Najgorszy kawałek na AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najgorszy kawałek na AMOLAD
The Pilgrim - dziwne partie wokalne w refrenie. Nie mogę się przyzwyczaić...
Dziwię się natomiast, że tak słabo jest oceniany OOTS. To WL i TOTD też nie lubicie? Dla mnie jest lepszy nawet niż TTLBL&H.
Dziwię się natomiast, że tak słabo jest oceniany OOTS. To WL i TOTD też nie lubicie? Dla mnie jest lepszy nawet niż TTLBL&H.
i wlasnie dlatego na odstrzal :guns - nie pasuje do plyty jako calosci. bez niego album nic by nie stracil.adam IM pisze:to (...) typowo maidenowski numer i tyle.
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
tak samo jak bez umpa umpa słoneczeknurni pisze:i wlasnie dlatego na odstrzal :guns - nie pasuje do plyty jako calosci. bez niego album nic by nie stracil.adam IM pisze:to (...) typowo maidenowski numer i tyle.
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Benijamin - czemu najgorszynumer poszedł na 1 singiel 
Dlaczemu nie ma opcji "Żaden"? Naprawdę nie mogę się zdecydować, każdy ma coś w sobie.
Kobiety....Dlaczemu nie ma opcji "Żaden"? Naprawdę nie mogę się zdecydować, każdy ma coś w sobie.
- Elevatorman
- -#Clansman

ja tez nie wiem który 
Następna baba?Elevatorman pisze:ja tez nie wiem który Razz
- Elevatorman
- -#Clansman

Widzisz M@ti, nie trzeba być "babą" zeby mieć taki dylemat
Tyle że przez to nie mogę zobaczyć jak Wy głosowaliście .
na dole masz "zobacz wyniki" 
ja w sumie tez nie glosowalem :]
ja w sumie tez nie glosowalem :]
Aj tam, Elevator to tylko taki wyjątek.Iron maidenka pisze:Widzisz M@ti, nie trzeba być "babą" zeby mieć taki dylemat
A co stoi na przeszkodzie?Iron maidenka pisze:Tyle że przez to nie mogę zobaczyć jak Wy głosowaliście .
Moja ślepotaM@ti pisze:A co stoi na przeszkodzie?
Ja na nią nie głosowałem, też uważam że ładna jest, właśnie jej teraz słucham.Iron maidenka pisze:Nie za dużo tych głosów na Out Of The Shadows? To piękna ballada.
ja też! :beerM@ti pisze:właśnie jej teraz słucham
Hehe, a co ma "TTLBL%H" do "OOTS" ?BartSmith pisze:Dziwię się natomiast, że tak słabo jest oceniany OOTS. To WL i TOTD też nie lubicie? Dla mnie jest lepszy nawet niż TTLBL&H.
jak dla mnie out of the shadows jest kiepski, nei wiem czemu zupelnie mi nie podchodzi. Poczatek troszke < mym zdaniem> jak Children Of a Damned, a pozniej takie... uhh nie ma co nie lubie i juz 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

W OOTS przegrywa początek, same 10 pierwszych sekund, jakbym nie wiedział z zapowiedzi, że to ballada to pomyślałbym, że będzie szybki numer, potem jest spoko, ale mało TOTD przypomina. Tylko troche. Co wadą nie jest 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

OOTS to jak narazie jedyny kawałek, który pomijam przy słuchaniu płyty. Nudny i bez pomysłu a szkoda bo potencjał niewątpliwie jest... 
kiedys zaznaczylem oots(tzn zaznaczylem przez przypadek longest day, ale chodzilo mi o out of...
), ale teraz juz mi sie wszystki podobają
album jest swietny! :beer