To nie jest kawałek Iron Maiden ;>Cygan pisze:Albo przegenialny Wonem in Uniformbenedykt pisze:w następnej edycji będzie run to the hills
Ale i tak spox
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

To nie jest kawałek Iron Maiden ;>Cygan pisze:Albo przegenialny Wonem in Uniformbenedykt pisze:w następnej edycji będzie run to the hills

Jaki tam obciachbenedykt pisze:wiem wiem że to obciach dla Metallicy i jej fanów, że enter sandman puscili w tańcu z giwazdami.........
dokładnie!! temat bezsensowny, moim zdaniem, ale i tak zagłosowałemZygmunt pisze:Głupia ankieta. Takich ankiet nie powinno się dawać na stronie fanklubu danego zespołu. Jest to bardzo tendencyjne. Dziwne by było, aby na tej stronie Metallica uzyskała więcej głosów i podobnie na stronie fanklubu Metalliki dziwnym by było gdyby w takiej ankiecie więcej głosów uzyskali Maideni. Bez sensu.
a ja bym się jednak zdziwiła bo co innego Meta a co innego IM, już była dyskusja o tym, że Metallica jest bardziej znana i popularna, raz też do Floyd'ów tańczyli no ale to już w ogóle zupełnie co innego i bardziej znanego.Recit The Thornographer pisze:Jak w Tańcu z Gwiazdami zobaczyłbym np. córkę Tuska wijącą się w rytm "Be Quick Or Be Dead" to bym się nie zdziwił
chyba mnie nie zrozumiałeś, ale nie ważne..Jaki tam obciach Rolling Eyes
bo to nie jest żadna ekstremy, szczególnie ironiRecit The Thornographer pisze:Chyba niewielu fanów Metalliki czy IM uważa, że słucha nie wiadomo jakiej nieprzystępnej ekstremy
O rany... co za człowiek. Metallica i Iron to inne gatunki muzyczne. Iron to zawsze było heavy, Meta głównie thrash, a nie każdy ludź thrash trawi, przynajmniej tutaj na forum fanów ikony hejvi metalu. Tak więc z góry mogłeś domyśleć się, że tak będzie.notsaint pisze:Widze, że więszość osób, które zabrały głos w tym temacie to matoły. Nie chodziło tu o ankiete (to był tylko dodatek), nie chodziło o odpowiedzi w stylu "ironi rządzą, metallica jest do dupy" ale dlaczego i za co lubicie ironow czy metallice i na koniec ktory zespół bardziej. To nie miało się sprowadzić do odpowiedzi "wole Ironów" czy do samej odpowiedzi w ankiecie. Pewnie, to już by było zbyt skomplikowane.
Rzeczywiście kwestia gustu, ale umiejętności ma poniżej pewnego poziomu. Wszyscy go wychwalają co moim zdaniem jest wielką przesadą. Na różnych rankingach jest w pierwszej 200 wokalistow. Czasem nawet w pierwszej 20notsaint pisze:on ma bardzo fajny wokal
to byłeś w błędzie. umiejętnośći są oczywiście podstawą ale przy pewnym poziomie decydują już inne kwestie (barwa głosu, osiągnięcia, rozpoznawalność głosu itp). zastanów się nad tym dobrze. jakby chodziło o same umiejętnośći to by wszystkie czołowe lokaty zajmowali wokaliści operowivyrus pisze:Zawsze myślałem. że są tam uwzględnione umiejętności.
dlaczego? james ma bardzo charakterystyczny głos który idealnie pasuje do muzyki jaką grają, tworzy z nią niesamowitą kompozycję i MOŻNA cenić to bardziej niż popisy gilana. nie rozumieć tego = paranoją. jakby wszyscy cenili bardziej tych lepszych technicznie to nasze gusta byłyby niezwykle nudne, nie sądzisz?vyrus pisze:Paranoja kompletna