14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]

Wszystko na temat nowego tournee

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

volant
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: 14/08/2010 - IM - Węgry [ wyjazd z Wrocławia ]

Post autor: volant »

Bilet mam, zakupiony, dzięki roztrzepaniu młodych, szalonych kasjerek, za 175zł 5gr. Pozostaje tylko uregulować należność wobec Spartana i cierpliwie czekać.
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

A da rade przez neta kupic?? czy trzeba osobiscie ganiać
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: IRONSPARTAN »

volant pisze:Ma ktoś numer konta Spartana?
Przesyłam na priva.
Bardzo proszę Was o konkretne zadeklarowanie się najlepiej w postaci przekazania mi pieniążków na bilet. Wtedy i ja jestem pewien że jedziecie (bo mam Wasz bilet) a Wy nie musicie płacić od razu za wyjazd, tylko np. na początku sierpnia.
Ostatnio zmieniony czw lip 15, 2010 2:09 am przez IRONSPARTAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
cellman
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: cellman »

Ja już np bilety kupiłem, więc będę płacił tylko za wyjazd. Kiedy poznamy cenę wyjazdu? Czy za szybko jeszcze na takie oświadczenia?
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Masz to cały czas w pierwszym i drugim poście tego tematu. Wyjazd 150zł. Zaliczka na wyjazd 100zł.
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Steve »

Spartan, ja na tą chwile na pewno nie jadę, więc jak ktoś jest chętny na moje miejsce to proszę bardzo. Jak uda mi sie skołować bilet, to bede sie martwił o przejazd.
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

To po co było zawracać tyłek i to na dwóch wyjazdach? Półtorej miesiąca trzeba było, żeby się zastanowić!? Dorośnij!
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Po pierwsze, to na wyjazd z wrocławia wpisałeś mnie sam, bo ja nikomu nic nie mówiłem, że będę jechał z Wami, ani nikt mnie o tym nie poinformował zanim nie dowiedziałem się przez przypadek o wpisie na forum. Druga rzecz, to nie jestem milionerem, nie na wszystko mnie stać... ani dorastać do niczego nie muszę. Na początku był wielki szum, żeby wszyscy kupowali bilety, bo sie niby kończą, Adrian do mnie dzwoni, z pytaniem jak jade na koncert, bo miejsc nie ma juz w busie - nie wiedziałem o co chodzi, przecież ja takiego zamieszania nie zrobiłem.

Pozdrawiam

ps. i to nie żadna kwestia zastanowienia się...
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Wpis z forum z tematu o wyjeździe z Krakowa, wysłany: Sro Mar 24, 2010 8:44 pm
Steve pisze:Jak będzie duży autokar to wypadałoby go wypełnić, to cena na pewno spadnie. Ja również się na to pisze...
Wpis z forum z tematu o wyjeździe z Krakowa, wysłany: Czw Mar 25, 2010 9:18 pm
Steve pisze:No i ja oczywiście też proszę o wstępną rezerwacja miejsca
Wpis z forum z bierzącego tematu, wysłany: Wto Mar 30, 2010 11:23 pm
Steve pisze:Ze mną będzie jechać kolega.
Bez komentarza.

PS. Po za tym rozmawialiśmy o Twoim wyjeździe na zlocie osobiście. Twoją chęć wyjazdu razem z kumplem potwierdzają Janek, Krzysiek i Adrian.
Przepraszam że nam wszystkim się przesłyszało.
Rozumiem także, że powyższe wpisy na forum, to Twoje drugie ja.
OK, nie ma tematu.
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Dziś okazało się że Grzegorz +3 i Meksyk +4 to te same osoby, tylko zapisane przez dwie inne. Ręce mi opadają. Dogadujcie się jakoś przed wpisaniem, bo ja tego nie ogarnę.
Na dzień dzisiejszy mamy już prawie pełne (tzn. zaliczkowane) dwa busy, a szykuje się trzeci. Czekam na przemyślane decyzje wyjazdu. Będziemy podrózować chyba dwoma busami. Większość uczestników jest za tym, bo busy się szybciej przemieszczają, po za tym jest możliwe dopasowanie godziny wyjazdu do potrzeb pasażerów danego busa. Wszystko także zależy od ceny i być może będzie to jeden autobus.
Ostatnio zmieniony czw lip 15, 2010 2:12 am przez IRONSPARTAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Wcale nie o to mi chodzi, nie musisz cytować moich wypowiedzi z tematu o wyjeździe z Krakowa bo...

