Judas Priest - Europa 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: Judas Priest - Europa 2011
Własnie nabyłem "stani u podia"
206 zeta w Demo
no to jadymy 
-
Wrobel1337
- -#Prowler

Jakiś kontakt do tego sklepu można od Ciebie uzyskać? Odezwij się na priv, pozdro !thorgal_30 pisze:Własnie nabyłem "stani u podia"![]()
206 zeta w Demo
no to jadymy
Doszły dwie nowe daty:
7th June Eindhaar, Tilburg, Holland
1st July Belgrade Arena, Belgrade, Serbia
9th June Sweden Rock Festival, Sweden
11th June Sauna Festival, Finland
14th June Oslo, Norway Spektrum
15th June Bergen, Norway Edward Greig Plass
17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark
19th June Hellfest, Nantes, France
20th June Le Zenith, Paris, France
22nd June Gods of Metal Festival, Milan, Italy
25th June Graspop Festival, Belgium
28th June 02 Arena, Prague, Czech Republic
29th June Stadthalle, Vienna, Austria
23rd July High Voltage Festival, London, UK
5th August Wacken Festival, Germany
Z tej Serbii do Londynu to tak akurat przez Polskę
9th June Sweden Rock Festival, Sweden
11th June Sauna Festival, Finland
14th June Oslo, Norway Spektrum
15th June Bergen, Norway Edward Greig Plass
17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark
19th June Hellfest, Nantes, France
20th June Le Zenith, Paris, France
22nd June Gods of Metal Festival, Milan, Italy
25th June Graspop Festival, Belgium
28th June 02 Arena, Prague, Czech Republic
29th June Stadthalle, Vienna, Austria
23rd July High Voltage Festival, London, UK
5th August Wacken Festival, Germany
Z tej Serbii do Londynu to tak akurat przez Polskę
Ja też bym prosił o namiar!Wrobel1337 pisze:Jakiś kontakt do tego sklepu można od Ciebie uzyskać? Odezwij się na priv, pozdro !thorgal_30 pisze:Własnie nabyłem "stani u podia"![]()
206 zeta w Demo
no to jadymy
-
Deleted User 4876
demomusic.pl i wszystko jasne.. zadna reklama..ale 90 % biletów na zagraniczne koncerty kupuje własnie tam
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Też ostatecznie decyduje się na Pragę. Jakoś coraz bardziej tracę nadzieję na koncert u nas...
-
Deleted User 4876
no ja nawet jakby był w Pl w Gdańsku to wole Prage, bo O2 to fajna hala, no i do Pragi mam bliżej 
jak ktoś zamawiał w Sazkiej, to ile się czeka na odpowiedź od nich (tzn już miałem odp. dostałem numer rezerwacji) po przelaniu pieniędzy ?? Długo przelew może iść, wyszedł w poniedziałek, to myślałem, że dziś będą mieć u siebie i dadzą znać, a tu klops.... 
A gdzie waćpan dokładniej, bo na zakładce bilety jest kilka innych adresów. Czy po prostu napisać do nich e-mail, że chcemy bilet?thorgal_30 pisze:demomusic.pl i wszystko jasne.. zadna reklama..ale 90 % biletów na zagraniczne koncerty kupuje własnie tam
-
Deleted User 4876
Wojteq jak zamawiałem w Sazkiej to wysłałem im potwierdzenie przelewu i po 2 dniach dostałem maila ze bilet wysłali... i w sumie wysłali go w paitek a we wtorek juz miałem.
Pablo , najlepiej tam zadzwonic i mu powiedziec ze sie chce stani u podia i zostawic namiar, bo On jak sie pokaze pula to zamówi.
:P ja akurat sprawdzałem strone sazkiej i jak sie pula pokaała to od razu zadzwoniłem i mi w 5 minut bilet zamowił.. tyle 
Pablo , najlepiej tam zadzwonic i mu powiedziec ze sie chce stani u podia i zostawic namiar, bo On jak sie pokaze pula to zamówi.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Oni nie potwierdzaja, ze przelew doszedl od razu. Gdy pieniadze beda u na nich na koncie, wysylaja bilety - przynajmniej w moim przypadku. Kwestia tygodnia, naprawde porzadna firma !wojteq pisze:jak ktoś zamawiał w Sazkiej, to ile się czeka na odpowiedź od nich (tzn już miałem odp. dostałem numer rezerwacji) po przelaniu pieniędzy ?? Długo przelew może iść, wyszedł w poniedziałek, to myślałem, że dziś będą mieć u siebie i dadzą znać, a tu klops....
-
Deleted User 4876
trochę sie bałem czeskiej i polskiej poczty jak zamawiałem bezpośrednio u nich bo nie było opcji kuriera, ale byłem miło zaskoczony, i fajna koperta i pepicki znaczek hehe 
No i właśnie otrzymałem potwierdzenie, że wysyłają mi bilety z Czech 
- purpendicular
- -#Prisoner

wybiera się ktoś z Gliwic/Katowic/okolic? Chętnie się zabiorę 
nie żebym się chwalił, ale właśnie mam już bilety na Judasów
także do zobaczenia w Pradze 
-
Deleted User 4876
purpendicular - ja ajdę z Gliwic
ale jeszcze nie wiem jak 
Ja również. Dzisiaj doręcyzł je listonosz :0 1,5 tygodnia od wysłania.....
I do mnie także dzisiaj przyszedł bilecik, oczywiście na stani u podia. Na stronie Tiptona pojawił się news:
"As you may already be aware Priest have announced a fair well world tour beginning this summer, for details and dates please visit judaspriest.com.
We are all excited about the tour and are currently having meetings to discuss the stage production, but above all the set list. We intend to include some classic priest songs that we haven`t played before and of course the old favourites that every body will want to hear. Stay tuned for further updates.
To put every ones mind at rest this is by no means the end of the band, in fact we are presently writing new material, but we do intend this to be the last major world tour."
Wynika z tego że Judasi będą grali więcej starszych i mniej znanych kawałków (więc zapowiada się ciekawie), w dodatku Judasi piszą nowy materiał
i na pewno nie kończą kariery, tylko to ich ostatnia duża trasa koncertowa więc z pewnością pograją jeszcze trochę chłopaki.
"As you may already be aware Priest have announced a fair well world tour beginning this summer, for details and dates please visit judaspriest.com.
We are all excited about the tour and are currently having meetings to discuss the stage production, but above all the set list. We intend to include some classic priest songs that we haven`t played before and of course the old favourites that every body will want to hear. Stay tuned for further updates.
To put every ones mind at rest this is by no means the end of the band, in fact we are presently writing new material, but we do intend this to be the last major world tour."
Wynika z tego że Judasi będą grali więcej starszych i mniej znanych kawałków (więc zapowiada się ciekawie), w dodatku Judasi piszą nowy materiał
Miłe informacje 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
No fajnie, ale wtedy byłoby to małe oszustwo z ich strony...w dodatku Judasi piszą nowy materiał i na pewno nie kończą kariery, tylko to ich ostatnia duża trasa koncertowa więc z pewnością pograją jeszcze trochę chłopaki.