Iron Maiden - AMOLAD w Mystic Art 5/2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: Iron Maiden - AMOLAD w Mystic Art 5/2006
sory ale nie byłem na forum jakis czas... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Żeby być tróóóóó.Siwy pisze:ja tutaj nie rozumiem tylko jednego. po co metale brudasy pokazuja fukowaty palec na zdjeciach...

-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

co Dickinson tak sie pokazuje z EVERLASTEM...czyzby go sponsorowali?...i od czasu pamietnego OZZFESTu nosi rekawice?
Może jest hooliganemSebastianArcheo pisze:co Dickinson tak sie pokazuje z EVERLASTEM...czyzby go sponsorowali?...i od czasu pamietnego OZZFESTu nosi rekawice?
EOT
może lubie muzyke Everlasta, choć pewnie nie
- Wakterstein
- -#Trooper

Kurde, źle mi się robi jak widzę mistica. Raz to kupiłem i... Nergal ocenia, mnie nie podnieca. Kto recenzował, płytkę? Nergal?
Pewnie w podsumowaniu dał 0, tzn. 1.
EDIT: Zobaczyłem fotkę, 6. Maiden nisko
.
EDIT: Zobaczyłem fotkę, 6. Maiden nisko
W nowym CKM też jest recenzja AMOLAD, taka mini. Nic ciekawego autor nie napisał, tylko porównał Maiden do Vadera i Cannibal Corpse, twierdząc, że te zespoły zapewne nazwą Maiden mięczakami. Cóż... nie ma to jak trafne porównanie.
ale taka prawda, że tak nazwą
No niech nazwą jak chcą, nie słucham ani Vader`a ani Cannibal Corpse. Mi chodzi o samo porównanie, no bo takiej samej muzyki to oni nie grają. Gość widocznie kompletnie nie zna się na rzeczy.
aha... nauczyć gówniarza to chodzi i powtarza?WICKER MAN pisze:Żeby być tróóóóó.Siwy pisze:ja tutaj nie rozumiem tylko jednego. po co metale brudasy pokazuja fukowaty palec na zdjeciach...![]()
![]()
Wiesz cos czego my nie wiemyWICKER MAN pisze:Wcale nie zapomnimy. O Maiden będzie jeszcze sporo w Mystic Art.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mystic Art nr 38

Opis:
Z okładki grudniowego numeru Mystic Art. spoglądają na was muzycy Therion, którzy cały 2006 rok intensywnie pracowali nad nową płytą. Nie mamy żadnych wątpliwości, że „Gothic Kabbalah” będzie największym wydarzeniem na scenie metalowej w najbliższych tygodniach. Gorąco zachęcamy do przeczytania naszej relacji ze Szwecji i rozmowy z liderem Therion. Płyta w sprzedaży już na początku stycznia, mamy nadzieję że cover story zaostrzy wasze apetyty.
Nie mniejsze atrakcje staraliśmy się zapewnić w raporcie specjalnym. Tym razem jest to wyjątkowa relacja z lotu na koncert Iron Maiden samolotem pilotowanym przez wokalistę zespołu, Bruce’a Dickinsona. Bruce w ten właśnie sposób postanowił uhonorować swoich najwierniejszych fanów z całej Europy. Nasz dziennikarz zarejestrował wszystkie szczegóły tej podróży i rozmawiał z Brucem o jego drugiej pasji, pilotowaniu samolotów.
Przedstawiamy wam również obszerne rozmowy dotyczące premier listopadowych, grudniowych a nawet styczniowych. Rozmawialiśmy z Whitesnake, którzy powracają, już nie tylko na koncertach, ale również z nowymi utworami. Rozmawialiśmy z Virgin Snatch, Hunter i Rootwater, którzy pracują właśnie nad swoją drugą płytą. Zafascynowani nowym albumem Stiltskin, wzięliśmy na spytki Raya Wilsona, sprawdziliśmy też co słychać u Grave Digger, Tristania, Manowar, Solitude Aeturnus, Angra i Spock’s Beard.
W studio nagraniowym dopadliśmy Daniela Glidenlöwa i już wiemy że nowa płyta Pain Of Salvation spowoduje głęboką konsternację w świecie muzyki progresywnej. O szczegółach powstawania „Scarsick” przeczytacie w „studio raporcie”.
Tylko w Mystic Art przeczytacie fragmenty wydanej w drugiej połowie grudnia, pierwszej na świecie biografii Slayer, której autorem jest Jarek Szubrycht.
Do „Past Perfect” trafił tym razem niezapomniany Bathory. Dział koncertowy natomiast wypełniają relacje z trasy Masters Of Death oraz koncertów Blind Guardian, Paula DiAnno oraz Hunter i Frontside. Tradycyjnie polecamy też kolumny stałe i tony recenzji. Zapraszamy do lektury!

