25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2005 - Eddie Rips Up Paris - Paryż @ Parc Des Princes
Hmm... ciężka sprawa, chętnie bym się na to pisał, ale do 10 grudnia na 100% nie zdobędę 700 PLN. ;/ Czy będzie później możliwość dołączenia do ekipy FC?
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:44 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Na razie zbieramy tylko po ok. 210 zł. na sam bilet na koncert
Hehe... nie czytałem całego wątku, mój błąd - zajrzałem tylko na stronę Sanktuarium.
210 - też mi będzie przed styczniem trudno, ale może się uda...
210 - też mi będzie przed styczniem trudno, ale może się uda...
A w jaki sposob chcialbys byc przekonany?prophet pisze:, Chiałbym być przekonanym o wiarygodności tej transakcji.
Rozumiem, że tamten Pan może mieć watpliwości ( rozumiem to) ale czy MaYeR kiedykolwiek zrobił jakiś przekręt??? Czy komuś nie wysłał jakiegoś stuffa jeśli ktoś zapłacił??? Zdaje mi sie , że nie było takich sytuacji :solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

MaYeR jest w 200% godny zaufania. Nie masz się czego obawiać.prophet pisze:Hej!
Jestem zainteresowany wyjazdem na koncert do Paryża z Wami, ale jaką mam pewność, że wpłacająć Mayerowi kasę dostanę te bilety i wogóle? Chiałbym być przekonanym o wiarygodności tej transakcji.
Pozdro
Jeszcze jedna ważna sprawa: jeśli ktoś z Was chce inny bilet niż na płytę (bo to jest opcja podstawowa za 210 zł) to niech da znać MaYeRowi podczas składania zamówienia.
Oto kategorie biletów i ceny (po przeliczeniu na PLN należy jeszcze dodać kilka złotych na przesyłke):
Płyta: 45 Euro
Siedzące: Złote miejsca : 67 Euro
1 kat. : 56 Euro
2 kat. : 50.50 Euro
3 kat. : 45 Euro
Mapka stadionu Parc Des Princes:

ja bym sie wybral na ten koncert tylko wtedy kiedy wygral bym bilet.. bo to za duzo kasy jak dla mnie tym bardziej ze musze pod koniec stycznia na oboz szkoleniowy wybulic prawie 2000zl 
A ile liczycie na przeżycie we Francji ( wszystkiego chyba sie nie da zabrać ze sobą ) 
zawsze mozna wziasc gitare i usuasc gdzies na ruchliwej drodze i dorobic pare groszy.. tylko niech ktos sie dowie jak po francusku napisac "zbieramy na powrot do domu" czy cos w tym styluS1MON pisze:A ile liczycie na przeżycie we Francji ( wszystkiego chyba sie nie da zabrać ze sobą )
Nie wiem czy chwyci ich za serce taki text... 
Napiszemy po Angielsku. Napewno zrozumieją nasze intencje i dadzą pare groszySim0n pisze: zawsze mozna wziasc gitare i usuasc gdzies na ruchliwej drodze i dorobic pare groszy.. tylko niech ktos sie dowie jak po francusku napisac "zbieramy na powrot do domu" czy cos w tym stylu
Jak tam jest z Aparatami na koncertch też nie mozna wnosić legalnie ??
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ponoć na Parc Des Princes nie można wnosić aparatów choć zawsze można jakiś przemycić... Tak jak u nas.Saymon pisze:Jak tam jest z Aparatami na koncertch też nie mozna wnosić legalnie ??
Widze, że nie bedzie żadnego problemu :beerWICKER MAN pisze:Chyba nie byłoby problemu... Ustal wszystko z MaYeRem. A leciałbyś z nami w jedną stronę? I czy będziesz miał własne miejsce na nocleg?Da5id pisze:A ja mam pytanie:
Na koncert jade na 100%, tyle że w Paryżu zamierzam spędzić troche więcej czasu. Czy mimo to moge zamówić z wami bilety na koncert, i jakoś podczepić do waszej ekipy na miejscu?
Gdyby to było możliwe to leciałbym z wami w jedną stronę, nocleg będe miał własny.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Spox, zawsze będzie raźniej.Da5id pisze:Widze, że nie bedzie żadnego problemu :beer
Gdyby to było możliwe to leciałbym z wami w jedną stronę, nocleg będe miał własny.
Dla tych co mają wątpliwości czy koncert będzie dobry - spójrzcie na fotki z tegorocznego koncertu Metallici/Slipknota na Parc Des Princes:
Foto #1
Foto #2
Foto #3
Koncert Maiden na taaakim stadionie będzie niewyobrażalnym przeżyciem! :rocx
Thx dla Darksensii z oficjalnego forum, która wyjaśni nam ewentualne wątpliwości odnośnie naszego pobytu w Paryżu.

Jedno i drugie oznacza "Zbieramy pieniądze na powrót do domu" tylko że to drugie to bardziej grzeczne
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
Saymon rrrrrrrrispect za ten text

Tak, na jaki numer konta trzeba wpłacać pieniądze?WICKER MAN pisze: Spox, zawsze będzie raźniej.Bilet zamawiasz przez SanktuariuM?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tym pytaniem zwróć się do MaYeR'a.Da5id pisze:Tak, na jaki numer konta trzeba wpłacać pieniądze?WICKER MAN pisze: Spox, zawsze będzie raźniej.Bilet zamawiasz przez SanktuariuM?
Ej, do kiedy musze sie zdecydowac i wplacic pieniadze, taki deadline ...