Nawet na klatce na głównej się znalazłem.
IMTV 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: IMTV 2010
I mnie. 
Ja siebie też znalazłam
od ok. 7:40
od ok. 7:40
Zawsze to jakaś pamiątka... Mam nadzieje, że pokażą w kolejnych epizodach Czechy, bo z tego co pamiętam to załapaliśmy się we trzech z Borysem i Spartanem na nagranie... ze skromnym "IRON MAIDEN - THE BEST BAND IN THE WORLD" lub coś podobnego, ale zawsze

I mnie widać na filmie z Berlina:)
Czy IMTV jest tylko w jakosci 360p??
Czy IMTV jest tylko w jakosci 360p??
DZIĘKI !! Czekałem na to 
dzięki!
Szkoda tylko, że nowego pamiętnika nie wrzucili.
Szkoda tylko, że nowego pamiętnika nie wrzucili.
jak obiecałem tak zrobiłem 
27,5 funta wpłacone i jestem w oficjalnym FC pełną gębą
ale niestety IMTV jak i reszta rzeczy dostepna dla fanklubowiczów, dla mnie jeszcze nie.
Pamięta ktoś może trzeba czekać na aktywację?
ale niestety IMTV jak i reszta rzeczy dostepna dla fanklubowiczów, dla mnie jeszcze nie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Od razu masz aktywowane konto. Takie dane jak do Eddie's Megastore.Budziol pisze:jak obiecałem tak zrobiłem
no to dziwne bo nie mam dostepu do IMTV na przykład
tylko ze ja konto miałem wcześniej założone, a teraz tylko opłaciłem pełną składkę
tylko ze ja konto miałem wcześniej założone, a teraz tylko opłaciłem pełną składkę
- Mercenary155
- -#Invader

zaczyna mnie już lekko denerwować ze miesiąc po zapłaceniu pełnej składki nadal nie mam dostępu do IMTV, żadnej paczki powitalnej, żadnej odp, ale o tym już w innym temacie, a póki co nadal najnowszy odcinek IMTV oglądam z YT :/
Możesz monitować, ewentualnie pogadać z WICKER'em. Wiesz, na tym forum była rozmowa typu Iron Maiden vs Metallica. Zwolennicy Mety twierdzili, iż Amerykanie - jako firma są wielkim zespołem itd. Są, jedna z odpowiedzi na pytanie DLACZEGO, jest kapitalna działalność grupy na poły FC, PR i rewelacyjna organizacja. Niestety, u IM to wszystko działa wręcz amatorsko. Nie mam pojęcia kto odpowiada za ich stronę www ale to jedna z najnudniejszych rzeczy w sieci. Wszystko niepouzupełniane, jakaś zdawkowa biografia, opieszałość w realizacji przyjmowania nowych członków, nudy na pudy. Zespół otrzymuje prestiżowe nagrody - niestety, nic o tym się nie pisze. Nawet promocja "TFF" - żadna. Mam wrażenie, iż IM to już dzisiaj bardziej klub towarzyski, który raz na jakiś czas się spotyka i gra sobie koncerty, coś tam nagrywa i ... rozchodzą się panowie do domciów.
Ogromna w tym wina otoczenia grupy. Smallwood nie potrafił nawet dobrze zadbać o interesy IM w USA, nie potrafił pomóc grupie w ugruntowaniu ich pozycji, wszystko trzyma się na resentymentach fanów. To dla muzyków bardziej hobby, niż regularna działalność.
To co odróżnia gigantów z Mety od Maiden czy np. Deep Purple, to fakt iż Amerykanie zawsze "chcieli" i w 10000% angażowali się w to co robią. Nie dość spojrzeć na ich stronę - encyklopedia multimedialna. A IM - kiedyś to było wspaniałe przedsiębiorstwo, dziś - bardziej hobbystyczna odskocznia sześciu panów od domowych pieleszy.
Ja jestem ich fanem, ale - sam widzisz jak jest !!!
Ogromna w tym wina otoczenia grupy. Smallwood nie potrafił nawet dobrze zadbać o interesy IM w USA, nie potrafił pomóc grupie w ugruntowaniu ich pozycji, wszystko trzyma się na resentymentach fanów. To dla muzyków bardziej hobby, niż regularna działalność.
To co odróżnia gigantów z Mety od Maiden czy np. Deep Purple, to fakt iż Amerykanie zawsze "chcieli" i w 10000% angażowali się w to co robią. Nie dość spojrzeć na ich stronę - encyklopedia multimedialna. A IM - kiedyś to było wspaniałe przedsiębiorstwo, dziś - bardziej hobbystyczna odskocznia sześciu panów od domowych pieleszy.
Ja jestem ich fanem, ale - sam widzisz jak jest !!!
nie ten temat, więc nie będziemy tu dyskutować, ale pytałem kilka osób należących do IM FC, nawet tych którzy zapisywali się niedawno i problemów nie mieli...
To baaardzo dziwne, cóż - może pośrednictwo zawaliło coś, czy możesz powiedzieć jak realizujesz wpłatę?
przez paypal
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Logujesz się na IMOC przy użyciu danych z Eddie's Megastore (login i hasło). 
no ok, loguje sie tam i mam info ze nie mam pelnej aktywacji konta i dostepu do niektorych rzeczy (np. ww. IMTV) i zapewne stad tez pewnie brak paczki powitalnej czy czegokolwiek 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale logujesz się na forum IMOC przy użyciu loginu i hasła z Eddie's Megastore? Czy na pewno dokonując zapłaty za członkostwo byłeś zalogowany na tym koncie? Dostałeś potem maila z potwierdzeniem zamówienia itp.?Budziol pisze:no ok, loguje sie tam i mam info ze nie mam pelnej aktywacji konta i dostepu do niektorych rzeczy (np. ww. IMTV) i zapewne stad tez pewnie brak paczki powitalnej czy czegokolwiek