Support - PRIMAL FEAR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - PRIMAL FEAR
Z tego co ostatnio słuchałem to rzeczywiście nadają się przed Maiden. Całkiem przyjemna kapela.
-
Freddy_Krueger
- -#Charlotte

Tez sadze ze Primal to dobry pomysl na support. Ładnie chlopaki graja nie ma co. Tym bardziej ze muzyka bedzie pieknie dopasowana na rozgrzewke przed IM. Na Primal sobie chyba az pojde popatrzec 
"Running silent, running deep..."
Dobrze mowisz Primal Fear swietnie pasuje na support Ironow.Mam ich dwie plytki i jest to naprawde kawal dobrej muzyki.Super ze bede mogl ich uslyszec na zywo. :rocxFreddy_Krueger pisze:Tez sadze ze Primal to dobry pomysl na support. Ładnie chlopaki graja nie ma co. Tym bardziej ze muzyka bedzie pieknie dopasowana na rozgrzewke przed IM. Na Primal sobie chyba az pojde popatrzec
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
PF to kapela ktorej szczegolnie debiut mi przypasił naprawde jeden z najlepszych debiutów jakie słyszalem, znakomite solówki, swietni mzuycy to jest to! Na kolejnych płytach juz tak dobrze nie było chciaz BS i NF to tez solidne krazki, zespół jak najbardziej przed IM napewno lepiej sprawdził by sie niz Nightwish, ale wiadomo prawa rynku ;]
nie znam, no pare utworow ale to marne pojecie o zespole.
traktuje to jak Stray przed Maidenami w Katach... tez nie znalem, a w sumie zagrali fajnie i ciekawie...
zobaczymy
traktuje to jak Stray przed Maidenami w Katach... tez nie znalem, a w sumie zagrali fajnie i ciekawie...
zobaczymy
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Freddy_Krueger
- -#Charlotte

slayer pisze:nie znam, no pare utworow ale to marne pojecie o zespole.
zobaczymy
Nie porownuj Stray do PF nawet. Stray to jest nic w porownaniu do PF jak dla mnie. Z tego co pamietam Stray zagral bardzo slabo...Podobal mi sie moze jeden kawalek...A PF to chyba najlepszy zespol niemiecki Heavy Metalowy wiec wydaje mi sie ze bedzie ciekawie :rocx
"Running silent, running deep..."
Accept rządziFreddy_Krueger pisze:slayer pisze:nie znam, no pare utworow ale to marne pojecie o zespole.
zobaczymy
Nie porownuj Stray do PF nawet. Stray to jest nic w porownaniu do PF jak dla mnie. Z tego co pamietam Stray zagral bardzo slabo...Podobal mi sie moze jeden kawalek...A PF to chyba najlepszy zespol niemiecki Heavy Metalowy wiec wydaje mi sie ze bedzie ciekawie :rocx
coz, zobaczy ich to Ci wtedy powiem czy sa lepsi/gorsi od Stray,
nie chodzilo mi o poziom, a o moje podejscie co do zespolu, ktory ma grac.
Jazz is not dead, it just smells funny.
ja mysle ze PF to doswadczona kapela grała dla róznych publicznosci na najwiekszych metalowych festiwalach, mysle ze nie jest to jakas pierwsza lepsza kapelka co wypadła sroce spod ogona, Ralf to bardzo doswiadczony 'zioracz' nie z jednego pieca chleb jadł, jest bardzo doswiadczony i uznany na rynku, frontman jaki jest potrzebny w kapeli metalowej- charyzma, doswiadczenie, dobry kontakt z publika, głos (!) jestem pewien ze dadza znakomity wystep jesli tylko publicznosc dopisze i pozowli im sie zaprezentowac, to bedzie to jeden z najlepszych momentów Mystic Fest!slayer pisze:coz, zobaczy ich to Ci wtedy powiem czy sa lepsi/gorsi od Stray,
Po ostatnim przesłuchaniu paru płytek PF mogę się z godzić z Tobą... Wokal jest na prawdę dobry. Myślę, że chłopaki dadzą dobry występ.Bonzo pisze:ja mysle ze PF to doswadczona kapela grała dla róznych publicznosci na najwiekszych metalowych festiwalach, mysle ze nie jest to jakas pierwsza lepsza kapelka co wypadła sroce spod ogona, Ralf to bardzo doswiadczony 'zioracz' nie z jednego pieca chleb jadł, jest bardzo doswiadczony i uznany na rynku, frontman jaki jest potrzebny w kapeli metalowej- charyzma, doswiadczenie, dobry kontakt z publika, głos (!) jestem pewien ze dadza znakomity wystep jesli tylko publicznosc dopisze i pozowli im sie zaprezentowac, to bedzie to jeden z najlepszych momentów Mystic Fest!slayer pisze:coz, zobaczy ich to Ci wtedy powiem czy sa lepsi/gorsi od Stray,
Przesłuchałem przez miech parę ich płyt , dobrze dają , jest co posłuchać .
Up The irons
ja po razie przesłuchałem primal fear i jaws of death więc tak bardzo go nie poznałem ale za to znam bardzo dobrze dwa albumy sinnera(The nature of evil i End of sanctuary)który mi sie bardzo podoba a te zespoły graja podobnie, moze dlategoze maja tego samego wokaliste 
chyba chodziło ci o to ze maja tego samego basiste bo w sinner spierwa Matt a PF Ralf
Ano racja sory pomyliłem sie. Bo w sinnerze i śpiewa i gra na basie a w primalu tylko na basie. Ale to nie zmienia faktu ze graja podobnie, chociaż troche bardziej wole sinnera.
bede grac tylko 40 minut to troche mało w porównaniu z bohemotem, który zagra 45 minut
Hańba i Srom
Hańba i Srom
Ja niewytrzymam chyba 45 minut wyća Behemotha i tych idiotycznych nawalanek co graja (niewspominając o wokalu bo to juz jest masakraw biały dzeń) to jest 100 razy gorsze niż Slayer . Przynajmniej Nightwish ratuje sytułacje
kurcze powiedziałbym cośIM pisze:Ja niewytrzymam chyba 45 minut wyća Behemotha i tych idiotycznych nawalanek co graja (niewspominając o wokalu bo to juz jest masakraw biały dzeń) to jest 100 razy gorsze niż Slayer . Przynajmniej Nightwish ratuje sytułacje
-
Deleted User 1309
Ale Nergalowi własnie o to chodzi żeby jego wokal brzmiał masakrycznie na tym polega muzyka jaka gra Behemoth czyli ,,bebechy i mózg porozwalane na ścianie"Ja niewytrzymam chyba 45 minut wyća Behemotha i tych idiotycznych nawalanek co graja (niewspominając o wokalu bo to juz jest masakraw biały dzeń)
Ostatnio zmieniony ndz maja 22, 2005 4:27 pm przez Deleted User 1309, łącznie zmieniany 1 raz.
dokładnie decior to deciorMareq555 pisze:Ale Nergalowi własnie o to chodzi żeby jego wokal brzmiał masakrycznie o to własnie biega w muzyce tego typuJa niewytrzymam chyba 45 minut wyća Behemotha i tych idiotycznych nawalanek co graja (niewspominając o wokalu bo to juz jest masakraw biały dzeń).
znaczy sie... o co chodziIM pisze:Ja niewytrzymam chyba 45 minut wyća Behemotha i tych idiotycznych nawalanek co graja (niewspominając o wokalu bo to juz jest masakraw biały dzeń) to jest 100 razy gorsze niż Slayer . Przynajmniej Nightwish ratuje sytułacje