Kwestia uprawnień. uż powinieneś mieć dostęp.mic7 pisze:nie działa mi ten link ,wyświetla się :"Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie"Budziol pisze:a tu podsumowanie wplat:
http://sanktuariumfc.org/...p=638057#638057
Fanclubowe koszulki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 804
Re: Fanclubowe koszulki
U mnie również link nie działa i pojawia się ten tekst
Działa,dzięki :-)Deleted User 804 pisze:Kwestia uprawnień. uż powinieneś mieć dostęp.
jesli ktos wplacal, powinien miec dostep, prosze pisac jak nie dziala, naprawimy toRaShton pisze:U mnie również link nie działa i pojawia się ten tekst
natomiast nie dziala, ale nie brales chyba udzialu w skladce?
Ostatnio zmieniony ndz gru 30, 2012 2:12 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie działa. Wpłacałem kolo15-20 maja dwie dyszki jako Michał G.
Mi też nie działa a wpłacałem 100zł 14 maja
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
U mnie też nie działa. Wpłacałem 100 zł.
Aa.. bo to o tą składkę chodzi, myślałem że jakiś temat powstał nt. tych wpłat już bezpośrednio na koszulkę, nie na projekt, tak więc wszystko okBudziol pisze:jesli ktos wplacal, powinien miec dostep, prosze pisac jak nie dziala, naprawimy toRaShton pisze:U mnie również link nie działa i pojawia się ten tekst
matomiast nie dziala, ale nie brales chyba udzialu w skladce?
Ja także nie mogę otworzyć tego linka, a dokonałem wpłaty na rzecz projektu koszulki (potwierdziłem to na PW Budziolowi).
-
Deleted User 804
gdyby jeszcze ktos nie mial prosze pisac na pw, ale chyba wszyscy dodani 
Taki post nie istnieje wg komunikatu.
Nie. Ok już kumam. ;]
-
DZIADEK LEON
- -#Trooper

Projek super - gratulacje Wydra - mała uwaga odnośnie napisu - literka "p" w Twoim awatarze jest ładniejsza niż na koszulce może poprawić - no chyba, że sie czepiam 
Witam wszystkich w Nowym Roku.
Niestety z powodów technicznych i ze wzgledu na ograniczony czas w okresie swiatecznym nie udalo mi sie sie teraz zrobic koszulek.
Jezeli jest ktos inny chetny podjecia sie zrobienie koszulek to prosze o kontakt z Budziolem. On bedzie posiadal wszelkie pliki potrzebne do druku.
Ja na 100% bede robil te koszulki w kwietniu, wiec jesli zainteresowane osoby chce poczekac 3 miesiace aby otrzymac sprawdzony produkt dobrej jakosci to nie ma sprawy. A jezeli nie, to tak jak mowilem kazdy moze sie zglosic i podjac tego zadania.
Niestety z powodów technicznych i ze wzgledu na ograniczony czas w okresie swiatecznym nie udalo mi sie sie teraz zrobic koszulek.
Jezeli jest ktos inny chetny podjecia sie zrobienie koszulek to prosze o kontakt z Budziolem. On bedzie posiadal wszelkie pliki potrzebne do druku.
Ja na 100% bede robil te koszulki w kwietniu, wiec jesli zainteresowane osoby chce poczekac 3 miesiace aby otrzymac sprawdzony produkt dobrej jakosci to nie ma sprawy. A jezeli nie, to tak jak mowilem kazdy moze sie zglosic i podjac tego zadania.
Mi pasuje. Poczekam.
Szkoda, ze nie udalo sie teraz, ale jesli Wydra sie tym zajal i poki co nie zawiodl, to dalbym mu szanse dopiac do konca projekt.
Ja jestem w stanie potem mu pomoc i wszystkim sie zajac - dystrybucja, zbieranie kasy, adresow itd
tylko musze miec koszulki
jutro place 200euro projektantce, Wydra zrobil wstepna kalkulacje, ja potem na spokojnie przy kawce, zrobie swoja i jakos oglosimy chociaz koszta koszulki + przesylka (10zl)
na razie to tyle w tej sprawie
Ja jestem w stanie potem mu pomoc i wszystkim sie zajac - dystrybucja, zbieranie kasy, adresow itd
tylko musze miec koszulki
jutro place 200euro projektantce, Wydra zrobil wstepna kalkulacje, ja potem na spokojnie przy kawce, zrobie swoja i jakos oglosimy chociaz koszta koszulki + przesylka (10zl)
na razie to tyle w tej sprawie
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2013 6:38 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 2 razy.
Koszt koszulki bezposrednio w drukarni z tego co juz dowiedzial sie Wydra to 75zl, z uwzglednieniem dodatkowych 3szt dla projektantki, sklaniamy sie z Wydra do nastepujacej kalkulacji (+10zl na przesylke)
6 osob zaplacilo po 100zl za projekt - koszt koszulki 50zl
1 osoba zaplacila 66.60zl - koszt koszulki 70zl
1 osoba zaplacila 55zl - koszt koszulki 75zl
2 osoby zaplacily 50zl - koszt koszulki 80zl
1 osoba zaplacila 20zl - koszt koszulki 85zl
18 osob - koszt koszulki 95zl
to koszta na dzisiaj, do kwietnia moze pare osob wiecej byc chetnych i koszta minimalnie moga sie zmienic(zmniejszyc) ale liczylbym wstepnie sie z takim wydatkiem.
Na dzien dzisiejszy mamy 29osob chetnych (11 placacych za projekt plus 18 dodatkowych koszulek.
6 osob zaplacilo po 100zl za projekt - koszt koszulki 50zl
1 osoba zaplacila 66.60zl - koszt koszulki 70zl
1 osoba zaplacila 55zl - koszt koszulki 75zl
2 osoby zaplacily 50zl - koszt koszulki 80zl
1 osoba zaplacila 20zl - koszt koszulki 85zl
18 osob - koszt koszulki 95zl
to koszta na dzisiaj, do kwietnia moze pare osob wiecej byc chetnych i koszta minimalnie moga sie zmienic(zmniejszyc) ale liczylbym wstepnie sie z takim wydatkiem.
Na dzien dzisiejszy mamy 29osob chetnych (11 placacych za projekt plus 18 dodatkowych koszulek.
Ostatnio zmieniony czw sty 03, 2013 9:20 pm przez Budziol, łącznie zmieniany 1 raz.