napisałeś mi na pw:
IRONSPARTAN pisze:A Wy z tym autobusem to macie jakieś rozdwojenie jaźni? :razz: :lol:
Na spotkaniu w speedwayu umawialiśmy się że jedziecie ze mną i sami mnie na to namawialiście. To o co chodzi? :shock:
Nie przypominam sobie żebym był na tym spotkaniu i żebym sie z kimś WTEDY umawiał na wyjazd... może ktoś ma jakieś zwidy? ;-)
Oczywiście, że deklarowałem się na ten wyjazd i bardzo bym chciał jechać, jednak sytuacja finansowa w tej chwili mi na to nie pozwala, więc chciałbym abyś to zrozumiał i uszanował - przecież nie okradnę nikogo ani tym bardziej nie wyczaruje sobie teraz pieniędzy.
Nie chce się z Tobą kłócić o nic, bo to nie ma sensu, wybacz mi za zamieszanie, ale sam już widzisz jak jest.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

oczywiście Steve bo nie masz racji

jesteś nieodpowiedzialny i rządzą Toba emocje, zapisałeś sie na Krk, Wrocław a teraz nagle kasy nie masz! Ludzie organizują busy, próbują coś zorganizować, wiec zanim coś postanowisz przemysł wpierw sprawę :!:
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Ja jestem nieodpowiedzialny... ciekawych rzeczy sie co chwile tu dowiaduje.
Niepotrzebnie się wtrącasz i nawet nie pamiętasz pewnie co pisałeś...
Budziol pisze:a jest wyjazd z Wrocławia :?:
to czemu nic o nim nie wiem ;)
Zapisałem się na Krk bo nie miałem tak samo jak Ty zielonego pojęcia, że taki wyjazd jest organizowany z W-w. I proszę nie pisz mi tu o emocjach, bo nie masz pojęcia w jakiej ktoś może być sytuacji.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

dobrze w takim razie Pan Steve jest najmądrzejszy

i nie mów czy ma się wtrącać dobrze?
z nikim nie ma takich problemów jak z Toba, a uwierz mi ze z bardzo rożnych powodów odkładają wpłatę na później.
Awatar użytkownika
IRONSPARTAN
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Co do prv to faktycznie wtedy Cię nie było a ja pomyliłem Cię z Jankiem, bo wszystkich wtedy nie znałem. Jednak powyżej opisałem późniejsze ustalenia.
Dajmy jednak już z tym spokój. Sprawa zamknięta.
Nie ma co się już iskrzyć.

Proszę Was zainteresowanych, o naprawdę przemyślane decyzje.
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Budziol pisze:dobrze w takim razie Pan Steve jest najmądrzejszy

i nie mów czy ma się wtrącać dobrze?
z nikim nie ma takich problemów jak z Toba, a uwierz mi ze z bardzo rożnych powodów odkładają wpłatę na później.
Aj widzisz nie napisałem przecież że jestem najmądrzejszy ani nie bronie Ci się wtrącać, po prostu niepotrzebnie szukasz dziury w całym, a teraz na dodatek mówisz mi, że sprawiam największe problemy co w tym temacie nie ma żadnego znaczenia - może brak Ci argumentów? :roll:

Napisałem, że nie chce się kłócić, wypadałoby tylko wyjaśnić tę sprawę pomiędzy mną a Spartanem... Wycofałem się z tego względu, że nie ma ustalonego konkretnego terminu wpłaty - raz jest na ten temat gorąco, żeby zaraz wpłacać, później znów co innego.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Steve pisze:nie bronie Ci się wtrącać
Steve pisze:Niepotrzebnie się wtrącasz
:roll:

brak argumentów? po prostu nie utrudniajmy organizatorom wyjazdów pracy i będzie super, a nie Ty mi tu o braku argumentów wyjeżdżasz.
Dyskusje uważam za zamkniętą :!:
przyłączam sie do prośby SPARTANA o rozważne decyzje odnośnie wyjazdów
Awatar użytkownika
IM_Power
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: IM_Power »

Steve jestem w stanie Ci pożyczyć nawet 4 dychy na bilet, obgadamy to na spotkaniu w piątek, nie rezygnuj jeszcze stary z wyjazdu, pomyśl jak załatwić trochę kasy ja Ci jestem w stanie pożyczyć w ciągu 10 dni jakąś kasę ,pogadaj też z innymi kolegami,jeszcze z Jankiem pogadam w tej sprawie, pomyśl też może nad sprzedażą biletu na AC/DC ,mówię pogadamy o tym w piątek ...cholera od lipca będe miał już jakieś zarobki,to wtedy bym mógł Ci nawet cały kupić,ale czy wtedy jeszcze będe bilety?

poza tym panowie ,spokojnie ....
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

IM_Power pisze:Steve jestem w stanie Ci pożyczyć nawet 4 dychy na bilet, obgadamy to na spotkaniu w piątek, nie rezygnuj jeszcze stary z wyjazdu, pomyśl jak załatwić trochę kasy ja Ci jestem w stanie pożyczyć w ciągu 10 dni jakąś kasę ,pogadaj też z innymi kolegami,jeszcze z Jankiem pogadam w tej sprawie, pomyśl też może nad sprzedażą biletu na AC/DC ,mówię pogadamy o tym w piątek ...cholera od lipca będe miał już jakieś zarobki,to wtedy bym mógł Ci nawet cały kupić,ale czy wtedy jeszcze będe bilety?

poza tym panowie ,spokojnie ....
brawo dla Ciebie za inicjatywę, to sie nazywa prawdziwa koleżeńska pomoc :)
myślę ze bilety póki co są i będą
Awatar użytkownika
Steve
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Bardzo to doceniam, jednak to nie tylko kwestia kasy, zresztą znowu mieszać z dojazdem... Dość skomplikowana sytuacja z mojej strony. Pogadamy jutro mam nadzieje.
ODPOWIEDZ