Bitwa Artystów - komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bitwa Artystów - komentarze
JAK MOŻNA DAĆ COLLINSA NA METALOWYM FORUM? PRZECIEŻ ON ŚPIEWA AGAINST ALL ODDS
A PAUL STANLEY SUPER SUPER! REASON TO LIVE BEEJBE, TO JEST TO!
-
Deleted User 357
Nie podoba Ci się Kiss bo się boisz pomalowanych ryjów, tchórzu
https://www.youtube.com/watch?v=HshQidqYxjg męskie, metalowe chłopaki.
Kiss to przede wszystkim Stanley i Simmons, oni nie cpali. Peter Criss wyleciał w momencie gdy zaczął sabotować koncerty Kiss, a Ace sam odszedł. Polecam Face the Music Stanleya zanim się wypowiesz znawco muzyki.geri92 pisze: ↑sob sie 22, 2020 10:03 pmNo pewnie. Ty tam z nimi siedziałeś i Simmonsa pilnowałeś. Wiesz lepiej. Zapomniałem :d
Losowy artykuł, 20 sekund w Google.
https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/7 ... ex-fights/
-
Deleted User 357
Pomijając śmieszkowanie, ja tam lubię ten kawałek, trochę mi się kojarzy z Burning Heart Survivorgeri92 pisze: ↑sob sie 22, 2020 10:51 pm https://www.youtube.com/watch?v=HshQidqYxjg męskie, metalowe chłopaki.
Chyba mnie pomyliłeś ze sobą. Nigdy się nie uważałem za alfę i omegę, w przeciwieństwie do Ciebie
Nie ma to jak Pudel Metal
Collins przy tym wymięka

Ostatnio zmieniony sob sie 22, 2020 11:02 pm przez Cold, łącznie zmieniany 1 raz.
Norweskich "artystów" masz na myśli tych black metalowych pajaców? Rzeczywiście konkurencja dla Coopera. Collins przy tym black metalu to przynajmniej poważny artysta. A najlepszą recenzję norweskiemu black metalowi dal mój mistrz King Diamond bezceremonialnie nazywając to gównem w wywiadzie z 1996 roku.
I co? Wymiękasz? Z dziesiątek bardziej adekwatnych epitetów wybrałeś najmniej pasujący i dajesz jakieś śmieszne linki
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja nie kumam czemu w zabawie nie było Shakin Stevensa, serio
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale w jednym się z Vorgelem zgadzam - zestaw jak na metalowe forum naprawdę przesadzony. O ile nie uwazam Phila Collinsa za popowego wykonawcę, tak wolałbym turniej z Bobbym Blitzem, Tomem Arayą, Mustainem itd. itp.
Blitz obok Belladonny to mój nr jeśli chodzi o wokal w thrashu.
No wymiękam, bo jadę na wakacje xD Kopać się z koniem nie zamierzam, widzę pół forum też już odpuściło.Vorgel pisze: ↑sob sie 22, 2020 11:04 pmI co? Wymiękasz? Z dziesiątek bardziej adekwatnych epitetów wybrałeś najmniej pasujący i dajesz jakieś śmieszne linki![]()
No i słusznie, przeczytaj Face the Music. Dobra kniga.
To już wolę te przerażające, pomalowane ryje. Nieźle się przestraszyłem.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Pajaców? Hamuj się. Znając życie posłuchałeś sobie demówki Darkthrone 25 lat temu i brak melodyjek rodem z Crazy Nights odrzucił cię od całego gatunku. No ale to nie jest muzyka dla fanów wymuskanych pioseneczekVorgel pisze: ↑sob sie 22, 2020 11:02 pmNorweskich "artystów" masz na myśli tych black metalowych pajaców? Rzeczywiście konkurencja dla Coopera. Collins przy tym black metalu to przynajmniej poważny artysta. A najlepszą recenzję norweskiemu black metalowi dal mój mistrz King Diamond bezceremonialnie nazywając to gównem w wywiadzie z 1996 roku.
pisanych po to żeby wyrywać amerykańskie laleczki.
W 1996 to twój mistrz King Diamond interesował się nieletnią dziewczynką z Węgier w dość dziwny sposób. Rozumiem, że w takich sprawach orzecznictwo duńskiego maga również jest dla ciebie wiążące.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ja bym chciał tu jeszcze zbolałego Ryszarda Ridela spowiadającego się w swoich szczerych, surowych utworach. Byłby to godny przeciwnik dla styranego przez życie Mustaine'a.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Piszemy o muzyce i nie będę się wdawał w jakieś bzdurne wywody nie mające z nią nic wspólnego. King Diamond to uznany artysta, podobnie jak Alice Cooper i Kiss. Jakieś black metalowe infantyle mogą im lizać buty. Bylejakość plus groteskowe zachowanie i debilne wypowiedzi typu "śmierć uśmiechowi". Nie sposób ich traktować poważnie w ogóle, nie mówiąc o muzyce, której się nie da słuchać. Ostatnio nawet jeden z tych pajaców zrobił listę krajów które nienawidzi. To śmieszni i przede wszystkim głupi ludzie. No ale ok, lubisz słuchać ich wątpliwej jakości twórczości to jest twoja sprawa.Schizoid pisze: ↑ndz sie 23, 2020 12:01 pm
Pajaców? Hamuj się. Znając życie posłuchałeś sobie demówki Darkthrone 25 lat temu i brak melodyjek rodem z Crazy Nights odrzucił cię od całego gatunku. No ale to nie jest muzyka dla fanów wymuskanych pioseneczek
pisanych po to żeby wyrywać amerykańskie laleczki.
W 1996 to twój mistrz King Diamond interesował się nieletnią dziewczynką z Węgier w dość dziwny sposób. Rozumiem, że w takich sprawach orzecznictwo duńskiego maga również jest dla ciebie wiążące.