W tym przypadku nic nie stoji na przeszkodzie aby było to jeszcze razAbstract pisze:Nieeee to już było
Kawałki z AMOLAD nadające się na koncerty.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Kawałki z AMOLAD nadające się na koncerty.
A w biografii pisali, że RiR organizowane jest bardzo rzadko..... ;P
ja bym nie miał nic przeciwko, gdyby zagrali całą płytę na koncercie.
ciekawy pomysł pojawił się w wywiadzie z Brucem, żeby zagrać utwory spoza amolad traktujące o wojnie
.
Jeśli tak to Truper będzie się ciągnął za nami już zawsze
Jeśli tak to Truper będzie się ciągnął za nami już zawsze
Moim zdaniem wszystkie nadają się na koncert ale kto by tego słuchał.....
Większość z tych numerów wypada blado w stosunku do ich produkcji z przeszłości więc show ucierpi jeśli nie pojawią się na setliście stare sprawdzone pozycje.
A teraz z innej beczki. Jeśli brzmienie AMOLAD to ma być obecne koncertowe brzmienie Iron Maiden to ja dziękuję bardzo. Uważam Shirleya za kiepskiego realizatora. Facet za dużo gada, pisze jakieś pamiętniki a słychać, że nie ma dobrych koncepcji.
Koleś jest też odpowiedzialny za skaszanienie brzmienia Falling Into Infinity Dream Theater i bardzo go za to nie lubię. Gdyby przy obecnych możliwościach sprzętowych nagrań AMOLAD dokonywał Martin to mielibyśmy powalające brzmienie a tak mamy charakterystyczne dla Shirleya pudłowate bębny i mało przejrzyste brzmienie.
Co kto woli ale dla mnie Iron Maiden jest w tej chwili w regresywne a nie progresywne a nowe kawałki są za długie przez co nie mogę nigdy dosłuchać całej płyty do końca. Po prostu szybko mnie nudzi.
Wolę chyba stare Maiden.
Większość z tych numerów wypada blado w stosunku do ich produkcji z przeszłości więc show ucierpi jeśli nie pojawią się na setliście stare sprawdzone pozycje.
A teraz z innej beczki. Jeśli brzmienie AMOLAD to ma być obecne koncertowe brzmienie Iron Maiden to ja dziękuję bardzo. Uważam Shirleya za kiepskiego realizatora. Facet za dużo gada, pisze jakieś pamiętniki a słychać, że nie ma dobrych koncepcji.
Koleś jest też odpowiedzialny za skaszanienie brzmienia Falling Into Infinity Dream Theater i bardzo go za to nie lubię. Gdyby przy obecnych możliwościach sprzętowych nagrań AMOLAD dokonywał Martin to mielibyśmy powalające brzmienie a tak mamy charakterystyczne dla Shirleya pudłowate bębny i mało przejrzyste brzmienie.
Co kto woli ale dla mnie Iron Maiden jest w tej chwili w regresywne a nie progresywne a nowe kawałki są za długie przez co nie mogę nigdy dosłuchać całej płyty do końca. Po prostu szybko mnie nudzi.
Wolę chyba stare Maiden.
Bo tak jestA w biografii pisali, że RiR organizowane jest bardzo rzadko..... ;P
Nie wiem czy od tego czasu była jakaś..
Wiem też, że (równolegle do Rio ??) ten festiwal odbywał się również w Lizbonie, pod taką właśnie nazwą... co za bezsens
No, ale ten w Lizbonie lepszyArtur pisze:Wiem też, że (równolegle do Rio ??) ten festiwal odbywał się również w Lizbonie, pod taką właśnie nazwą... co za bezsens
a jak ładnie napisali o niej w biografii :laugh :"królowa popu Britney Spears"Wrath pisze:w 2001 byla Britney :]
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Powinni raczej napisać Królowa Kiczu 
Ale co taka "gwiazda" robiła na imprezie ,która nazywa się ROCK in Rio? 
Abstract pisze:Ale co taka "gwiazda" robiła na imprezie ,która nazywa się ROCK in Rio? Wink
Ubrala sie na rozowo, bo chciala wystapic a scenie z IM podczas 22 AA
nieśmieszneDziku pisze:Ubrala sie na rozowo, bo chciala wystapic a scenie z IM podczas 22 AA
:solo different worlds
:solo these colours don't run
:solo these colours don't run