Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
Powinni wysypać całą trasę a nie tak się czają....
no jesteśmy w połowie, czekamy na naszą część Europy i hale
Troche chyba jednak za wczesniej......
Chociaz trzeba pamietac ze podana przez roda liczba krajowwcale nie musi sie zgodzic, koncertow moze byz tak samo mniej jak i wiecej jak te 22
Chociaz trzeba pamietac ze podana przez roda liczba krajowwcale nie musi sie zgodzic, koncertow moze byz tak samo mniej jak i wiecej jak te 22
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej bez szans... Nie wierzę, że zaczęliby trasę od dużego, transmitowanego festu. Wcześniej zawsze grają min. 2 koncerty warm-up'owe. Zatem musieliby zacząć tour w okolicy połowy maja, żeby "być w formie" na lizbońskie Rock In Rio.RALF pisze:http://rockinriolisboa.sapo.pt/en/cartaz/
Jeśli Rock In Rio w Portugalii to tylko 23 maja został...
Obstawiałbym raczej, że trasa zacznie się w Europie Południowo-Wschodniej - np. od Bułarii, Serbii i Węgier... Widzę też spore szanse na halowy koncert w Belgii bezpośrednio przed Nijmegen.
No i jaka obsada? Normalnie hejwii miętall as FUKK!
Przeciez Oni juz maja od dawna całą rozpiskęSzymon pisze: byz tak samo mniej jak i wiecej jak te 22
Rozpiske maja, co nie przeszkadza im zawsze dodac jakis koncert " w zwiazku z ogromnym zainteresowaniem" , moga tez jakiegos koncertu nie oglosic ktory planowali np bo w ostatniej chwili lokalny promotor cos spartolil.
Mozna tez zalozyc ze Rod nie przylozyl sie do liczenia tych krajow, chociaz liczyc to on umie, szczegolnie kase
W kazdym razie 22 koncerty to raczej ostateczna liczba, ale trzymac sie tego nie musza....
Mozna tez zalozyc ze Rod nie przylozyl sie do liczenia tych krajow, chociaz liczyc to on umie, szczegolnie kase
W kazdym razie 22 koncerty to raczej ostateczna liczba, ale trzymac sie tego nie musza....
To by bylo idealnie bo praktycznie w pierwszym tygodniu wykonalbym swoj plan na ta trase, do tego nova rock i knebworth i byloby git.Obstawiałbym raczej, że trasa zacznie się w Europie Południowo-Wschodniej - np. od Bułarii, Serbii i Węgier... Widzę też spore szanse na halowy koncert w Belgii bezpośrednio przed Nijmegen.
Halowka w belgii dzien po helfescie tez by dobra byla.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Halówkę w Belgii prędzej obstawiałbym jako część warm-up'u, np. 29 maja... Po Hellfeście nie będzie dużo czasu, bo ponoć na Bravalla Festival mają grać w czwartek (!!) 26 czerwca...
Mnie pasuje ten maj 
Mi natomiast średnio, mam ślub, swój....Szymon pisze:Mnie pasuje ten maj
Sluby, dzieci ale w trase chocby mala trzeba jechac;-)
Fakt, w życiu są jednak pewne priorytety
może przełożę ten ślub? W końcu Maiden nie jeździ na trasę co dzień.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dlatego ja swój planowałem na październik, a nie na środek cyklu festiwalowego.krieg pisze:Mi natomiast średnio, mam ślub, swój....Szymon pisze:Mnie pasuje ten maj
GRATULEJSZYN!
Proponuje pogadać z nimi i ślub zorganizować pod sceną, Bruce wam udzieli błogosławieństwakrieg pisze:Fakt, w życiu są jednak pewne priorytetymoże przełożę ten ślub? W końcu Maiden nie jeździ na trasę co dzień.
Potem zaśpiewa Chemical Wedding
Hehehe to byłby cośjacob1 pisze:Proponuje pogadać z nimi i ślub zorganizować pod sceną, Bruce wam udzieli błogosławieństwakrieg pisze:Fakt, w życiu są jednak pewne priorytetymoże przełożę ten ślub? W końcu Maiden nie jeździ na trasę co dzień.
Potem zaśpiewa Chemical Wedding
Dzięki wielkie RALF
Faktycznie mam wrażenie, że nie najlepszy termin wybrałem, gdzie ja miałem głowę?
Zawsze mozna pojechac w podróz poslubna jako objazdowke po Europie i zaliczyc kilka koncertowkrieg pisze:Hehehe to byłby cośjacob1 pisze:Proponuje pogadać z nimi i ślub zorganizować pod sceną, Bruce wam udzieli błogosławieństwakrieg pisze:Fakt, w życiu są jednak pewne priorytetymoże przełożę ten ślub? W końcu Maiden nie jeździ na trasę co dzień.
Potem zaśpiewa Chemical Wedding![]()
Dzięki wielkie RALF![]()
Faktycznie mam wrażenie, że nie najlepszy termin wybrałem, gdzie ja miałem głowę?
Ja brałem ślub 5 dni po koncercie na Sziget Festival 3 lata temuWICKER MAN pisze:Dlatego ja swój planowałem na październik, a nie na środek cyklu festiwalowego.krieg pisze:Mi natomiast średnio, mam ślub, swój....Szymon pisze:Mnie pasuje ten maj![]()
Night Mistress Fan Club Łódź