć, że spełniło się przynajmniej w części moje marzenie. Szkoda, że nie było na Molo całej grupy. Muszę przyznać, że serce waliło mi jak opętane. Niesamowite przeżycie.
No marzenia sie spełniają:), nikt z nas nie liczył chyba przed tym wyjazdem że spotka członków zespołu i zrobi sobie z nimi zdjęcie
totalny szok i wielka radość

you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Rozśmieszyła mnie sytuacja gdy przechodziła obok Janicka grupka nastolatków w koszulkach Iron Maiden. Janick gdy zobaczył ich od razu się odwrócił. Oni Go nie poznali. Widać jak młodzież interesuje się kto tworzy i gra taką muzykę.
-
Paul_Julian
- -#Charlotte

To nie kwestia interesowania sie. Po prostu ludzie na żywo zawsze wyglądają trochę inaczej, a już w ogóle jak ubierą zwyczajne ciuchy, nie ma wokół nich stada ochroniarzy itd 
Albo gdy po prostu się nie spodziewasz zobaczyć gwiazdy w danym miejscu.
Albo gdy po prostu się nie spodziewasz zobaczyć gwiazdy w danym miejscu.
Być może. Śledziłem Go z Żoną chyba 5 minut aby nabrać pewności. Trochę nam pomogła grupka w/w nastolatków, która wywołała taką reakcję Janicka. Moim zdaniem prawdziwy fan rozpozna kto jest kto. Tym bardziej, że oni spoglądali w Jego kierunku. Jego charakterystyczna fryzura mówi sama za siebie. A zresztą po głosie Go poznałem 
Ja od razu poznałem Janka... idziemy sobie idziemy, mówię: chłopaki, Janick siedzi w restauracji. Oni: nie nie, na pewno to nie on, a ja mówię idziemy
No i podeszliśmy 
Janek siedział z jakimś siwulcem, tyłem do nas, w pewnej odległości, ale takiej grzywy nie sposób nie rozpoznać
Janek siedział z jakimś siwulcem, tyłem do nas, w pewnej odległości, ale takiej grzywy nie sposób nie rozpoznać
No właśnie. Ten siwulec był z Nim na molo. Gdybym wiedział, że będą w Sheratonie to tak samo bym polował na Nich. Tym bardziej, że mieszkałem ok 1 km od hotelu. Współczuję Im. Takie są uroki sławy. Chyba już do tego przywykli.