Oficjalny FC warto czy nie warto?

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: Oficjalny FC warto czy nie warto?

Post autor: Madril »

Tak, pierwsza przesyłka zawsze (no przynajmniej od kilku lat) była w szarej kartonowej kopercie. Pogięcia występują w transporcie pewnie z powodu obecności przypinki z basem, bo koperta nie jest płaska, tak jak magazyny, choć i one potrafią przyjść pogniecione.
Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Cybul »

Szkoda, że nie przesyłają już zdjęcia z autografami (tak było jeszcze w czasach Brave New World, może nawet później) Na Flight 666 jest scena jak Bruce podpisuje setki zdjęć w jakimś celu. Pewnie było to dla nich dość czasochłonne zajęcie (?)
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

Post autor: lysyjack »

No to mnie Madril uspokoiłeś ,bo myslałem że będę musiał się wkurzyć na pocztę ,spoko
Awatar użytkownika
Papa
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Papa »

Dla pewności zgłaszałem się dwa razy do losowania na Gdańsk i Łódź, to ma jakieś znaczenie (tj. jakieś sankcje z tego wynikają)? Pierwszy raz w sumie losowałem i nie miałem pewności czy wszystko gra.
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mila »

wygrałeś chociaż?
Z tego co kojarzę to za każdym razem jak wyślesz zgłoszenie na fttb pojawi Ci się ten sam komunikat, że dziękują za zgłosznie - i tyle. Nie sądzę, żeby to się wiązało z jakąkolwiek sankcją ;)
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Z oficjalnego forum:
- All entries get plonked into a spreadsheet.
- I delete all the invalid entries, where people haven't checked the boxes or haven't bothered to fill in their name.
- I de-duplicate the entries to get rid of the ones from people who think entering 500 times will make them more likely to win.
Nie potrafie tego zinterpretowac czy kasuje wszystkie takie zgloszenia, czy tylko nadmiar.....Ale mysle ze raczej nadmiar, chyba ze przegiales pałe i ktos sie zdenerwowal :)
Awatar użytkownika
Papa
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Papa »

mila pisze:wygrałeś chociaż?
Z tego co kojarzę to za każdym razem jak wyślesz zgłoszenie na fttb pojawi Ci się ten sam komunikat, że dziękują za zgłosznie - i tyle. Nie sądzę, żeby to się wiązało z jakąkolwiek sankcją ;)
No własnie nic, jestem ''lekko'' rozczarowany. No ale nic, spróbuję następnym razem, może się uda.

Facet pisze że wypieprza powtórne zgłoszenia, ale nie pisze jasno, że unieważnia też te pierwsze w takich przypadkach. Zakładam więc, że miałem pecha.
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

wątpię, żeby ktoś "anulował" Twoje zgłoszenie przy wielokrotnym kliknięciu- chyba, że robiłeś to milion razy to się ktoś mógł wkurzyć :lol: generalnie, system jest tak skonstruowany, że przy ponownym wysłaniu zgłoszenia nie pokaże się komunikat, że zgłoszenie zostało już wysłane.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

zgłosiłem duuuużo razy bo strasznie dziwnie to u mnie na compie wygląda, czarny niewidoczny napis wyślij itd. i widać wyeliminowali tylko nadmiar bo mam FTTB i tu i tu ;)
do zobaczyska już za 2 dni! ;)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

w nowym magazine fc polska flaga na "rozkładówce" ;) :pijak:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Zapamiętali Nas!!!
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

hmmm bardziej trzeba dziękować chłopakom, że robią wszystko żeby zespół nas zauważył i zapamiętał iż jeździmy za nimi po całym świecie :pijak:
Motyw husara na pewno się im utrwali ;)
Awatar użytkownika
Bluebelle
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Bluebelle »

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zapisaniem do oficjalnego FC, już prawie się zdecydowałam i tu zaczyna się problem. Wiem, że już dużo było tu o tym pisane, czytałam notkę na stronie głównej itd ale szczerze mówiąc jestem totalnie nieogarnięta w takich sprawach i wolę się o wszystko dopytać mądrzejszych ;-) No więc tak, w notatce na stronie głównej napisane było, że jeżeli nie posiada się karty kredytowej to można poprostu wsadzić kasę w kopertę i wysłać ją pocztą. Z tym, że jest tam mowa o 20 funtach rocznie a aktualnie jest to już 27,50, więc wnioskuję, że było to pisane dość dawno temu. Czy od tamtego czasu coś się zmieniło czy dalej można wysłać kasę pocztą? Poza tym na stronie głównej Maidenów, kiedy kliknie się "Join Fan Club" otwiera się strona ze sklepem, w którym można dodać członkostwo "do koszyka". Czy to znaczy, że najpierw trzeba wykupić je w sklepie a potem wysyłać kasę? No i żeby coś kupić trzeba się najpierw zarejestrować na głównej. Czy ktoś mógłby w jakiś przystępny sposób wyjaśnić takiej tępocie jak ja jak zapisać się do tego FC?
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

wystarczy mieć dowolną kartę do płatności w internecie lub konto bankowe z którego zasili się paypala, a następnie z niego opłaci członkostwo.
Awatar użytkownika
Bluebelle
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Bluebelle »

Hmmm... No to muszę pobawić się w zakładanie konta na PayPalu bo do teraz takie wynalazki to dla mnie czarna magia :oops: Ale wielkie dzięki za odpowiedź, jakoś sobie chyba poradzę :mryellow:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

będzie paypal - będą też zakupy na ebayu ;)
Brooce
-#Invader
-#Invader

Post autor: Brooce »

Chciałoby się komuś wrzucić tutaj zdjęcie tej rozkładówki? :D Ciekaw jestem jak to pokazali, fajnie że im się spodobała.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

widział ktoś ta fotę z "naszymi" ludźmi? ;)
Załączniki
koncert.jpg
Awatar użytkownika
Kimal_
-#Invader
-#Invader

Post autor: Kimal_ »

Dostałem przypomnienie zeby ścielić siano za czlonkostwo. Pytanie moje brzmi: w którym momencie wybieram rozmiar koszulki i jaki jest jej wzór? czy do przedłużenia otrzymuje tez kod rabatowy?
Awatar użytkownika
Mila
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Pytanie o rozmiar masz po tym jak:
- dodasz do koszyka przedłużenie członkostwa
- potwierdzisz dane do wysyłki/dane do faktury

Przy okazji, co w tym roku dają, bo mi się wyświetliło tylko "Fanclub Renewal Gift" ale brak podglądu ewentualnej koszulki. Ktoś już przedłużał na ten rok?
ODPOWIEDZ