No to tak,ale z Edge, DWD czy Handful nie ma szansChudy pisze:Jest na pewno lepszy od Streeta i Mountain Kinga
Ulubieni wokaliści\wokalistki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Ulubieni wokaliści\wokalistki
DWD w sumie mało kojarze. Od Edge jest ze 2 razy lepsza no i jest ciutek lepsza od Handfula. Ostatnio ten album do mnie jakos tak mocno trafiłŻelazny pisze:No to tak,ale z Edge, DWD czy Handful nie ma szans
-
Deleted User 357
Edge to ich najlepsza płyta. Zapamiętaj to 
Chudy pisze:Magellan to ich najlepsza plytą swoją dorgą.
fanzolicie, najlepsze są Gutter i Hall ;]Żelazny pisze:Edge to ich najlepsza płyta. Zapamiętaj to
ale to nie temat o tym w sumie
Heheh Hall jest świetny ale bez przesady
A Edge to na pewno nie jest ich najlepsza płyta
Prędzej Handful ale Magellan ,ma dużo lepszy klimat 
1. Bruce Dickinson
---
Andi Deris, Kai Hansen, Michael Kiske, Marek Piekarczyk
---
Andi Deris, Kai Hansen, Michael Kiske, Marek Piekarczyk
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Bruce Dickinson i Dio a dalej
Blaze
Halford
Ian Gillan
Freddie Mercury
Biff
Udo
Ian Anderson(Jethro Tull)
David Byron(Uriah Heep)
tak by to teraz wyglądało
Blaze
Halford
Ian Gillan
Freddie Mercury
Biff
Udo
Ian Anderson(Jethro Tull)
David Byron(Uriah Heep)
tak by to teraz wyglądało
Wokalistki: Tarja Turunen, Lori Lewis.
Wokaliści: DIO, Dickinson, T. Martin, Ozzy, Blaze, Gillan, Johnson, Piekarczyk, Kostrzewski, Kupczyk.
Wokaliści: DIO, Dickinson, T. Martin, Ozzy, Blaze, Gillan, Johnson, Piekarczyk, Kostrzewski, Kupczyk.
- Alkochochlik
- -#Trooper

Dickinson
Dio
Ozzy
Dee Snider
Dio
Ozzy
Dee Snider
Na pewno Bruce Dickinson, bez cienia wątpliwości...
dalej pewnie będą Dio (najlepszy był na Sabbathowym Heaven & Hell), Layne Staley, Jorn Lande (dziwny głos ale mi sie podoba), Mikael Åkerfeldt (dobry ma gościu growl) i James Hetfield (ojj lubie, lubie)
Kobiecych wokali nie lubie bo to dla mnie albo wycie albo miałczenie (przykro mi...). No może Tarja sie wyróżnia z tego wszystkiego.
dalej pewnie będą Dio (najlepszy był na Sabbathowym Heaven & Hell), Layne Staley, Jorn Lande (dziwny głos ale mi sie podoba), Mikael Åkerfeldt (dobry ma gościu growl) i James Hetfield (ojj lubie, lubie)
Kobiecych wokali nie lubie bo to dla mnie albo wycie albo miałczenie (przykro mi...). No może Tarja sie wyróżnia z tego wszystkiego.
Johnny Gioeli, Dick in Son, Blackie Lawless, Kai Hansen
1. R. J. Dio
dalej bez przesadnej kolejności: Walerij Kipiełow, Klaus Meine, Robert Plant, Freddie Mercury, Krzysztof Cugowski, Ian Gillan, Grzegorz Kupczyk, Bruce Dickinson, Rob Halford.
dalej bez przesadnej kolejności: Walerij Kipiełow, Klaus Meine, Robert Plant, Freddie Mercury, Krzysztof Cugowski, Ian Gillan, Grzegorz Kupczyk, Bruce Dickinson, Rob Halford.
Our time will come! Oooo...
- Iron Soldier
- -#Invader

Bon Scott, Ronnie James Dio, Bruce Dickinson, Robert Plant, Lemmy Kilmister, Ian Gillian(kolejność przypadkowa). Ulubionej wokalistki nie mam.
-
MurderousTrooper
- -#Wrathchild

Jedyna wokalistka, której głos i styl mi się podoba, to Tarja Turunen.
Co do wokalistów. Kolejności nie sposób mi ułożyć, więc jest przypadkowa. A oto moi faworyci: śp. Ronnie James Dio, Bruce Dickinson, Rob Halford, Ozzy Osbourne, Blaze Bayley, Grzegorz Kupczyk i Roman Kostrzewski. Czyli standard.
Co do wokalistów. Kolejności nie sposób mi ułożyć, więc jest przypadkowa. A oto moi faworyci: śp. Ronnie James Dio, Bruce Dickinson, Rob Halford, Ozzy Osbourne, Blaze Bayley, Grzegorz Kupczyk i Roman Kostrzewski. Czyli standard.
Zacznę może od wokalizty, który jest mało znany, ale ma piękny, czysty głos: Shawn Milke- wokalista Alesany zobaczcie sami http://www.youtube.com/watch?v=pQn2miLxtss .
A teraz w kolejności: Bruce Dickinson, Shawn Milke, Tony Kakko, Tony Martin, Dio, Ozzy,Lemmy Kilmister, Paul Di`anno, Blaze Bayley, Mami Kawada (japońska piosenkarka), Ryō Kawakita(Maximum the hormone), James Hetfild, Timo Kotopelio, Tmo tokki, ZP Theart
A teraz w kolejności: Bruce Dickinson, Shawn Milke, Tony Kakko, Tony Martin, Dio, Ozzy,Lemmy Kilmister, Paul Di`anno, Blaze Bayley, Mami Kawada (japońska piosenkarka), Ryō Kawakita(Maximum the hormone), James Hetfild, Timo Kotopelio, Tmo tokki, ZP Theart
A więc:
1. Bruce Dickinson
2.Rob Halford
3.Dio
4.James Hetfield
5.Chris Collins
1. Bruce Dickinson
2.Rob Halford
3.Dio
4.James Hetfield
5.Chris Collins
- Mike Patton
- -#Trooper

Zadne jakieś żałosne Dickinsony czy Hetfordy poprostu Mike Patton Mike Patton and Mike Patton!!!!!!!!!!
-
Deleted User 622
Twoja stara też Mike Patton?Mike Patton pisze:Zadne jakieś żałosne Dickinsony czy Hetfordy poprostu Mike Patton Mike Patton and Mike Patton!!!!!!!!!!
- Mike Patton
- -#Trooper

metal pisze:Twoja stara też Mike Patton?Mike Patton pisze:Zadne jakieś żałosne Dickinsony czy Hetfordy poprostu Mike Patton Mike Patton and Mike Patton!!!!!!!!!!
Sorry byłem pijany jak pisałem tego posta he he.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ronnie James Dio
Bruce Dickinson
Rob Halford
Geoff Tate
Corey Taylor
Matt Heafy
M. Shadows
Bruce Dickinson
Rob Halford