Pytania dot. IRON MAIDEN
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pytania dot. IRON MAIDEN
Dobra mam juz Dvd Blaze...... Szalu nie ma ale myslalem ze bedzie gorzej.... dzwiek moze troche za bardzo piskliwy ale ogolne wykonanie w skali od 1 do 5 wychodzi na 4. Wazne ze swoja wredna gembe znalazlem pod scena 
Qba666 pisze:Wazne ze swoja wredna gembe znalazlem pod scena
Ciekawe, czy ja znajdę siebie
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 804
sam bym chętnie zobaczył i swojej gęby poszukał ale pewnie dopiero za jakieś 2 miesiące nabędę to DVD 
ile dni czekaliscie po zamowieniu? ja zmowilem w zeszla sobote na Metalopolis i do dzis jeszcze nie dostalem tego dvd, a pisali ze do 2 dni przysla, zabraklo im w magazynach czy co?
Ja kupilem dzisiaj w Media. Limitowana wersja z dodatkowymi dwoma CD za 86pln.
ja siebie znalazlem i to z kilkadziesiat razy, a z tego co mi sie wydaje to stalem obok Ciebie
Jest tez Artur. Oczywiscie Wicker z Ivoną w fosie
MIgnal mi chyba tez Bidaf i S1, ale moglo mi sie wydawac
Ale najlepszy motyw to jest to ze na nagraniu jest moj glos
Na chorkach przed SOTC krzycze "WOOOJJNAAAA!! " 
Co do koncertu to kto byl to wie, ze panowie kaszanili co chwila i to slychac, choc najwieksze wpadki chyba wycieli. Zdaje sie ze wycieli srodek SOTC. Pozbyli sie tez tych nieszczesnych solowych popisow gitarzystow. Gadki tez ciut podcieli, ale wiekszosc tego patetycznego bredzenia Blaze'a zostala
DVD wysokich lotow nie jest, ale jako pamiatka genialne.
znajdzieszgumbyy pisze:Qba666 pisze:Wazne ze swoja wredna gembe znalazlem pod scena
Ciekawe, czy ja znajdę siebie
Ale najlepszy motyw to jest to ze na nagraniu jest moj glos
Co do koncertu to kto byl to wie, ze panowie kaszanili co chwila i to slychac, choc najwieksze wpadki chyba wycieli. Zdaje sie ze wycieli srodek SOTC. Pozbyli sie tez tych nieszczesnych solowych popisow gitarzystow. Gadki tez ciut podcieli, ale wiekszosc tego patetycznego bredzenia Blaze'a zostala
A ja mam pytanko do tych co mieszkająwe Wrocku. Czy jest w tamtejszym Media Markcie DVD Blaze`a? Jeśli tak to w którym i w jakiej cenie?
Samo DVD faktycznie jako pamiątka może być ale jakość hmmm.... taka sobie. Średnio mi pasuje nagranie utworów ,bo za mało słychać Blaze'a i publiczność. Swoją drogą mogli darować sobie pokazywanie Spodka w szerokim planie, bo widać ,że miejsca na górze były totalnie puste, a to niezbyt dobrze świadczy o artyście 
Ja dzisiaj kupiłem na bielanach z 59,99HAMMERS pisze:A ja mam pytanko do tych co mieszkająwe Wrocku. Czy jest w tamtejszym Media Markcie DVD Blaze`a? Jeśli tak to w którym i w jakiej cenie?
Obejrzałem 3-4 utwory we fragmentach i oczywiście widziałem się
Wieczorem obejrzę całość
www.MetalSide.pl
Gdzieś w wywiadzie czytałem że Adrian chciałby wydać solowy album instrumentalny, wiadomo cokolwiek na ten temat ?
O w pizdu bambusa to by było coś 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Koło 2002/2003 roku pojawił się taki news, mało się nie zesrałem ze szczęściamichi pisze:Gdzieś w wywiadzie czytałem że Adrian chciałby wydać solowy album instrumentalny, wiadomo cokolwiek na ten temat ?
Szkoda, też się ucieszyłem :/ wyślijmy mu petycje, że lud rząda jego albumu 
Ooo witam Michi :-) tak sie własnie zastanawiałem czy to ty
P? hehee
Taa, to właśnie ja
ale cii bo zarobimy po ostrzeżeniu za offtop 
wapster nazwal to hard core
Czytam wlasnie relacje z DOWNLOAD w T'EM ALL & MH i wszedzie tam podkreslaja ze koncert ten byl nagrywany przez zespol z mysla o DVD a wiec czekamy 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

To co myślą redaktorzy tego pisma ma się nijak do planów zespołu. Moim zdaniem koncert nigdy nie wyjdzie oficjalnie, gdyż był zwyczajnie przeciętny.
Ale to nie widzimisię pismakow, tylko fakt ze zespol nagrywal ten koncert z mysla o dvd a jak wyszlo i czy to wydadza to juz nie wiadomo