Za co kochacie Paula Di Anno?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Re: Za co kochacie Paula Di Anno?
Nie był geniusze, nie był świetny, był doby a kocham go za to że ustąpił miejsca Brucowi
Świetny punkowy, chrypowaty głos i za Remember Tomorrow 
7.8.08 - Somewhere Back In Time
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
10.6.11 - The Final Frontier Tour
4.7.13 - Maiden England
24.6.14 - Maiden England
3.7.16 - The Book Of Souls Tour
23.11.16 - British Lion
27.7.18 - Legacy Of The Beast
5.3.20 - Bruce Dickinson Global Expo
23.7.22 - British Lion
24.7.22 - Legacy Of The Beast
13.6.23 - The Future Past Tour
2.8.25 - Run For Your Lives
Ja Paula nie kocham, ale szanuje go za to ze odszedl, zaczal pic itd, bowiem umozliwil przyscie Bruca Bruca!!!
Sorry, ale trochę głupie to tłumaczenie.
Wiem, ze gdyby nie on to inaczej potoczylaby sie kariera IM. Po prostu pisze prosto z mostu co sadze. Glos Paul mial szorstki, idealny na NWOBHM, ale w porownaniu z glosem Bruca i jego scenicznym wizerunkiem to Paul jest bardzo malyPiwowarus pisze:Sorry, ale trochę głupie to tłumaczenie.
jest inny...nie znaczy, ze maly...Deep pisze:Wiem, ze gdyby nie on to inaczej potoczylaby sie kariera IM. Po prostu pisze prosto z mostu co sadze. Glos Paul mial szorstki, idealny na NWOBHM, ale w porownaniu z glosem Bruca i jego scenicznym wizerunkiem to Paul jest bardzo maly
No dobra i z tym się zgodzę, ale pisanie, że szanujesz go za to, że zaczął się staczać jest moim zdaniem poprostu głupie.Deep pisze:Wiem, ze gdyby nie on to inaczej potoczylaby sie kariera IM. Po prostu pisze prosto z mostu co sadze. Glos Paul mial szorstki, idealny na NWOBHM, ale w porownaniu z glosem Bruca i jego scenicznym wizerunkiem to Paul jest bardzo malyPiwowarus pisze:Sorry, ale trochę głupie to tłumaczenie.
bo do mnie byl podobny w latach 70tych 
Zle mnie zrozumiales, mialem na mysli to, ze umozliwil przyjscie Bruca "Wielkiego"Piwowarus pisze:No dobra i z tym się zgodzę, ale pisanie, że szanujesz go za to, że zaczął się staczać jest moim zdaniem poprostu głupie.
Dobra, ale pisząc tak

nie dziw się, że ktoś może to źle zrozumiećDeep pisze:ale szanuje go za to ze odszedl, zaczal pic itd,
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Nie wiem czy ktoś Paula kocha
ale przynajmniej ja, szanuję go za zaśpiewanie na dwóch płytach, ulubionegogo mojego zespołu.
Nie kocham, ale szanuję to co zrobił z MAIDEN dla METALU. 
No i Paul doczekał się wizy do USA i może spokojnie zacząć przygotowywać się do koncertów w tym kraju.
Więcej info - http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=133312
Więcej info - http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=133312
- Emilio
- -#Lord of the flies

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Paul Di'anno ,,Przyznał się do winy'' !! ;p
Cytat z wirtualnej Polski
,,Lider Iron Maiden z oryginalnego składu, Paul Di'Anno, może trafić do więzienia. Anglik, który opuścił szeregi zespołu w 1981 roku, od 2002 roku pobierał datki w związku z niezdolnością do pracy.
Artysta twierdził, że uniemożliwia mu to uszkodzenie nerwów w plecach. Niedawno jednak jego przypadek został szczegółowo zbadany ponieważ władze dowiedziały się, że Di'Anno, który naprawdę nazywa się Paul Andrews, występował na scenie.
W czwartek 10 lutego wokalista przyznał się do winy - oświadczając, że wyłudził od państwa czterdzieści pięć tysięcy funtów. Sędzia oświadczył, że chociaż wszystkie dostępne opcje zostaną wzięte pod uwagę, Di'Anno powinien przygotować się na to, że grozi mu więzienie - i to bez dalszych opóźnień. Muzyk usłyszy wyrok 11 marca.
Solową dyskografię Paula Di'Anno zamyka album "Iron Maiden Days and Evil Nights" z 2007 roku. ''
http://muzyka.wp.pl/gosipId,608886,titl ... lotka.html
,,Lider Iron Maiden z oryginalnego składu, Paul Di'Anno, może trafić do więzienia. Anglik, który opuścił szeregi zespołu w 1981 roku, od 2002 roku pobierał datki w związku z niezdolnością do pracy.
Artysta twierdził, że uniemożliwia mu to uszkodzenie nerwów w plecach. Niedawno jednak jego przypadek został szczegółowo zbadany ponieważ władze dowiedziały się, że Di'Anno, który naprawdę nazywa się Paul Andrews, występował na scenie.
W czwartek 10 lutego wokalista przyznał się do winy - oświadczając, że wyłudził od państwa czterdzieści pięć tysięcy funtów. Sędzia oświadczył, że chociaż wszystkie dostępne opcje zostaną wzięte pod uwagę, Di'Anno powinien przygotować się na to, że grozi mu więzienie - i to bez dalszych opóźnień. Muzyk usłyszy wyrok 11 marca.
Solową dyskografię Paula Di'Anno zamyka album "Iron Maiden Days and Evil Nights" z 2007 roku. ''
http://muzyka.wp.pl/gosipId,608886,titl ... lotka.html
Szkoda chciałem go live zobaczyć:/
Czy ja nie mogę tego znaleźć czy nie jest napisane ile mu grozi?
-
Deleted User 2259
Dopiero w marcu a tak BTW co za głupia nazwa tematu.tomtomala pisze:nie jest napisane ile mu grozi?
ciekawe, kto go podkablował ??
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...