05/07/2008 - Londyn, ENG @ Twickenham Stadium
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Iron Marcin
- -#Invader

Re: 05/07/2008 - Londyn, ENG @ Twickenham Stadium
Mam nadzieję, że u nas zaczną trochę później. Jednak koncert lepiej wygląda jak jest ciemno, a o 20 to raczej ciemno nie jest...
spoko, z rozpiski na LiveNation wynika, że zaczynają o 21:30 u nas 
- Iron Marcin
- -#Invader

No to przynajmniej będzie już ciemno, bo to sierpień. No może nie ciemno, ale prawie ciemno 
na plakcie promujacym koncert w Wawie promuja juz nowa plytke-skladanke
tak?? koło mojgo domu jest plakat, ale chyba tam LAD reklamują (pewny na 100% nie jestem), a w pokoju wisi ( dzięki pewnej osobie
) też plakat reklamujący Wa-wę i tu na pewno LAD jest.
W Lodzi na bank promuje skladanke 
"strona główna" koncertu w Twickenham:
http://www.maidentwickenhamtravel.co.uk/home/index.aspx
i znalazłem taki ciekawy tekścik:
rzecz jasna może to być tylko chwyt reklamowy (i tak pewnie jest), ale zakładając, że to prawda co piszą, to chcą przez 2 lata nie koncertować (bo w trasy bez koncertów w Anglii nie wierzę !! )
trochę dziwne. Chyba, że planują przerwę itd. potem od wiosny przyszłego roku nowy album pisać, i w 2010r. trasa z nową płytą....
i znalazłem taki ciekawy tekścik:
czy to oznaczałoby, że chłopaki zrobią sobie 2 lata przerwy??Don’t miss Iron maiden at the Twickenham Stadium on Saturday 5th July, their only show on home soil for at least 2 years, as part of gigantic Somewhere Back In Time World Tour.
- Man on the Edge
- -#Invader

Jak dla mnie moga zrobic sobie 3 lata przerwy..... juz mnie to meczy, co rok koncerty, a ze jestem uzalezniony nie potrafie nie jechacwojteq pisze:czy to oznaczałoby, że chłopaki zrobią sobie 2 lata przerwy?? rzecz jasna może to być tylko chwyt reklamowy (i tak pewnie jest), ale zakładając, że to prawda co piszą, to chcą przez 2 lata nie koncertować (bo w trasy bez koncertów w Anglii nie wierzę !! ) trochę dziwne. Chyba, że planują przerwę itd. potem od wiosny przyszłego roku nowy album pisać, i w 2010r. trasa z nową płytą....
Będą koncerty w 2009 r., ale nie w Europie.wojteq pisze:"strona główna" koncertu w Twickenham:
i znalazłem taki ciekawy tekścik:czy to oznaczałoby, że chłopaki zrobią sobie 2 lata przerwy??Don’t miss Iron maiden at the Twickenham Stadium on Saturday 5th July, their only show on home soil for at least 2 years, as part of gigantic Somewhere Back In Time World Tour.rzecz jasna może to być tylko chwyt reklamowy (i tak pewnie jest), ale zakładając, że to prawda co piszą, to chcą przez 2 lata nie koncertować (bo w trasy bez koncertów w Anglii nie wierzę !! )
trochę dziwne. Chyba, że planują przerwę itd. potem od wiosny przyszłego roku nowy album pisać, i w 2010r. trasa z nową płytą....
- Crazy Mushroom
- -#Charlotte

Mam pytanko - czy ktoś może zna jakieś tanie i znośnie hotele/hostele w tej części Londynu ? Byłbym wdzięczny gdybyście mogli mi coś polecić i dać jakieś namiary, jeśli coś godnego polecenia faktycznie się znajdzie
Pozdrawiam!
ludzie juz sie powoli zbieraja, przed oknem co chwila przechodza grupki fanow, przed chwila slychac bylo jeszcze jakies proby dzwieku chyba i powinna juz zdaje sie harrisowna na scene wchodzic ale jeszcze jej nie slysze. ja sobie spokojnie pewnie po 19 pojde, skoro i tak mam miejsce na trybunach, a supporty w najmniejszym stopniu mnie nie ruszaja. pierwszy raz na koncercie IM bede mial okazje posluchac i poogladac dokladnie, a nie tylko walczyc o powietrze i grunt od nogami pod scena
na to przyjdzie czas za miesiac na gwardii 
"everybody lies"
Gratuluję, mała prośba, wklep parę słów tak ogólnie o koncercie, ile ludzi i jaka forma, dzięki serdecznie!
I może jakieś foty , o ile bedzie taka możliwość 
ok, ochlonalem, mozna napisac pare slow. o secie nie pisze, bo wiadomo, ze taki sam, jak na calej trasie. zespol w swietnej formie, a bruce przechodzi samego siebie! stadion pelny nie byl, na plycie bylo jeszcze z tylu troche miejsca, wiec ta wyprzedana plyta, to jakas sciema, zwlaszcza, ze bilet na stojace mozna bylo przed koncertem kupic bez zadnego problemu. naglosnienie dosyc dupne na trybunach, bruce i bebny bardzo glosne i czyste, ale gitary zlewaly sie ze soba i czasem ciezko bylo solowki czyste uslyszec. potem udalo nam sie wbic na plyte i tam bylo juz lepiej. bruce badzo zadowolony z publiki, faktycznie bylo glosno jak cholera i nawet na trybunach nie siedzielismy ani sekundy i wszyscy dookola stali od pierwszych nut doctor doctor. generalnie zespol w swietnej formie i za miesiac w warszawie szykuje sie niesamowity koncert.
tylko po jaka cholere to fear of the dark?...
zdjecia w nocy albo jutro jak sie dopcham do drugiego kompa i je spokojnie zgram, o ile znajde jakies w miare wyrazne bez mojej geby, bo niestety robione telefonem. fakt, ze niezlym, ale jednak
jakies filmy krotkie tez sa, ale na razie to musze znalezc jakiegos playera to sony ericssona.
tylko po jaka cholere to fear of the dark?...
zdjecia w nocy albo jutro jak sie dopcham do drugiego kompa i je spokojnie zgram, o ile znajde jakies w miare wyrazne bez mojej geby, bo niestety robione telefonem. fakt, ze niezlym, ale jednak
"everybody lies"
Coś ciekawego się działo? Pytam, bo często na tych brytyjskich koncertach zespół wyprawia różne dziwne rzeczy
--->zniszczenie gitary przez Dave'a na Donnington 2007
bruce wybiegl na scene z pilka do rugby w reku i kopnal ja w publike
twickenham to narodowy stadion rugbystow angielskich 
pare zdjec. wiecej nie daje, bo jak widac jakosc slabiutka.

pare zdjec. wiecej nie daje, bo jak widac jakosc slabiutka.

"everybody lies"