The Final Frontier
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier
A Ty nie żegnałeś już się z forum parenaście dni temu? :>
Bedą grali jeszcze ok. 10 lat. Wspomnicie moje słowa. Nie takie dziadki grają. A kasy wiecznie mało. HeHeHe.
HaHaHABorys1978 pisze:HeHeHe.
Grac moga jeszcze dlugo ale ciekawe jak faktycznie bedzie sie miala sprawa z plytami studyjnymi 
Na pewno nie beda wydawac plyt bez koncertowania, wiec najpierw zakonczy sie nagrywanie, a potem wystepy.
Can The End Be At Hand?
-
farmer1990
- -#Invader

to raczej anturalna kolej rzeczy ;p
No tam takie gadanie, mam nadzieję jednak, że się uwiną i nie trzeba będzie czekać do końca 2010.. 
-
El Dorado
a ja mam nadizeje, że juz niczego nie nagrają, bo niestety idzie im to coraz gorzej. Niech koncertują i szybko kończą karierę.
a wedlug mnie graja coraz lepiej, aczkolwiek chcialbym zeby napisali kilka piosenek podobnych do tych z czasow no prayer i killers...
Koncerty ok. Płyty? Wolałbym żeby Becur nagrywał może w starym składzie z Adrianem ale to marzenia. Chyba, że obiorą w końcu inny kierunek a Becur przestanie wyć jak na amolad. I nie rozumiem czemu mają w planach aż tak dlugą przerwę między płytą a następną trasą.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
bo na Maidenów trzeba poczekać trochę, coś tak wspaniałego jak ich show jest raz na jakiś czas:P aby nie było za pięknie a no i pewnie z tego powodu że troszkę już maja na karku lat...
-
Deleted User 1499
Pewnie chodziło o połowe roku 2010 , raczej niemożliwością jest aby weszli do studia w grudniu i wydali płyte w styczniu , to nie majka jeżowska , choc pewnie nawet i jej było by ciezkovyrus pisze: I nie rozumiem czemu mają w planach aż tak dlugą przerwę między płytą a następną trasą.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

No i po co takie pierdolenie ?;) Ja z kolei mam nadzieje, ze Ty szybko skonczysz kariere i przestaniesz pisac takie bezsensowne posty, w ktorych na sile udowadniasz swoja niezwykla oryginalnosc... <no offence jakby co>;)Tobink pisze:a ja mam nadizeje, że juz niczego nie nagrają, bo niestety idzie im to coraz gorzej. Niech koncertują i szybko kończą karierę.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wszystko jest już ustalone:
listopad-grudzień 2009 - komponowanie materiału
styczeń-marzec (?) 2010 - nagrywanie albumu w studiach Nassau Compass Point na Bahamach, gdzie powstawały m.in. Piece of Mind i Powerslave
Zapowiada się, tak jak w przypadku DOD i AMOLAD, premiera w późnym okresie letnim... Obstawiam koniec sierpnia lub początek września. No i europejska trasa halowa od połowy października do świąt- to już praktycznie pewne.
listopad-grudzień 2009 - komponowanie materiału
styczeń-marzec (?) 2010 - nagrywanie albumu w studiach Nassau Compass Point na Bahamach, gdzie powstawały m.in. Piece of Mind i Powerslave
Zapowiada się, tak jak w przypadku DOD i AMOLAD, premiera w późnym okresie letnim... Obstawiam koniec sierpnia lub początek września. No i europejska trasa halowa od połowy października do świąt- to już praktycznie pewne.
heh oby to miejce jeszcze raz przynioslo im szczescie:)WICKER MAN pisze:w studiach Nassau Compass Point na Bahamach, gdzie powstawały m.in. Piece of Mind i Powerslave
na Bahamach?? skąd te rewelacje?
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Steve widocznie chce nagrywać płytę blisko domu.cellman pisze:na Bahamach?? skąd te rewelacje?
Wydadza pewnie jeszcze ze 3 skladanki. I beda nagrywac na laptopach.