w ostatnim spodku fajnie gadał, szczegulnie przed fear of the darkmiki pisze:we Wrocławiu gadał dużo bzdur a wszyscy sikali z radości
Nowy album LIVE na 2007/2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album LIVE na 2007/2008
już nie mam tu najwięcej postów

co tam było takie fajne?
wyslówie sie inaczej, było to takie .... no słowa mi brakło..no ciekawe bylo to "przemowienie"

ale jakie ono było, bo jakoś nie kojarze, nie zapadło mi w pamięć
dobra, dzięki. a słuchać mi się tego nie chce i chyba nie zachce
A mógłbyś tu streścić to "przemówienie" ?:)
A co do "sikania z radości" to myślę ,że to dlatego ,że każdy jest mega szczęśliwy ,że wogóle jest na koncercie Maiden ,podczas koncertu też wszyscy świetnie się bawią niezależnie od setlisty. Dopiero po koncercie zaczyna się marudzenie i "gdybanie"
A co do "sikania z radości" to myślę ,że to dlatego ,że każdy jest mega szczęśliwy ,że wogóle jest na koncercie Maiden ,podczas koncertu też wszyscy świetnie się bawią niezależnie od setlisty. Dopiero po koncercie zaczyna się marudzenie i "gdybanie"
-
Deleted User 1499
Powycinal , bo na video juz mala gadka przed Dance Of Death jest.Szajba pisze:wlasnie. pytanie. wydawca powycinał czy Bruce sie tam serio "nieodzywał" ?sekcjazwlok pisze:Dlatego jak slucham Death On The Road to jakos tak pusto jest.
to bylo TROCHE podobne do gadki z Rock In RIo. Swiecila mu na twarz lampa a on cos w ten desen "o ...co to ? swiatło ! fear of the dark" takie male, krotki ale mi w pamieci zapadlo 

po prostu fear of the dark powiedział tak naprawde i coś tam chrumknął albo bąka puścił
ja zawsze mam gdzieś te jego gatki
najlepsze było jak cośtam zaczął bełkotać na LAD przed ROTAM o marichuanie , a wszyscy niewiedziec czemu sie smiali i zachwycali... xP
-
Deleted User 1499
Moze ich poczestowal przed koncertem:DTomash pisze:ja zawsze mam gdzieś te jego gatkinajlepsze było jak cośtam zaczął bełkotać na LAD przed ROTAM o marichuanie , a wszyscy niewiedziec czemu sie smiali i zachwycali... xP
-
Stormshield
- -#Moonchild

Proszę... niech mi ktoś wyjaśni, jaki jest sens nagrywania koncertówki po każdym studyjnym albumie? 
kasiora.
w kwestii koncertowek i tak bezkonkurencyjny jest Pearl Jam, z ostatniej trasy zapis kazdego koncertu wydali jako osobna koncertowke
w kwestii koncertowek i tak bezkonkurencyjny jest Pearl Jam, z ostatniej trasy zapis kazdego koncertu wydali jako osobna koncertowke
-
Stormshield
- -#Moonchild

O ja pitolekobi pisze:w kwestii koncertowek i tak bezkonkurencyjny jest Pearl Jam, z ostatniej trasy zapis kazdego koncertu wydali jako osobna koncertowke
-
Deleted User 1499
Taki sens zebys nie musial sluchac slabej jakosci bootlegu , tylko pozadnej produkcji.Wystarczy?Nie?Stormshield pisze:Proszę... niech mi ktoś wyjaśni, jaki jest sens nagrywania koncertówki po każdym studyjnym albumie?
Taki sens zeby panowie sobie dorobili jeszcze troche.
To jest jakby taka tez można powiedzeć gratka dla prawdziwyhc fanów ale tagże dla tych co się na koncercie nie znaleźli : 
UP THE IRONS
-
Stormshield
- -#Moonchild

Już wolę słuchać czegoś w gorszej jakości, ale bez żadnych doróbek jak np. w RiR.sekcjazwlok pisze:Taki sens zebys nie musial sluchac slabej jakosci bootlegu , tylko pozadnej produkcji.Wystarczy?Nie?
Nie wydawca tylko Steve z KevinemSzajba pisze:wlasnie. pytanie. wydawca powycinał czy Bruce sie tam serio "nieodzywał" ?sekcjazwlok pisze:Dlatego jak slucham Death On The Road to jakos tak pusto jest.