13/07/2024 - KK's Priest - Kraków

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: 13/07/2024 - KK's Priest - Kraków

Post autor: Schizoid »

Piotr Lange pisze: ndz lip 14, 2024 7:39 am
Schizoid pisze: ndz lip 14, 2024 1:18 am Jak tam, trzymacie się jakoś? Bo Kwadrat to powinien się zawalić po tym koncercie. Zajebisty event! Występ KK's Priest naprawdę super, forma rewelacyjna. Setlista niezbyt długa, ale przez ten upał wystarczająca :lol: Fotka z Kenem i Timem jest, kostka jest (niby KK, ale wygląda na to, że tym razem zapożyczył się u Newtona...), bawiłem się strunami gitary Downinga... No czego chcieć więcej? Przyznam, że pozytywnie zaskoczyła mnie publika - jakichś dwóch fletów chciało się wryć na początku, ale potem był spokój, a audytorium było naprawdę głośne i jak narzekałem, że znowu będzie to Manalishi, tak chóralne śpiewanie tekstu sprawiło, że odbiór tej piosenki (i w sumie każdej innej) był znakomity. Niech wracają jak najszybciej, bo taki recital to obowiązkowa sprawa dla fanów Priest.
A frekwencyjnie jak to wyglądało?

Całkiem dobrze. Liczb nie podam, ale pustek chyba nie było.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Fajnie, że doszło do skutku i sanatorianom się podobało. A jak masturbator?
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Meh. Technicznie to było spoko i jak ktoś lubi taką muzykę to pewnie mu się podobało, ale dla mnie miejscami strasznie monotonne i bez polotu. Lepiej się bawiłem na Dragonie. Za to wokalista fajny i charyzmatyczny.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
ODPOWIEDZ