Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Ktoś z Was był na Firenze Rocks? Podoba mi się ten zestaw headów i termin.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Wybiera się ktoś na ostatni gig w Londynie?
Podejrzewam, że do Londka się dość dużo osób wybierze. Znów będą demolowane cmentarze.

Sądzę, że Londyn podwoją na bank, pewnie też AccorHotel Arena (Bercy).
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Mam dziwne przeczucie, że ta trasa nie potrwa 2 lata tylko dłużej. Tytuł wskazuje, że jest to pożegnanie zespołu z koncertami. Jeśli miałaby powstać nowa płyta to dopiero w 2020 r. Z 62- letnim Brucem na wokalu i 68-letnim Nicko na perkusji? Nie wydaje mi się to możliwe. Gdyby mieli nagrać album studyjny zrobiliby to teraz.
Jak Legacy of the Beasts wskazuje, że jest to pożegnanie zespołu z koncertami?UptheIronsWro pisze: ↑wt lis 14, 2017 7:42 pm Tytuł wskazuje, że jest to pożegnanie zespołu z koncertami.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Legacy of the Beast czyli Dziedzictwo Bestii. Brzmi jako podsumowanie historii zespołu, ale może się mylę. Tak naprawdę jak będzie Smallwood już wie, bo on działa na kilka lat naprzód.
Ostatnio zmieniony wt lis 14, 2017 7:55 pm przez UptheIronsWro, łącznie zmieniany 1 raz.
Też mnie to ciekawi. Przecież to tylko tytuł gry jak i trasa promująca ją.Michał pisze: ↑wt lis 14, 2017 7:48 pmJak Legacy of the Beasts wskazuje, że jest to pożegnanie zespołu z koncertami?UptheIronsWro pisze: ↑wt lis 14, 2017 7:42 pm Tytuł wskazuje, że jest to pożegnanie zespołu z koncertami.
Tak jak "Final Frontier" miał być ostatnią ich płytą...
JwUptheIronsWro pisze: ↑wt lis 14, 2017 7:54 pm Legacy of the Beast czyli Dziedzictwo Bestii. Brzmi jako podsumowanie historii zespołu, ale może się mylę. Tak naprawdę jak będzie Smallwood już wie, bo on działa na kilka lat naprzód.
odnosi sie do gry i raczej nie ma nic wspólnego z końcem działalności koncertowej.
Dziedzictwo bestii - Kozacka nazwa trasy
-
UptheIronsWro
- -#Trooper

Mam czasami wrażenie, że większość fanów by chciała by oni koncertowali do 80-tki. Przecież bycie fanem to nie tylko jeżdżenie na koncerty. Przyjdzie taki moment gdy zdrowie nie pozwoli im grać dalej i co wtedy? Mają grać na siłę? Kto wie czy tak nie będzie bo Smallwood uwielbia bić kolejne rekordy, ale to nie jest chyba droga dla muzyków tylko wyrobników.
A z drugiej strony: pierwotnym tytułem AMOLAD było The Legacy. Zmienili go, by nie myślano, że się żegnają. Teraz tytuł trasy jest równie wymowny.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Wiecie, było już parę zespołów co mówili, że trasę kończą, a jednak koncertują do dziś.
Nie większość a wszyscy, jeśli tylko zdrowie pozwoli.Mam czasami wrażenie, że większość fanów by chciała by oni koncertowali do 80-tki
Jak już przyjdzie taki moment, że nie będą w stanie to każdy fan zrozumie i zaakceptuje. Po prostu w mojej opinii nazwa trasy nie oznacza końca koncertowania.
Ale koncerty to podstawa, dlatego póki zespół jest w formie i jest w stanie porządnie zagrać powinien koncertowaćUptheIronsWro pisze: ↑wt lis 14, 2017 8:01 pm Mam czasami wrażenie, że większość fanów by chciała by oni koncertowali do 80-tki. Przecież bycie fanem to nie tylko jeżdżenie na koncerty.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Oni nie mówią, że kończą, kiedy to powiedzą - to skończą na bank, IM to nie KISS, JP czy Scorpsi, gdzie ujdą wszystkie chwyty marketingowe. Możliwe jednak, że przedłużą trasę do 2020, wówczas znów zrobią Europę, tylko z wieloma festiwalami i kilkoma nowymi miejscami - akurat taki scenariusz jest realny i zrozumiały. Wszystko zależ, jakim odzewem będzie cieszyła się trasa w poszczególnych miejscach, co zagrają, czy rzeczywiście będzie atrakcyjna wizualnie, jak twierdzi Rod :0
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Stonesi maja ponad 70 lat kazdy i wymiatają na żywo
. Najwyżej będą grać co 3 dni, a nie co dwa.
-
Deleted User 4876
Może Stonesi to nie jest dobry przykład, bo Jagger nie ma takiego wysiłku wokalnego jak Bruce, ale Ozzy koncertuje do dziś praktycznie bez przerwy, a też ma bardzo duże doświadczenie na scenie