Pazdziernikowa trasa KULTu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pazdziernikowa trasa KULTu
ano
ale to nie zmienia faktu ze spiewający ochroniaże byli de best 
już nie mam tu najwięcej postów

nooooo...i jaki show robili
pomagali trzymac atmosfere :] swoja droga MUSZE kiedys zalatwic sobie taka koszulke Kult - ochrona 
byly do kupienia po koncercie za 5 dych ;P

czemu ja nic nie wiem :angrySzajba pisze:byly do kupienia po koncercie za 5 dych ;P
jakby nie było mozna to odebrać jako brak szacunku do fanów, wyjśc totalnie spitym. lekko ok, ale się narżnąć to już jazda
dobrze, ze chociaz sie nie wyrznal i ze sceny nie zlecial....no, ale niemilo sie to zapamieta
dalem strone wczesniej jego oswiadczenie ślepczeŻelazny pisze:http://muzyka.onet.pl/10173,1430684,newsy.html
-
Deleted User 357
No tak to jest jak się tylko ostatnią stronę tematu czyta
Skasuj te 2 posty 
nie-eŻelazny pisze:Skasuj te 2 posty
S1MON pisze:nie-e Wink
S1MON w podpisie pisze:1. Moderator nie nabija postow - moderator ma wiele do przekazania

to bylo glebokie `nie-e`...drapiace w gardle.....nawet nie wiesz, jak Żeliwny odbiera moje `nie-e` 
oki oki
ale mnie raczej chodzi o powody nieusuwania tematu 

-
Beltrametix
- -#Invader

Mój kolega mi opowiadał, że był kiedyś na koncercie Kultu , na którym Kazik ostro sobie popijał, a gig trwał aż Kazik padł i nie mógł dalej śpiewać 
Chyba już wiadomo - w nowym Mega Clubie w Katowicach, 26 stycznia 2007Kazik w swoim oświadczeniu pisze:"Tym, którzy uważają, że nie jest to sprawa przekreślająca mnie dożywotnio obiecuję, że uczynimy wszystko by tą żenadę wam w jakiś sposób zrekompensować tak jak to miało miejsce w przypadku pożegnalnego koncertu KNŻ wiele lat temu. W jaki sposób, gdzie i kiedy to uczynimy-na dziś i na teraz nie mam pojęcia-rana jest zbyt świeża by rozum mógł zacząć funkcjonować racjonalnie. Jeszcze raz proszę o wybaczenie".
25.01 - kult w mega...ale mega ma koncerty na najblizsze 2 miechy....kult, dzem, perfect, mystic tour, coma....wyrabiaja ta nowa miejscowe 
panie administratorze...zakładaj pan nowy temat a nie odgrzewaj stary