Opis:
Z okładki grudniowego numeru Mystic Art. spoglądają na was muzycy Therion, którzy cały 2006 rok intensywnie pracowali nad nową płytą. Nie mamy żadnych wątpliwości, że „Gothic Kabbalah” będzie największym wydarzeniem na scenie metalowej w najbliższych tygodniach. Gorąco zachęcamy do przeczytania naszej relacji ze Szwecji i rozmowy z liderem Therion. Płyta w sprzedaży już na początku stycznia, mamy nadzieję że cover story zaostrzy wasze apetyty.
Nie mniejsze atrakcje staraliśmy się zapewnić w raporcie specjalnym. Tym razem jest to wyjątkowa relacja z lotu na koncert Iron Maiden samolotem pilotowanym przez wokalistę zespołu, Bruce’a Dickinsona. Bruce w ten właśnie sposób postanowił uhonorować swoich najwierniejszych fanów z całej Europy. Nasz dziennikarz zarejestrował wszystkie szczegóły tej podróży i rozmawiał z Brucem o jego drugiej pasji, pilotowaniu samolotów.
Przedstawiamy wam również obszerne rozmowy dotyczące premier listopadowych, grudniowych a nawet styczniowych. Rozmawialiśmy z Whitesnake, którzy powracają, już nie tylko na koncertach, ale również z nowymi utworami. Rozmawialiśmy z Virgin Snatch, Hunter i Rootwater, którzy pracują właśnie nad swoją drugą płytą. Zafascynowani nowym albumem Stiltskin, wzięliśmy na spytki Raya Wilsona, sprawdziliśmy też co słychać u Grave Digger, Tristania, Manowar, Solitude Aeturnus, Angra i Spock’s Beard.
W studio nagraniowym dopadliśmy Daniela Glidenlöwa i już wiemy że nowa płyta Pain Of Salvation spowoduje głęboką konsternację w świecie muzyki progresywnej. O szczegółach powstawania „Scarsick” przeczytacie w „studio raporcie”.
Tylko w Mystic Art przeczytacie fragmenty wydanej w drugiej połowie grudnia, pierwszej na świecie biografii Slayer, której autorem jest Jarek Szubrycht.
Do „Past Perfect” trafił tym razem niezapomniany Bathory. Dział koncertowy natomiast wypełniają relacje z trasy Masters Of Death oraz koncertów Blind Guardian, Paula DiAnno oraz Hunter i Frontside. Tradycyjnie polecamy też kolumny stałe i tony recenzji. Zapraszamy do lektury!
Wick, pracujesz dla Mystic Arta ?Nie mniejsze atrakcje staraliśmy się zapewnić w raporcie specjalnym. Tym razem jest to wyjątkowa relacja z lotu na koncert Iron Maiden samolotem pilotowanym przez wokalistę zespołu, Bruce’a Dickinsona. Bruce w ten właśnie sposób postanowił uhonorować swoich najwierniejszych fanów z całej Europy. Nasz dziennikarz zarejestrował wszystkie szczegóły tej podróży i rozmawiał z Brucem o jego drugiej pasji, pilotowaniu samolotów.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tajemnica. 
ooo czyżby Wicker miał przed nami jeszcze jakies tajemnice ?:) Czy poprstu tam też masz wejścia ?:) No zapowiada ię ciekawy numer, kiedy bedzie on dostepny w sklepach?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Od jutra.
4 strony o Iron Maiden! :rocx Nie mam wejść tylko dla nich piszę. 
Słyszałem że ten nowy Therionik to trochę nie za bardzo... Trzeba przejrzeć będzie tego Mistica, też lubię latać samolotem, ale na kompie...
Hmm no czytałem. Wickerman w gazecie z Brucem D., niby cały czas na to patrzę na forum, ale w gazecie było jak za pierwszym razem
Coś tam nasz pilot mruczał na temat przyjazdu do Polski. A i te stewardesy - fajna rzecz. 
No Wicker nie bede klamal ze po przeczytaniu relacji Ci nie zazdroszcze 
Jak zobaczylem fotki pomylilem ta stewardese z Ivona
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Heh, Ivona się jeszcze na blond nie przefarbowała.Budziol pisze:No Wicker nie bede klamal ze po przeczytaniu relacji Ci nie zazdroszcze
Mam nadzieję, że artykuł się podobał.