No to już robi się taka tradycja, że zamiast, jak większość zespołów, gra się z nowej płyty najlepsze kawałki, aby pozostawić po sobie jak najlepsze wrażenie i zachęcić do kupna płyty, to grają te najsłabsze (podobnie ma się sprawa z dobieraniem kawałków na "Best Of")...
No, ale w końcu to za to niektórzy uwielbiają Maiden...
Isle Of Avalon - opinie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Re: Isle Of Avalon - opinie
miałem, tak samo. dla mnie El Dorado bardzo zyskało w wersji live, a jeśli chodzi o Isle of Avalon to jeden z lepszych utworów na TFF i bardzo żałuję, że nie był grany na żywo (tak samo jak Starblind, który był jednym z moich koncertowych faworytów)ttomasz pisze:El Dorado musiało być, bo to singiel...zresztą studyjnie nie jest zły, a live to na nim szałałem równie mocno, co na 2MTM i pozostałych
Jak ktoś wcześniej zauważył, Starblind to bardzo trudny technicznie kawałek do zagrania na żywo, więc od początku szanse na usłyszenie go w wersji live były najmniejsze.death_busters pisze: a jeśli chodzi o Isle of Avalon to jeden z lepszych utworów na TFF i bardzo żałuję, że nie był grany na żywo (tak samo jak Starblind, który był jednym z moich koncertowych faworytów)
Starblind ma podobny klimat do Infinite Dreams cudny kawałek ale bardzo trudny do zagrania i wyśpiewania live . Moze jednak kiedyś go zagrają ...
Who motivates the motivator
obawiam się że wątpię...matik pisze:Moze jednak kiedyś go zagrają ...
jeśli nie na trasie promującej FF to już raczej go nie zagrają
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

chyba, że zrobią trasę Never Live i zagrają wszystkie kawałki, których nie grali wcześniej