A że powaźnie zapytam - teraz ze stadionu dopiero wróciłeś, czy coś?
publika
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: publika
Kurka, Bobik - to fajnie tam musiałeś mieć
.

Bo tak żeś wyskoczył z relacją jak Lepper zza krzaka w środku grudnia...
-
Bobik_Fett
- -#Charlotte

Nie, wróciłem wcześniej, ale teraz ze względu na to, że szukałem czegoś o Maidenach w necie, przypomniało mi się, że na Sanktuarium istnieje topic o gigu. Przeczytałem mój poprzedni post i moderator ma rację. Bardzo przepraszam za bluzgi, ale kierowały mną emocje. Ale szczerze mówiąc jak chcesz tępić wulgarnośc, zmień podpis 
Ostatnio zmieniony ndz gru 11, 2005 7:08 pm przez Bobik_Fett, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Który numer?EvE pisze:Jak już tak lubicie patrzeć na piersi kobiecie to w CKM'ie jest "26 uciekających sławnych pieersi" czy jakoś.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

To cytat.Bobik_Fett pisze:Przeczytałem mój poprzedni post i moderator ma rację. Bardzo przepraszam za bluzgi, ale kierowały mną emocje. Ale szczerze mówiąc jak chcesz tępić wulgarnośc, zmień podpis
a tak a propos skąd ten cytacik? 
Zapewne z tego slynnego wystepu IM w ramach Ozzfestu, ktory uswietnila swoja obecnoscia Sharon Osbourne...syzygy pisze:a tak a propos skąd ten cytacik?
no to w takim razieWICKER MAN pisze:To cytat.Bobik_Fett pisze:Przeczytałem mój poprzedni post i moderator ma rację. Bardzo przepraszam za bluzgi, ale kierowały mną emocje. Ale szczerze mówiąc jak chcesz tępić wulgarnośc, zmień podpisA regulamin jest po to, by go przestrzegać. EOT.
trzeba będzie zawsze quotation wstawiaćsexmisja pisze: kurw.a mać