LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!
Był temat o zgadze, to wkleiłem wypowiedź. Proste.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
czekam na felieton żakowskiego lub paradowskiej krytykujacy polske i chwalacy lady gage
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Iron tez rykoszetem pochwala choc to wiocha przeciez,ale ich kawalki fajnie sie przerabia na jazz i sluchaja ich celebryci,wiec moze nie az taka straszna wiocha,choc oczywiscie poziom gwiazd alternatywnego rocka to to nie jest
Lepiej zamiast tracic czas na takie dyskusje posluchac Best of the B-Sides albo jakiegos rzadkiego kawalka IM ,jak np.Rhytmh of the Beast(tzn Dave i Nicko tam graja,ale to prawie jak IM
,masakra nawiasem
Lepiej zamiast tracic czas na takie dyskusje posluchac Best of the B-Sides albo jakiegos rzadkiego kawalka IM ,jak np.Rhytmh of the Beast(tzn Dave i Nicko tam graja,ale to prawie jak IM
ja słucham nowego Kruka
i nie wiem jeszcze, co o nim myśleć 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Eee tam, teraz jest modne takie śpiewanie dla zboczeńców na różnych paradach.... Gaga sobe publicity podbija. Teraz tylko czekać na peany na cześć Lady Gagi w gazecie koszernej. 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."