DVD - Live After Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: DVD - Live After Death
To Ullevi mogliby już dawno wydać. Jeśli chodzi o Golden Years Part II to nie mogę się doczekać jakiś urywków koncertów z trasy Somewhere on Tour, bo całego gigu to pewnie nie dadzą. Poza tym chętnie bym pooglądał na DVD Live After Death i Maiden England jeszcze raz. Mam je na VHS ale nie oglądałem już chyba z 5 lat.
To Ullevi mogliby już dawno wydać. Jeśli chodzi o Golden Years Part II to nie mogę się doczekać jakiś urywków koncertów z trasy Somewhere on Tour, bo całego gigu to pewnie nie dadzą. Poza tym chętnie bym pooglądał na DVD Live After Death i Maiden England jeszcze raz. Mam je na VHS ale nie oglądałem już chyba z 5 lat.
ja najbardziej czekam na....Dark Years...mmm koncert z no prayera x factora 
Dark Years ?:) Ciekawa propozycja do nazwa następnej części
No to cały rok oczekiwania na następne wydawnictwo Maiden
A będą jeszcze po Golden Years następne..?
Nooo tak spekulujemy. Z tego co wiem to chyba GY nie jest nawet potwierdzone 
ej a co jest w ogole z Death On The Road? to juz jest gdzies poprawione czy jeszcze nie?
Podobno jest, ale nie ma.. 
Dark Years a potem moze New albo Brave YEars :rocx
Dead yearzzz
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
A Matter Of Brave And Death Years.
z tego co pamiętam: moja propozycja :beer , chyba, że o czymś nie wiem ...Abstract pisze:Dark Years ?:) Ciekawa propozycja do nazwa następnej części
a odnosząc się do tego, co remi pisał, po DY, powinno być wg. mnie Brave New Years
niom to wg mnie the best propozycja doskonale podsumuwuje te lata :rocx :beerwojteq pisze:Brave New Years
Po co oni chca wydac Ullevi jak to bylo przeslicznie nagrane przez telewizje? Juz lepiej jakby Reading cale odtworzyli albo RARWICKER MAN pisze:Chyba, że zdecydują się najpierw wydać Ullevi 2005
How long on this longest day...
albo Chorzów
ale pewnie o to chodzi, ze przy Ullevi mieliby mniej roboty przy obrabianiu materialu. no i w sumie fajny koncert byl
ale pewnie o to chodzi, ze przy Ullevi mieliby mniej roboty przy obrabianiu materialu. no i w sumie fajny koncert byl
Tylko na poczatku te slonce psulo caly klimatSiwy pisze:albo Chorzów![]()
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak to po co? Przecież Harris musi to tak zmontować, żeby nie było nic widać, a od patrzenia bolała głowa. No i jeszcze w miejsca gdzie słychać publiczność trzeba głos Bruca dograć. Jenym słowem, spieprzyć świetny koncert, podobnie jak RIR.--Mlody-- pisze:Po co oni chca wydac Ullevi
I pewnie wklekocą tam kawałki z Polski i z z inncyh koncertów żeby wyglądało jak Dave zmienia podczas utworu co minutę gitare. 
Ciekawe czy kiedykolwiek spotka nas taki zaszczyt, ze IM zrobi DVD z materialu nakreconego w POLSCE...a wlasnie od czego zalezy wybor materialu? Ja nie wiem zamiast Death on the Read zrobic z Wroclawia a nie kolejny raz z Dortmundu... 
Np. jakość materiału, zachowanie fanów na zespół, wszystko musi być zgodnie z planem na koncercie itd itp