LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: LADY GAGA na koncercie IRON MAIDEN!

Post autor: krusejder »

Był temat o zgadze, to wkleiłem wypowiedź. Proste.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
voivod
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: voivod »

czekam na felieton żakowskiego lub paradowskiej krytykujacy polske i chwalacy lady gage
ZłapanyWCzasie
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: ZłapanyWCzasie »

Iron tez rykoszetem pochwala choc to wiocha przeciez,ale ich kawalki fajnie sie przerabia na jazz i sluchaja ich celebryci,wiec moze nie az taka straszna wiocha,choc oczywiscie poziom gwiazd alternatywnego rocka to to nie jest

Lepiej zamiast tracic czas na takie dyskusje posluchac Best of the B-Sides albo jakiegos rzadkiego kawalka IM ,jak np.Rhytmh of the Beast(tzn Dave i Nicko tam graja,ale to prawie jak IM ;) ,masakra nawiasem
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

ja słucham nowego Kruka ;) i nie wiem jeszcze, co o nim myśleć ;)
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Eee tam, teraz jest modne takie śpiewanie dla zboczeńców na różnych paradach.... Gaga sobe publicity podbija. Teraz tylko czekać na peany na cześć Lady Gagi w gazecie koszernej. :evil:
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ODPOWIEDZ