02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/07/2016 Black Sabbath TAURON Arena Kraków
Ceny w Pradze
Stani u podia czyli GC - 1790
Stani czyli płyta - 1390
Trybuny I kat. - 2190 ( pierwszy poziom trybun - boczny ) ; II kat . 1990 - naprzeciw sceny ; III kat . 1450 - górny poziom trybun
Logujesz się do ticketportal.cz , płatność kartą , bilet w formie Hometicket który drukujesz sobie w domu lub rezerwacja i odbiór w punkcie ticketportal w Czechach , wtedy tylko koszt dojazdu . To opcja dla mnie , bo mam 15 km do najbliższego punktu .
Stani u podia czyli GC - 1790
Stani czyli płyta - 1390
Trybuny I kat. - 2190 ( pierwszy poziom trybun - boczny ) ; II kat . 1990 - naprzeciw sceny ; III kat . 1450 - górny poziom trybun
Logujesz się do ticketportal.cz , płatność kartą , bilet w formie Hometicket który drukujesz sobie w domu lub rezerwacja i odbiór w punkcie ticketportal w Czechach , wtedy tylko koszt dojazdu . To opcja dla mnie , bo mam 15 km do najbliższego punktu .
Jeżeli ktoś jest zainteresowany biletami do Pragi , piszcie na priv . Wtedy macie koszty wysyłki w Polsce .Ja często jestem w Czechach , piwko itd. , tylko pamiętajcie , że po jeden bilet nie chce mi się jechać . Korony kupuję w zaprzyjaźnionym kantorze , wy wpłacacie jakąś zaliczkę , żebym nie został na lodzie , potem wysyłka jaką wybierzecie
Aha , jeżeli ktoś ma jakies wątpliwości co do szczerości moich intencji może spytać Budziola albo mic7 dla których ściągnąłem Speed of light z USA , na pewno nie narzekają .
-
RidingOntheWind
- -#Trooper

Gdyby tak Dio ożył na tę jedną noc to na taki koncert mógłbym dać nawet 1000 zł 
Z Ozzym Black Sabbath bardzo lubię ale z Dio uwielbiam.
Z Ozzym Black Sabbath bardzo lubię ale z Dio uwielbiam.
Cóż za hojność.RidingOntheWind pisze:Gdyby tak Dio ożył na tę jedną noc to na taki koncert mógłbym dać nawet 1000 zł
"Ostatnia" trasa heheheh xD też kiedyś byłem na ostatniej trasie Judasów...w 2011 roku
od tamtej pory ciężko mi się wierzy w słowa "ostatnie" "ostateczne" i "pożegnalne" użyte w kontekście tras koncertowych xD Jak tu ktoś wspomniał, na Sabbath z Dio na wokalu to bym się wybrał i grosza nie szczędził, ale z Ozzym za bardzo nie lubię, więc odpuszczę 
-
Deleted User 1499
Tu niby chcą kończyć ze względu na Tommiego. Ile w tym prawdy... oby tylko nie skończyło się na żerowaniu na jego chorobie.
No akurat w przypadku Judasów, kończenie kariery to był pomysł Kena, a nie całego zespołu, więc gdy odszedł nie mieli już chyba zbyt wielu powodów, żeby to robić.
-
RidingOntheWind
- -#Trooper

Skoro jest to trasa typu farewell Tour to pasowałoby by Ozzy zaśpiewał przynajmniej jeden utwór nie z lat 1970-1978. Tego typu trasy podsumowują karierę całego zespołu, a nie tylko "jedynie słuszne" czasy z Ozzym. Wiadomo, że to nierealne ale teoretycznie wypadałoby.
Nie ma już na GC biletów? Bo coś mi nie idzie na stronie Live nation. Na Eventimie też niedostępne.
będą jeszcze na pewno, tylko musisz czatować na okazję
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Naprawdę byś chciał usłyszeć Children of the Sea, Die Young, Headless Cross albo When Death Calls w wykonaniu Ozza ?RidingOntheWind pisze:Skoro jest to trasa typu farewell Tour to pasowałoby by Ozzy zaśpiewał przynajmniej jeden utwór nie z lat 1970-1978. Tego typu trasy podsumowują karierę całego zespołu, a nie tylko "jedynie słuszne" czasy z Ozzym. Wiadomo, że to nierealne ale teoretycznie wypadałoby.
Przecież technicznie Ozzy nawet koło Dio nie stał...Nie ma mowy, żeby uciągnął jego kawałki. Ronnie był wokalnym huraganem, Osbourne to płaczący kot. Nie zmienia to faktu, że obu sobie cenię 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
RidingOntheWind
- -#Trooper

te zdecydowanie nie ale już np. Mob Rules, Thrashed, Zero the Hero czy Computer God mogłyby wyjść ciekawie, w ostateczności mogliby zagrać Heaven and Hell instrumentalnie, no jakiś malutki smaczek, który by przypomniał, że Black Sabbath to nie tylko lata 1970-1978DeJMIeN Wielki pisze:Naprawdę byś chciał usłyszeć Children of the Sea, Die Young, Headless Cross albo When Death Calls w wykonaniu Ozza ?RidingOntheWind pisze:Skoro jest to trasa typu farewell Tour to pasowałoby by Ozzy zaśpiewał przynajmniej jeden utwór nie z lat 1970-1978. Tego typu trasy podsumowują karierę całego zespołu, a nie tylko "jedynie słuszne" czasy z Ozzym. Wiadomo, że to nierealne ale teoretycznie wypadałoby.
-
Deleted User 1499
Kurde no na Berlin 100 Ojro to troszku dużo :/
Ktoś pamięta ile na trybuny w Kraku , bo obecnie niedostępne ?
Ktoś pamięta ile na trybuny w Kraku , bo obecnie niedostępne ?
A ja na trybuny kupiłem za 254
Ja do Pragi w przedsprzedaży print-at-home kupiłem. Były tylko 2 opcje jak na KISS, printathome albo odbiór w pradze w punkcie.
Z potwierdzeniem rezerwacji lub zakupu można wydrukować bilet w KAŻDYM punkcie ticketportal w Czechach, a nie tylko w Pradze . Ja swój bilet do Pragi odebrałem w Krnovie .